Bestas

PSP 6.00

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki ar siuo metu ymanomas atrisimas psp software version 6.00?

Ne pakolkas dar negalima :/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ne į temą

reik kokio mygtuko ignoruoti tema ir kad nebegaletu nieks matyt ir rasyt ;D ir reason - be ispejimo, kad paieska naudotus
Ne į temą

Kas dabar nepatiko?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

ta pacia tema matau (skaiciuoju) as 9 karta, ar eina islauzt 5.5, 6.0 6.1 6.2, visi to pacio nors kiekvienoj temoj parasoma kad didesne nei 5.03 neislauziama

priklauso nuo modelio, ir motinines. ar pandora palaiko ar ne.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

ta pacia tema matau (skaiciuoju) as 9 karta, ar eina islauzt 5.5, 6.0 6.1 6.2, visi to pacio nors kiekvienoj temoj parasoma kad didesne nei 5.03 neislauziama

priklauso nuo modelio, ir motinines. ar pandora palaiko ar ne.

Pas mane fat 1003 psp

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pandora pasidarai, arba jei draugas turi lauzta psp tegu padaro softiskai ir isilausi, nebeda.

Kaip pasidaryti ta pandora? nu is draugu kaip ir niekas neturi psp siaip man muzika ir clipus labiau noreciau ziuret bei klausyt per psp del zaidimu nebeda anglijoje esu papigiai nusiperku

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai gi muzika ir klipus ir su nenulausta konsole gali ziuret ir klausyt :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai gi muzika ir klipus ir su nenulausta konsole gali ziuret ir klausyt :thumbsup4:

HM nezinojau nors kaip prisijungiu psp per usb laida atidarius jo failus nera folderio music ir clips photo ir panasiai jai butas007 eina paaskink man kaip ykelt iir panasiai jai nesunku.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

HM nezinojau nors kaip prisijungiu psp per usb laida atidarius jo failus nera folderio music ir clips photo ir panasiai jai butas007 eina paaskink man kaip ykelt iir panasiai jai nesunku.

Biski rauksliu ant smegenu truksta..

Paieska ismok naudotis..

Jei nera folderiu susikurk juos....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip raše nebūk mažas vaikas, nenorek, kad čia visi begtu tau pasakot ir rodyt kaip viska surašyt ir t.t., paprasčiausiai google pasinaudok ir viskas susitvarkysi per 10 min. Pats parašiau "how to transfer music to psp" ir pati pirma nuoroda, negi taip sunku pagalvot ? Va nuoroda http://psp.about.com/od/music/ht/howtransmusic.htm

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip raše nebūk mažas vaikas, nenorek, kad čia visi begtu tau pasakot ir rodyt kaip viska surašyt ir t.t., paprasčiausiai google pasinaudok ir viskas susitvarkysi per 10 min. Pats parašiau "how to transfer music to psp" ir pati pirma nuoroda, negi taip sunku pagalvot ? Va nuoroda http://psp.about.com/od/music/ht/howtransmusic.htm

manuala atsiverti ir parasyta jei neturi gi intike yra ;D dar paprasciau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dar lietuviskai del visa ko paaiskinsiu :D sukurk atminties korteleje aplankus MUSIC ir ten kelk muzika ,VIDEO ir ten kelk video ir PHOTO paveiksliukam .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.