xxxgangsta

klausimas

Rekomenduojami pranešimai

susirandi uz teliko kur parasyta component in , ir jungi audio i audio kistukus i Pr - raudona, i Y-geltona o per viduri balta

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

dvi in(hdmin2) pagal spalvas kai sukisi nerodo? jei nerodo teks jungt per skarta arba AV :) o iejimu turetu biski daugiau but

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pas mane tera DVI IN , PC IN , AV IN , daugiau nieko nera , o modelis teliko toks kaip daviau..

ar komponentini laida perjungei i HDTV rezima ? pasiziurek pagal nuoroda ar nera tavo telike tokiu lizdu ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Visos jungtis kurios pasakiau , yra scart , yra AV , yra PC , yra DVI , beto perjungiau xbox'a kabeli i HDTV rezima , krc viska parasiau ka matau uz nugaros teliko ir modeli intike radau toki pat koki turiu , tiek to arba cia puslapis blogai sako arba kokia siek tiek kitokia versija yra teliko , bet nurasiau skaicius nuo TV nugaros...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Visos jungtis kurios pasakiau , yra scart , yra AV , yra PC , yra DVI , beto perjungiau xbox'a kabeli i HDTV rezima , krc viska parasiau ka matau uz nugaros teliko ir modeli intike radau toki pat koki turiu , tiek to arba cia puslapis blogai sako arba kokia siek tiek kitokia versija yra teliko , bet nurasiau skaicius nuo TV nugaros...

jei taip tai vienas variantas pirk HD VGA kabeli ir turesi HD reza,vga ir taip geriau uz komponenta,arba jung tada per AV kol kas yra atskiras kabelis prie boxo AV

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

taspats kabelis atlieka ir av funkcija tik jungi pagal spalvas i av lizdus, ir perjungi ant kabelio i av, o kuom video kabelis geriau? komponentinis palaiko 1000p, ko daugiau bereikia :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

taspats kabelis atlieka ir av funkcija tik jungi pagal spalvas i av lizdus, ir perjungi ant kabelio i av, o kuom video kabelis geriau? komponentinis palaiko 1000p, ko daugiau bereikia :)

na pasiskaityk pries tai rasiau issamei kuom VGA geriau uz komponenta,ka palaiko VGA ir ka komponentas,vga geriau rodo ,tiksliau,ryskiau,ir vga tu gali jungt prie moniko ir nereikia jokiu HD TV turet

1000p ?? :) :) ;)

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

atlaisk 1000i ne p :) nu nzn man ir taip to vaizdo per komponentini uztenka ir per av visai neblogai ziuris, gal mano akis netokia jautri ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

atlaisk 1000i ne p :) nu nzn man ir taip to vaizdo per komponentini uztenka ir per av visai neblogai ziuris, gal mano akis netokia jautri :)

na jei turi telika kuris turi komponenta ir jokiu vga ar HDMI tai aisku nereikia to vga,cia kalbu jei tv turi ti kvga jungti arba jei neturi to HD TV tai jo tikrai nebutina laukti,nes yra monikai ant kiekvieno kampo,ir boxa gali bet kur nusinest ir pasijungt

su vga laidu,kad ir ofise,ar pas draugus,juk visur yra monikai ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.