Myndzis

8010850f

Rekomenduojami pranešimai

nusipirkau naudota psp 1001 su 4gb memory stick .korteleje yra zaidimu ( armored core 3, burnout legends,medal of honor Heroes 2) ir kaip bandau juos paleisti raso "to use this content, you must activate the system (8010850f)

mano system softvare version 6.10

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

nusipirkau naudota psp 1001 su 4gb memory stick .korteleje yra zaidimu ( armored core 3, burnout legends,medal of honor Heroes 2) ir kaip bandau juos paleisti raso "to use this content, you must activate the system (8010850f)

mano system softvare version 6.10

nelauztas psp nepaleisi...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ir vel vos ne tokie pati tema "ka man daryt man psp nepaleidzia zaidimu", vos ne kiekvienas naujokas rašineja, viskas yra parašyta, reik pasižiuret kitas temas, gidus , paeiška naudotis, viskas parašyta yra, jei pats nesidomesi nieks nieko už tave nepadarys. Jei toks tinginys esi tai nešk pas koki "meistra" ir nulauš tau už kelesdešimt litu.

Redagavo audriusvaldo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ir vel vos ne tokie pati tema "ka man daryt man psp nepaleidzia zaidimu", vos ne kiekvienas naujokas rašineja, viskas yra parašyta, reik pasižiuret kitas temas, gidus , paeiška naudotis, viskas parašyta yra, jei pats nesidomesi nieks nieko už tave nepadarys. Jei toks tinginys esi tai nešk pas koki "meistra" ir nulauš tau už kelesdešimt litu.

Ne į temą

cia man vienam atrodo kad 6.10 yra nenulauziama?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

cia man vienam atrodo kad 6.10 yra nenulauziama?

Visi Phatai ir dalis Slimų nulaužiami su pandora iš bet kokios FW.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Visi Phatai ir dalis Slimų nulaužiami su pandora iš bet kokios FW.

mielai sumokeciau kad atristu nes jau uzkniso cia mane skaityt bet beda kad as kanadoi ir nezinau kam moket :P is visko ka perskaiciau tai man reikalinga pandora ar galima kaip kitaip cia viska sutvarkyti ...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mielai sumokeciau kad atristu nes jau uzkniso cia mane skaityt bet beda kad as kanadoi ir nezinau kam moket :wacko: is visko ka perskaiciau tai man reikalinga pandora ar galima kaip kitaip cia viska sutvarkyti ...

Iš internetines parduotuves ar amazon'es užsisakyk "pandora battery", ji kainuos apie 10 - 15 $ ir tada pagal gida, downgradink savo psp versija, tada isirasysi cfw ir galesi zaist zaidimus is korteles.

Va pandoros linkas, išsirink kokios talpos pandoros reikia pagal savo baterija:

http://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_noss?url...mp;x=4&y=22

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.