G1edrius

E3 2010

Rekomenduojami pranešimai

O kodel nera naujienu apie marvel, Warner brass? IR kitus? Jug Per Live Demo buvo rodoma visokios studijos, bet kodel nieko nera internete?

Sony Bomba!!!

Redagavo G1edrius

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

tas butleris.. iš tuščio į kiaurą papilstė ir viskas.

Jis užvedė publiką. O tam reikia turėti talentą, ne taip kaip sėdėti forume ir rašyti nesamones.

Microsoft visą valandą pilstė iš tuščio į kiaurą su savo Kinect, kad net salėje žiūrovai snaust pradėjo... Gal Microsoftui reikėjo pasikviesti pas save į svečius Butlerį, tai bent nebūtų toks FAIL....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jis užvedė publiką. O tam reikia turėti talentą, ne taip kaip sėdėti forume ir rašyti nesamones.

Microsoft visą valandą pilstė iš tuščio į kiaurą su savo Kinect, kad net salėje žiūrovai snaust pradėjo... Gal Microsoftui reikėjo pasikviesti pas save į svečius Butlerį, tai bent nebūtų toks FAIL....

Jei matai, kad kiti raso nesamones, tai bent tu rodyk pavyzdi ir nerasyk. Ba dabar, pasiskaicius tavo komentaru, atrodo, kad del to PS3 pasisekimo is laimes vos i kelnes nedarai, o vietoj tavo 28 metu lieka maksimum 12. Kiekvienas gali savo nuomone gali laisvai isreikst, ir nebutina stumt ant kiekvieno, kuriam nepatiko Sony konferencija. Redagavo Gizas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na MS conferencija kaip ir buvo tiketasi taip ir vyko... pagrindas buvo kinect, tiketasi slim anonso... ji ir anonsavo. vienintelis netiketas dalykas tai kad isdalino nemokamai visiems dalyvavusiems konferencijoj naujus box'us. na, o sony visi lauke psp2 bet jo nesulauke. move bendroj sumoj kaina didele :( vienintelis netiketumas tai portal2. na bet zinant tai kad ps3 pardavimai pagereja tai galima buvo to tiketis... jei taip rimtai tai mano nuomone MS nusipirko parodos nugaleto varda tuom kad isdalino x'us. kas tikrai buvo netiketa Redagavo Impaler

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei ne paslaptis galit pasakyt per kur jus ziurit ta e3?

Gametrailers/ign/gamespot/g4tv

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O tu neaiškink ką kitiem daryti. :(

Butleris - patiko, atgaivino publiką kaip ir Sudraskytas sakė, to ir reikėjo, nes apie "Move" pristatymo bent man, manau ir publikai pabodo šiek tiek.

Kalbant apie "Move" man jis patiko pats net nesitikėjau to iš savęs :) Žaidimai nėra vaikiški ir t.t. Kinect - hmmm, aišku visi teigs kad esu Sony fanboy (ką aš iš dalies pripažįstu :) ) žaidimai vaikiški nieko įdomaus ar rimtesnio nemačiau... dar kaip pamačiau vieną jo bugą kur žmogaus judesys nesutapo su ekrane rodžiusio "boto" (nežinau kaip išsireikšti) mane jis išvis atbaidė ir nei kiek nepatiko... dar tas ryškus vėlavimas... Ant "Move" buvo jis žymiai mažesnis. M$ konferencijos pradžia buvau visai nieko kol rodė žaidimus, tačiau ir tai parodė tik pora ekslusivų, jei gerai pamenu GOW3 ir Halo (be žodžių) kiti buvo multiplatforminiai kurie ir tai manęs nesužavėjo, tiesa sakant, vieną tik ir prisimenu - Black ops ir tas su bugu... :) Jokio kažkokios tokios kaip ir bombos ar didelio siurprizo nebuvo... O vat Sony su Twisted metal matau padarė dar ir kokią bombą, net nesitikėjau kad pristatys ar tuo labiau paskelbs jį, video pradžioje, kaip šnekėjo 2 taxistai buvo daug spėliojimai kas tai galėtų būti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nezinau ar as cia vienintelis pastebejau , kad pas Nintendo taipat buvo velavimai ziaurus. Kai demonstravo zelda. Net gaila to senuko pasidare. Nesuprantu is kur tokie velavimai parodos metu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Niekas tos Nintedo konferencijos nežiūrėjo (dauguma) arba buvo įsijungę bet pro retą žiūrėjo, tad niekas ir dėmesio labai jau nekreipia į juos... čia kalba eina apie Boxą ir PS3 :(

Deja per si E3 Nintendo nusluoste nosi ir Sony ir MS, su savo excliusyvais ir 3DS pristatymu.

O del to velavimo sake, kad buvo trukdziai nuo kitu bluetooth prietaisu.

