MadenX

Assassin's Creed: Brotherhood

Rekomenduojami pranešimai

Ne ne ne. As nenoriu spoilu. As noriu atsiliepimu, apie gameplay isdirbima, apie misijas, apie visus naujus navarotus, netgi noriu suzinot minusus. Nu ar nesuhalturino :]

Ne į temą

o tu isitikines kad kas vienam patiks tai ir tau patiks tas pats,ar atvirksciai? nejau nesimato is video koks gameplay ir pan. ka cia galima suhalturint pirmi 2 buvo nerealus zaidimai. dar abejoji kad bus sitas geras?..

taigi yra nete preview zaidimo,ten ir yra siokia tokia nuomone isdeta. bet velgi vieno zmogaus,kurio nuomone man visiskai ph jei rimtai..kodel kazkieno nuomone aplamai turi sutapt su kitu tas tai keista..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ne į temą

o tu isitikines kad kas vienam patiks tai ir tau patiks tas pats,ar atvirksciai? nejau nesimato is video koks gameplay ir pan. ka cia galima suhalturint pirmi 2 buvo nerealus zaidimai. dar abejoji kad bus sitas geras?..

taigi yra nete preview zaidimo,ten ir yra siokia tokia nuomone isdeta. bet velgi vieno zmogaus,kurio nuomone man visiskai ph jei rimtai..kodel kazkieno nuomone aplamai turi sutapt su kitu tas tai keista..

Ne į temą

Supranti del ko as abejoju. Nes jie sy karta dare ir MP, pridejo visokiu ginklu ("masinu"), jodinejimas arkliais po miesta, valdymas visokiu savo assasin hebros. Nu labai dau ko dadejo kas mano nuomone gali sy zaidima aphalturinti. Va delko as taip klausiu :]

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Supranti del ko as abejoju. Nes jie sy karta dare ir MP, pridejo visokiu ginklu ("masinu"), jodinejimas arkliais po miesta, valdymas visokiu savo assasin hebros. Nu labai dau ko dadejo kas mano nuomone gali sy zaidima aphalturinti. Va delko as taip klausiu :]

Ne į temą

na jo deje visi tik ir kalba apie MP bet tai dar beveik niekas jo nelosia manau del to. visas demesys Mp rezimui,kuris manes absoliuciai nedomina ,tikiuosi story bus normalus koks buvo 1,2 dalyse. jau kas kas bet AC man niekad nebuvo panasus i Mp zaidima. to pilna visuose kampuose ir taip. vistiek reiks sulost story visa kad ir kokia ji butu. deje jei puse zaidimo uzims Mp tai SP automatiskai kazkuo kencia matyt,nors gali ir kitaip but.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Am jeigu ka gametrailers review buvo pamineta, jog tie kurie pergyvena ar campaign buvo apkarpytas, pasake jog (jei tiksliai pamenu) jis dar ilgesnis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taigi per savaitgalį turėjau šiek tiek laiko išbandyti šį gerį, tad trumpai aprašysiu:

Ne į temą

Grafika išliko tokia pati kaip ir antroje dalyje, ar net šiek tiek patobulėjo, taigi tebeatrodo nepakartojamai.

Siužeto nepasakosiu, nes juk kiekvienas norėsit viską patys patirti. Tik tiek galiu pasakyti, kad, kas atrodė,jog baigės antroje dalyje, išties, tik prasidėjo:)

Valdymas labai nepakitęs. Atsirado daug naujų veiksmo kombinacijų, gražesnių nužudymo pabaigų ir t.t. Kaip jau tikriausiai žinote, dabar galima bus turėti savo klaną, t.y reikės į jį įstoti. Kolkas jų yra trys, kurie jau žinomi iš antrosios dalies. Dabar galėsite vykdyti tų clanų quostus ir už juos būsite apdovanojami.

Mieste galėsite renovuoti kaliklas, bankus, ligonines ir už tai ateity gausite pajamas. Taip pat įdomus dalykas yra tas, kad mieste atsirado nauji bokštai "Borgia Towers", kuriuos reikės užgrobti, nužudyti jo lyderį ir sugriauti. Išliko ir Viewpoint'ai.

Žaidimas, mano manymu, pagerėjo visais aspektais, tad tiems, kam patiko antroji žaidimo dalis, šita turėtų dar labiau patikti. Joje išliko visi geriausia antrosios dalies atspektai prie kurių prisidėjo krūva naujų potyrių.

