dudeperfect

Inter - Barcelona

Rekomenduojami pranešimai

Nu ka. Vakar ziurejau sias rungtynes. Buvau uz Inter'a. Nes visada labiau palaikau ta komanda kuri yra laikoma match'o outsaidere. Rungtynes buvo i vienus vartus. Bet kiekviena akimirka jaudinausi, kad tik nepraleistu ivarciu. Kaip zinote barcai reikejo laimeti 2:0 ir jie finale.

Sypsausi kai prisimenu kaip 9 Inter'o zaidejai stovejo gynyboje. :P Tik D.Milito aikstes vidury. Na ka. 84 minute ir ivartis i Inter'o vartus. Nu labai nuliudau. Nes buvau isitikines, kad jei 1 praleido 1, tai issiblaskys ir praleis antra. Na bet nepraleido. Tik labai idomu, kad vel buvo pridetos 4minutes kaip ir pirmame susitikime. Ir pvz dave geltona vartininkui del laiko tempimo. Na zodziu manau, kad teisejai vis delto palaike barcelona. Bet taip jau atsitiko, kad Inter'as finale :P

Na cia tokia trumpa apzvalga savo akimis parasiau. O ka jus galvojate apie sias rungtynes?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Rungtynės labai nuobodžios ir neįdomios. Viskas vyko prie vienų vartų, o kamuolio kontrolė.. Buvo stebūklas, jei inter'as gauna kamuolį. Aiškiai matėsi, kad Cesaris pastoviai laiko kamuoli. Nors ir gavęs geltoną kortelę, vistiek tempė laiką. Šiaip galvoju, jog finale Miunchenas triumfuos.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš ir gi buvau už interą šiaip palaikau manchester united bet iškrito.O dėl rungtynių tai tu teisius akivaodžai matėsi kad teisėjas už barcelona, T.Mottai buvo antra geltona kortelė už nieka jis net nedavė tam su alkūne.O ir dėl vartininko geltonos kortelės tai pat už nieka palaikė 20sek kamuolį ir geltona davė teisėjas aiškiai buvo papirktas arba visada palaikė barcelona.O prisimkim manchester united rungtynes kai gavo rafaelis dvi geltonas už nieka, arba miuncheno bayernui išvijo kažkada ribery.Paskutinėse rungtynėse daug geltonų :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš ir gi buvau už interą šiaip palaikau manchester united bet iškrito.O dėl rungtynių tai tu teisius akivaodžai matėsi kad teisėjas už barcelona, T.Mottai buvo antra geltona kortelė už nieka jis net nedavė tam su alkūne.O ir dėl vartininko geltonos kortelės tai pat už nieka palaikė 20sek kamuolį ir geltona davė teisėjas aiškiai buvo papirktas arba visada palaikė barcelona.O prisimkim manchester united rungtynes kai gavo rafaelis dvi geltonas už nieka, arba miuncheno bayernui išvijo kažkada ribery.Paskutinėse rungtynėse daug geltonų :)

Tipo 20s futbole laikyti kamuolį vartininkui nedaug?? Nenusišnekėk... O Mottai geltona buvo skirta manau teisingai, nors ir žaidybinė situacija buvo. Juk tuo labiau jie dar buvo nusisukę nuo teisėjo, o ir Barcos žaidėjas biškį pavaidino. Teisėjas gal kažkiek buvo Barcos pusėj, bet ne tiek kiek jau pasakoji.

Redagavo LiquiD

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.