Redagavo kame

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu man asmeniskai nintendo idomiausia buvo nors nesu didelis nintendo fanas bet konferencija nebloga buvo.

Lauksim konami :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ir ką tu man su tuo microsoft pasakyt norėjai? :( Butleris per 5 minutes papewino ir pašnekėjo, kad geimai - gerai, jis mėgsta lošt (nors akivaizdu, jog toks žmogus kaip jis negeimina) ir visi turi lošt. Dar jo tie keli bajeriai, kurie visiškai nejuokingi. O Kinect pažanga technologijoj, todėl jai ir buvo skirta daug laiko.

P.S - turbūt susidarei kitokią nuomonę, bet aš nekenčiu microsoft, neturiu xbox'o, o jei ir pirkčiau next gen konsolę, tai tikrai nebūtų microsoft produktas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O tu neaiškink ką kitiem daryti. :(

Butleris - patiko, atgaivino publiką kaip ir Sudraskytas sakė, to ir reikėjo, nes apie "Move" pristatymo bent man, manau ir publikai pabodo šiek tiek.

Kalbant apie "Move" man jis patiko pats net nesitikėjau to iš savęs :) Žaidimai nėra vaikiški ir t.t. Kinect - hmmm, aišku visi teigs kad esu Sony fanboy (ką aš iš dalies pripažįstu :) ) žaidimai vaikiški nieko įdomaus ar rimtesnio nemačiau... dar kaip pamačiau vieną jo bugą kur žmogaus judesys nesutapo su ekrane rodžiusio "boto" (nežinau kaip išsireikšti) mane jis išvis atbaidė ir nei kiek nepatiko... dar tas ryškus vėlavimas... Ant "Move" buvo jis žymiai mažesnis. M$ konferencijos pradžia buvau visai nieko kol rodė žaidimus, tačiau ir tai parodė tik pora ekslusivų, jei gerai pamenu GOW3 ir Halo (be žodžių) kiti buvo multiplatforminiai kurie ir tai manęs nesužavėjo, tiesa sakant, vieną tik ir prisimenu - Black ops ir tas su bugu... :) Jokio kažkokios tokios kaip ir bombos ar didelio siurprizo nebuvo... O vat Sony su Twisted metal matau padarė dar ir kokią bombą, net nesitikėjau kad pristatys ar tuo labiau paskelbs jį, video pradžioje, kaip šnekėjo 2 taxistai buvo daug spėliojimai kas tai galėtų būti.

na zinant kad call of duty ant bangos ir kai kad ms tures dlc exlusivus vel. tai jau sis tas. ypac zinant kad mw2 online didziausi skaiciai buten live.

kita maza smulkmena kuri prabego tai crytek exlusivo anonsas. 3 dalykas kas matesi ir per ubisoft'o konfa. tai didelis leideju palaikymas butent kinect sistemos. tai buvo parodyta ir per ea.

na ir espn sutartis kuri goldam leis nemokamai ziureti rungtynes bei slim pristatymas taip pat buvo geros naujienos. galu gale MGS kinect palaikymas. ko neparode sony su savo move.

sony parode tik MoH dlc exlusive ir seno MoH HD versija viename diske. + Dead Space wii porta. ir atkeliaujanti portal2 bei pagaliau pasirodisianti Twisted Metal.. ir kaip visada pagyras kad jie geriausi.

nintendo parode tai kas bus masiskai sluojama is pardotuviu. 3ds. cia manau nereikia ne sneketi kad vel bus pardavimu rekordininkas. o dar ir jam skirtu zaidimu anonsas manau geriausias visoje parodoj.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O Kinect pažanga technologijoj, todėl jai ir buvo skirta daug laiko.

tu vadini pažanga technologijoj? :( Tai kaip tada pavadinti SONY 3D žaidimus + MOVE? Čia tada išvis turėtų būti kažkoks technologijų sprogimas, ar nauja era... :)

Beabejo Kinect patobulintas gerokai, lyginant su Eye, bet valandą rodyti, kaip "linksma" prieš jį strikinėti ir šokti... hmm... Viskas tas jau kažkur buvo... Nesu aš visiškas fanbojus, ir žiūrėjau Microsoft konferenciją tam, kad pamatyčiau kažką įdomaus. Deja... Jei ne bendras chatas skaipe (su forumiečiais), tai būčiau išjungęs jau po 15-20min. O taip, bent padėjom vieni kitiems neužmigti. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O Sony pirma valanda buvo labai ydomi?

Jei ir nebuvo "WOW", tai buvo bent nenuobodu. Pažiūrėjom keletos gerų žaidimų treilerių ir tiek.

