scalman

PSP emuliatoriai ir seni zaidimai

Rekomenduojami pranešimai

taigi PSP mane visada domino del galimybes sulosti vel tuos visus senus gerus ,ir niekada nepasenstancius zaidimus.

nepereseniausiai radau Another World seno tikrai nerealaus zaidimo Symbian versija,ir pagalvojau kad ant mobiliako ji losti tikrai lievai,o PSP valdymas labiausiai panasus i koki Sega ar Nintendo konsoliu pulteli.taigi manau autentiskiausiai bent jau mano manymu losiasi ant PSP visa tai.

taigi suradau Another World SNES,Sega,GBA ir aisku pacia pirma ir orginalia Amiga versijas.

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

visas ismeginau su atitinkamais emuliatoriais ant PSP.labiausiai norejau pamatyt ir isgirst aisku Amiga versija,taciau jos emule ant PSP veikia nekaip ,lagina gan taip,ypac garsas,ir valdymas nelabai patogus,kurio negalima pakeisti.

taigi ismeginau tada Sega ,Sega CD ,SNES bei GBA versijas....hmm aisku geriausia is ju spec Sega CD versija ,kurioje yra ir antra zaidimo dalis kuri buvo isleista tik Sega CD formatu.ir aisku CD versija skiriasi kad viso zaidimo metu skamba muzika,ji mp3 formatu ir tikrai geros kokybes,beje atitinka labai gerai zaidimo atmosfera.be to Sega emuliatorius Picodrive ,si zaidima veze be problemu ir su puikiausiu garsu,beje valdymas labai geras taip pat.taigi ismeginau abu zaidimus,aisku visada buvau mates tik pirma dali tai buvo gan idomu ir antra pamatyt.tikrai verta demesio netgi siandien juos abu sulost.aisku geriausia versija pirmo Another World ,butu spec 15th anniversaru versija windousam.kalbant apie grafika bei garsa.bet manes tas nedomina,norejau kuo tikriausio orginalo atitikmens.palyginau Aminga versija ir Sega tai na kazkiek skiriasi spalvos,kazkiek garsai,muzika aisku,ir behe Sega CD versija jau igarsinta tikrais balsais,gaila negalejau ismegint SNES versijos,nes emule sito zaidimo neuzkrauna.beje GBA versija turi padoru garsa tik siek tiem mazesne reza aisku,todel atrodo prasciau net nei Amiga versija.

tada susidomejau Flashback

,tos pacios kompanijos kuriniu su panasiu valdymu ir panasia sistema,aisku senai jau lostas bet neuzbaigtas nesenstantis Flashbackas ir siandiena losiasi labai gerai.velgi Amiga versija strigo,Sega bei SNES palyginti ,Snes turi geresnius garso efektus ,siaip niekuo nesiskiria labai.vat tik Sega CD velgi perkurta versija dadetas voice ten kur rasydavo tik teksta,dadeta mp3 muzika.siaip patys garsai zaidimo visgi geresni SNES versijos,taciau losiu Sega CD nes muzika gera yra.is kitos puses SNES turi dinamine muzika.kas labai idomu tu laiku zaidimui,muzika pradeda groti tik kai nutinka kazkas netiketo arba kai ekrane pasirodo priesai.aisku SNES kaip visada garsas nepriekaistingas.beje antra Flashaback dalis isleista ant PSX tai reiks ir ja ismegint,o 3 dalis neuzbaigta buvo kurti ir oficialiai neisleista ,bet galima rasti ja ant GBA ,deje tik GBA ,na bet zaidimas labai puikus irgi,grafika gera,fonai labai spalvoti.

taigi tiek mano ispudziu is senu bet nesenstanciu zaidimu siam kartui. aisku tu zaidimu pilna,bet va norejosi prisimint ir perlost Another world bei Flashback serijas.nes zaidimai tikrai isskirtiniai su itraukiania istorija,ir nepanasus i joki kita tu laiku zaidima tikrai. :notworthy:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Jo pamenu ir aš viena tokį išskirtinesnį senesnį geimą Oddworld:abe's oddysee, pamenu buvo pirmas mano ps geimas, iš pradžių nusivyliau, bet po to lb užsikabinau ir dar iki šiol jį prisimenu. Savotiškas stealh- puzzle žanras ;) Reikės į psp įsimest

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jo pamenu ir aš viena tokį išskirtinesnį senesnį geimą Oddworld:abe's oddysee, pamenu buvo pirmas mano ps geimas, iš pradžių nusivyliau, bet po to lb užsikabinau ir dar iki šiol jį prisimenu. Savotiškas stealh- puzzle žanras :thumbsup4: Reikės į psp įsimest

jo sitie abu butent ant psp atrodo labai gerai,geriau nei bet kada ant psx atrode,ir losiasi labai gerai,nes psp tokiem zaidimam tai turi tikrai geriausia valdyma.siaip yra abes odysey ir GBA versija kazkokia,bet aisku kokybe neprilygs psx versijai.tarp kitko labai sunkus sitie zaidimai,jau tikrai,yra vietu kur begti,sokti,begti sokti labai tiksliai reikia.per daug jau ten nervina

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jo sitie abu butent ant psp atrodo labai gerai,geriau nei bet kada ant psx atrode,ir losiasi labai gerai,nes psp tokiem zaidimam tai turi tikrai geriausia valdyma.siaip yra abes odysey ir GBA versija kazkokia,bet aisku kokybe neprilygs psx versijai.tarp kitko labai sunkus sitie zaidimai,jau tikrai,yra vietu kur begti,sokti,begti sokti labai tiksliai reikia.per daug jau ten nervina

like in crash bandicoot ? ;]

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

like in crash bandicoot ? ;]

nu ne visai taip kaip crashe,ten tokiu dar nera kaip cia.grynai palosus va ta another world,matosi is kur tar abes toks atsirado.as tokius geimus ir siais laikais losciau jei tik kurtu.labai gera ideja.vaizdas kaip super mario,tik aisku graziau,detaliau viskas,renki daiktus,tada juos panaudoji,ir aisku begi,sokineji.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.