scalman

atsinaujink flasha be x360 ardymo

Rekomenduojami pranešimai

Vertingas labai dalykas :mellow: Pats bandei?

Ačiū.

EDIT: Ai maniau čia kokį nors softmodą padaryt galima, bet čia net dėžę reikia pjaustyt :lol: Aišku vertingas labai dalykas, bet nemanau ar sau daryčiausi.

Redagavo BHD

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Vertingas labai dalykas :mellow: Pats bandei?

Ačiū.

dar vis laukiu savo boxiuko,bet info visokia naudinga jau kaupiu :lol:

siaip gaila aisku taip daryti su tokia grazia deze,bet idomu vat siaip kaip daznai ta fw reiktu atnaujint,ir ar isvis reiktu ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jei livo nejungi isvis gali jo neatnaujint

bet jei tau flashins dabar tai ar negali pasirinkt su kokia tau fw nuflashins ? ar kiekvienam draivui yra tik jam skirtos fw flashinimui ir ar visiem draivam galima idet tokia fw kad butu stealth,ir nieks neuzbanintu ? idomu nes sito dar neikirtau tai but vertinga isgirst tikrai teisinga info apie tai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

flashinimo gide paskaityk, ten parasyta Negana to, į konsoles yra dedami to paties gamintojo, bet skirtingu versijų diskasukiai. Pavyzdžiui, LG-HITACHI diskasukiai būna: GDR3120L versijos 46/47/59; taip pat v0078FK ir t.t. Įvairių diskasukių yra tikrai daug, padėtį apsunkina tai, kad flash'inasi jie skirtingai, priklausomai nuo gamintojo/modelio/versijos. Na o padėtį lengvinančios aplinkybės yra šios: diskasukių versijų yra daug - jų nulaužti firmware išleidžiami apjungtuose firmware pack'uose. Todėl praktiškai užtenka tik žinoti savo diskasukio gamintoją, kad būtų galima parinkti tinkamą packą laužimui. Todėl firmware packai yra vos keli:

Hitachi (v46/47/59/78): “C4EVA_XTRM-HITACHI_v2_4_Stealth”;

Hitachi v79: nežinomas;

Samsung: “iXtreme1.2”;

Benq: nėra.

kiek zinau ixtreme irgi yra stealth

Redagavo doing64

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

durnesnio dalyko ir but negali,jau geriau ardysiu negu pjaustysiu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

idomu kaip reaguotu jei butu graziai graziai viskas padaryta.. ;) ;)

Redagavo nnemo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

noone visikai pritratiu jei ixsas dar su granatija nunesi supjaustyta ;)

jo cia tai gerai pastebeta,nunesi apsimeti durnium,tipo ka zinau cia taip buvo ;) ,bet as tai bet kokiu taveju to nedaryciau,kam man tu kysanciu laidu gale ;)

suprasciau jei kas menesi reiktu ta fw butinai atnaujint,kaip ant psp,man tai psp del to tai ziauriai patinka,va taip kad visas konsoles galetum nusiflashint,butu gerai...jokiu ardymu,jokiu papildomu laidu,tik programiskai,galetu ps3 bent jau taip padaryt,butu cool dalykas

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

jo cia tai gerai pastebeta,nunesi apsimeti durnium,tipo ka zinau cia taip buvo ;) ,bet as tai bet kokiu taveju to nedaryciau,kam man tu kysanciu laidu gale :)

suprasciau jei kas menesi reiktu ta fw butinai atnaujint,kaip ant psp,man tai psp del to tai ziauriai patinka,va taip kad visas konsoles galetum nusiflashint,butu gerai...jokiu ardymu,jokiu papildomu laidu,tik programiskai,galetu ps3 bent jau taip padaryt,butu cool dalykas

man idomu kur dorklei1 dingo,gi sake kad ps3 nulauzinejo.. ;) ;) ;) ;) :) :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

man idomu kur dorklei1 dingo,gi sake kad ps3 nulauzinejo.. :) :) :);) ;) :)

nusilauze gal per daug biski ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

uzhtex offtopint. patys zinom kad tas dorklei "be kalibro" buvo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.