Kitas dalykas, kad aš tikrai pavydžiu sėdėjusiems salėje, ir mačiusiems tuos treilerius 3D formatu. Garantuoju, kad jiems buvo žymiai fainiau, negu tiems, kas stebėjo šokinėjančius ant scenos vaikus, jaučiančius įsivaizduojamų tigrų laižymus... :):(

Redagavo SudraSkytaS

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• 🌟 **Prisijunkite prie GTPS3 nuotykių: jūsų galutinis Growtopia privatumo serveris!** 🌟 Ar esate pasiruošę pasinerti į gyvą pasaulį, kupiną kūrybiškumo ir begalinių galimybių? Neieškokite toliau — **GTPS3** yra vienas iš pirmųjų ir sėkmingiausių Growtopia privatumo serverių!  🌐 **Tyrinėkite unikalius bruožus:** GTPS3 yra ne tik bet kuris serveris — tai lobynas su **pritaikytais daiktais** ir **išskirtiniais bruožais**, skirtais pagerinti jūsų žaidimo patirtį. Nesvarbu, ar esate patyręs žaidėjas, ar naujokas Growtopia, mūsų serveris siūlo kažką kiekvienam! 💎 **Jaudinantys renginiai ir dovanos:** Prisijunkite prie mūsų **brangakmenių renginio** ir dalyvaukite jaudinančiose dovanose! GTPS3 visada vyksta kažkas, todėl tai ideali vieta bendrauti su gyvybinga bendruomene. 🛠️ **Tapkite mūsų komandos dalimi:** Ieškote būdo, kaip įsitraukti? Turime įvairių **moderatorių vaidmenų** ir daugybę kitų vaidmenų! Prisijunkite prie mūsų dedikuotos komandos ir padėkite mums sukurti svetingą ir linksmybių kupiną aplinką visiems žaidėjams. 🎮 **Kaip žaisti:** Pradėti labai paprasta! Apsilankykite mūsų svetainėje [gtps3.com](http://gtps3.com), kur rasite pamokas ir visą informaciją, reikalingą, kad galėtumėte pasinerti į veiksmą: [gtps3.com/tutorial](http://gtps3.com/tutorial). 📢 **Prisijunkite prie mūsų bendruomenės:** Susijunkite su kitais žaidėjais ir sekite naujausią informaciją prisijungdami prie mūsų Discord bendruomenės [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3). Nepraleiskite progos patirti Growtopia taip, kaip niekada anksčiau! Prisijunkite prie GTPS3 šiandien ir atskleiskite savo kūrybiškumą pasaulyje, kuris priklauso tik jums. Tegul nuotykiai prasideda! 🌈✨ 🔗 **Nuorodos:** - Svetainė: [gtps3.com](http://gtps3.com) - Discord: [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3) Linkime sėkmingo žaidimo! 🎉  
    • 🌟 **Join the Adventure with GTPS3: Your Ultimate Growtopia Private Server!** 🌟 Are you ready to dive into a vibrant world filled with creativity and endless possibilities? Look no further than **GTPS3**, one of the first and most successful Growtopia private servers!  🌐 **Explore Unique Features:** GTPS3 is not just any server—it's a treasure trove of **custom items** and **exclusive features** designed to enhance your gaming experience. Whether you're a seasoned player or new to Growtopia, our server offers something for everyone! 💎 **Exciting Events & Giveaways:** Join us for our **gems event** and take part in exciting giveaways! There's always something happening on GTPS3, making it the perfect place to engage with a lively community. 🛠️ **Become a Part of Our Team:** Looking for a way to get involved? We have various **moderator roles** and many other roles available! Join our dedicated team and help us create a welcoming and fun environment for all players. 🎮 **How to Play:** Getting started is easy! Visit our website at [gtps3.com](http://gtps3.com) for tutorials and all the information you need to jump into the action: [gtps3.com/tutorial](http://gtps3.com/tutorial). 📢 **Join Our Community:** Connect with fellow players and stay updated on the latest news by joining our Discord community at [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3). Don't miss out on the chance to experience Growtopia like never before! Join GTPS3 today and unleash your creativity in a world that's all your own. Let the adventure begin! 🌈✨ 🔗 **Links:** - Website: [gtps3.com](http://gtps3.com) - Discord: [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3) Happy gaming! 🎉a  
    • Šiandien oficialiai konsolių serveriai atjungti.  Vienas geresnių BF buvo. Daug valandų praleista. Smagūs laikai nebus pamiršti. R.i.P 
    • Concord nuostolius reikia kažkaip padengti. 😀 
    • @Mantinijo Dingę ir pas mane 5 ir 20 wallet funds, realiai ps apps'ą tik dėl to naudojau Bet prikišo žaidimų už tuos taškus, bet per metus reiktų labai daug pirkti, kad surinkti tuos 17k pts     
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos