ewkinaz

Žaidimo kėlimas iš PC į xbox 360 hdd

Rekomenduojami pranešimai

Ar įmanoma perkelti iš PC į XBOX 360 HDD žaidimą, naudojant ethernet kabelį? Pvz aš turiu Fable2, bet pas mane jis ispanų ar kokios ten kalbos, o man reikia eng, turiu fables cd, viskas tvarkoj, tik, kad reikia eng kalbos, o naujo disko pirkt nesinori. Tad laukiu atsakymų.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

mane domina panasi problema, turiu PGR4 subraizyta diska, ar imanoma is kazkur parsisiusti failus irasito zaidimo content'o i hdd, ir juos persikelti i xbox'o hdd pajungus prie pc?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mane domina panasi problema, turiu PGR4 subraizyta diska, ar imanoma is kazkur parsisiusti failus irasito zaidimo content'o i hdd, ir juos persikelti i xbox'o hdd pajungus prie pc?

nesamone, taip nepadarysi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nesamone, taip nepadarysi

padaryt tai padarysi, bet geimus berods DRM'u encryptina velgi ;// tai kad ir padarysi jis gali nesuveikt, bet cia 50% nes kitaip disko neprasytu. man paciam reiketu su dantes inferno taip padaryt nes live stare stovi ir krc luzta geimas, o irasyt i hdd 25 proc luzta

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

padaryt tai padarysi, bet geimus berods DRM'u encryptina velgi ;// tai kad ir padarysi jis gali nesuveikt, bet cia 50% nes kitaip disko neprasytu. man paciam reiketu su dantes inferno taip padaryt nes live stare stovi ir krc luzta geimas, o irasyt i hdd 25 proc luzta

bet juk sitiek vargo, nepaprasciau nauja kompakta nusipirkti ir isirasyti zaidima? o cia vargsi ir tai nesi visiskai uzgarantuotas, kad veiks..:doh:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bet juk sitiek vargo, nepaprasciau nauja kompakta nusipirkti ir isirasyti zaidima? o cia vargsi ir tai nesi visiskai uzgarantuotas, kad veiks..:doh:

2 kompaktai vienas RDR'ui kitas princui :DDD gaila dabar. ateity nebent ateity ;D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bet juk sitiek vargo, nepaprasciau nauja kompakta nusipirkti ir isirasyti zaidima? o cia vargsi ir tai nesi visiskai uzgarantuotas, kad veiks..:)

as apie org kompakta sneku, aisku del piratkes tokiu minciu nepinciau :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as apie org kompakta sneku, aisku del piratkes tokiu minciu nepinciau :)

o kartais tas zaidimo instalo contentas neprisisega prie konkretaus acc kai darai ta install.kazkaip butu keista jei galetum paimt is kito zmogaus pvz HDD ,viskas susirasyt ka jis turi i savo HDD ir tada is savo acc pasileistum tipo geimus??. :) aisku vistiek reiktu diska idet kad nuskaitytu.

siaip manau jei t okia galimybe butu,tai tokie dalykai tikrai butu siustis per torentus.kad ir is kokio xboxsky nes ten tai jau tikrai buna visko.bet tokiu dalyku kazkaip niekur siustis nemaciau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turiu klausima ,ar galima i xbox hdd ikelt fallout 3 dlc diska (kuris buvo isleistas su goty edition) ir lost su fallout 3 ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turiu klausima ,ar galima i xbox hdd ikelt fallout 3 dlc diska (kuris buvo isleistas su goty edition) ir lost su fallout 3 ?

tuos dlc kurie buvo ar yra isleisti disko pavidalu galima isikelt i HDD paprastai.ir jie veikia.o ta dlc diska reikia isirasyt tiesiog i diska ir tada boxas juos paims pats,kam dar mest i HDD,to kas yra diske neimesi i HDD ,bet tie patys Fallout 3 dlc yra parsisiust ,tiesiopg isimeti i HDD ir eina.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.