Tad iki pasimatymo Romoje ! ;D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O mano nuomone jis kaip tik prastesnis nei AC2, vien delto, kas pasidare toks "istampytas". Pridejo tu Borgia toweriu, klanu ir t.t tai kazkaip nebesivysto main misija taip graziai. Toks jausmas kad turi padaryti ta, po to ana, velaiu trecia. po to jau biski pajami main questo. Va sitas man nepatiko :) Bet visumoj COOL :]

Dar prie minusu tai paminesiu arbaleta. Su arbaletu nebeliko to tokio selinimo/stelfo. kai prieni prie namo krasto ir koki sargybini jihbitmat nusmeigi. daba atistaieki ir oplia guli. taip visus nuo stogu iszudai labai lengvai. (Cia man minusas didelis, nors aisku gali jo ir neanudot :))

Arklys. Nu sitas gerai kai reikia nuo vienos vietos laukais nusigauti iki kitos bet po miesta su juo trankytis kai vaiksto aplinkui 30 zmoniu ir kliuni ir sargybiniai pradeda rautis yra xuinia. IMO arklys shudas ...

Redagavo Deadalus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Isirasiau game, turiu LT+ fw, permeciau per abgx idedu i xbox, paleidziu juodas ekranas ir nk nevyksta tenk jungti konsole lauk. Kas galetu buti ? (O jei bus su kitu dvd tas pats)

P.S. Nfs HP veikia :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Isirasiau game, turiu LT+ fw, permeciau per abgx idedu i xbox, paleidziu juodas ekranas ir nk nevyksta tenk jungti konsole lauk. Kas galetu buti ? (O jei bus su kitu dvd tas pats)

P.S. Nfs HP veikia :)

Gal iso blogas, gal DVD blogai iskepe, bandyk siustis is kitur ir rasyk is naujo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

P.S. Nfs HP veikia :thumbsup4:

man kartais ir taip buna tiesiog kai atsiranda play game palauk dar kol atsiras zaidimo paveiksiulas arba jei neatsirana atidaryk ar uzdary dvd roma

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Klausimas cia kilo niekomet nesinaudojau xbl, ir dbr kai pradejau naudotis nlb suprantu, atsisiunciau AC:B ir isirasiau i cd ir dbr klausimas kilo jaigu jungsiuos i xbl su ac:b ir as neperejau zaidimo patikrinimo su abgx ar gauciau bana iskarto ? Jaigu ka siunciausi is LM paskutinis kuris buvo idetas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Klausimas cia kilo niekomet nesinaudojau xbl, ir dbr kai pradejau naudotis nlb suprantu, atsisiunciau AC:B ir isirasiau i cd ir dbr klausimas kilo jaigu jungsiuos i xbl su ac:b ir as neperejau zaidimo patikrinimo su abgx ar gauciau bana iskarto ? Jaigu ka siunciausi is LM paskutinis kuris buvo idetas.

Nezinau koks ten buvo, buna jau sutvarkyti su abgx ISO ideti, bet jei nezinai tai geriau nebandyk, gal is karto ir negausi, bet geriau vistiek nezaist LIVE nesutvarkytu ISO.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Perejau visa, is grafikos puses nelabai kas pasikeite, nes AC2 jau turejo gera grafika, visai man patiko ta funkcija "call assassins", tik gaila, kad istorija trumpoka, nesitikejau tokios trumpos, lyginant su AC2, kuris tikrai nebuvo trumpas. Jei nebutu dare MP tai tikrai butu ilgesni zaidima sukure. O siaip viskas gerai, man patiko, manau po AC3 jau kurs kazka panasaus i brotherhood, kad pratestu istorija.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Perejau visa, is grafikos puses nelabai kas pasikeite, nes AC2 jau turejo gera grafika, visai man patiko ta funkcija "call assassins", tik gaila, kad istorija trumpoka, nesitikejau tokios trumpos, lyginant su AC2, kuris tikrai nebuvo trumpas. Jei nebutu dare MP tai tikrai butu ilgesni zaidima sukure. O siaip viskas gerai, man patiko, manau po AC3 jau kurs kazka panasaus i brotherhood, kad pratestu istorija.

Jei vygdai su side-questais viskas normaliai, ir seip saunu kad sis zaidimas prisidejo MP rezima nes tai ko kaip tik reik :nunchuks: tesiog smagu lost :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.