televizorius

Kaip žaidimuose kalbėti su kitais (per headset'ą)?

Rekomenduojami pranešimai

Kažko microfonas nivalit. Bent jau man taip atrodo. Kol laukiu MW2 lobby žaidėjų ir junginėju mic'ą (išjungiu įjungiu), tai prie mano gamertag'o užsidega sekundei spykeriuko ženklas. Bet po to dingsta. Kai šneku žaidimo metu.. nežinau ar mane girdi. Kai kiti kalba - matau, kad jų nick'ai pasirodo kairėje per ekrano vidurį. Kai pats kalbu - mano nick'as su speakeriuku nepasirodo.

Žaidime klausinėju do you hear me.. bet niekas neatsako. Ir nesu tikras ar mane kas nors girdi.

Ar MW2, Sonic All Stars Racing reikia kažką spausti norint kalbėti ar ne? Ar tiesiog pliurpi ir viskas?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

nereikia nieko spausti kalbant, micas yra voice sensitive jei tyliai sneki jis neisijungia jei jis arti butnos ir normaliai sneki jis isijungia.

prijungi mica, kad ant jungiklio butu zalia spalva (jei orangine - isjungtas), kai lobbyje sneki turetu prie tavo nick uzsiziebti ikona, nebent esi party chate, tuo atveju ikona nesvies ir taves negirdes zaidime, tik partyje esantis nariai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nereikia nieko spausti kalbant, micas yra voice sensitive jei tyliai sneki jis neisijungia jei jis arti butnos ir normaliai sneki jis isijungia.

prijungi mica, kad ant jungiklio butu zalia spalva (jei orangine - isjungtas), kai lobbyje sneki turetu prie tavo nick uzsiziebti ikona, nebent esi party chate, tuo atveju ikona nesvies ir taves negirdes zaidime, tik partyje esantis nariai.

Esant lobyje ikona tikrai užsižiebia. Kol šneku ji būna užsižiebusi. Arba stuksenant į mikrafoną. Tačiau įsižiebia su kokios sekundės vėlavimu. Norma?

Bet aš ir lobyje bandžiau išsiaiškinti ar kas nors mane girdi - no success. Gal tiesiog žmonės BBD ant manęs.

O MW2 žaidimo metu man kalbant turi kas nors pasikeisti ekrane?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Esant lobyje ikona tikrai užsižiebia. Kol šneku ji būna užsižiebusi. Arba stuksenant į mikrafoną. Tačiau įsižiebia su kokios sekundės vėlavimu. Norma?

Bet aš ir lobyje bandžiau išsiaiškinti ar kas nors mane girdi - no success. Gal tiesiog žmonės BBD ant manęs.

manau normalu kad uzsidega su velavimu, vistiek jie tave turi girdet jei ji uzsidega.

ir zinok mazai ten sneka taprusavi zmones, dazniausiai pradeta sneket lempas ar rekaut ir as uzdedu MUTE ant ju, nes nervina.

o del kazkokios iconos atiradimo tai nzn, reik isijungt ir paziuret, kazkaip neatkreipiau demesio.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na jeigu lobby speaker'iukas rodo, jog šneki, tai reiškias jie tave girdi, o kad per MW2 niekas neatsako tai nenustebk. MW2 ten retai su kuom pašnekėsi normaliai, vaikai dažniausiai ten rėkauja, dainuot pradeda...Geriausiai tai susirast draugą kokį kuris dažnai lošia ir sedėt party chate, tada nemaišys jokie pašaliniai ir normaliai galėsi susišnekėt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

hmm durnas gal klausimas bet title update padarytas, nes ten nuo kazkurio tik pradeda palaikyt headseta.

tai jeigu LIVE losia tai aisq kad padarytas :P jei atsisakysi tai neras tau servu.

va kaip tik snd atkreipiau demesi, kad kai sneki tavo nick rodo kaireje puseje po mapu, ir visu kitu tuo paciu metu kalbanciu zmoniu.

ai ir bebandydamas ten sneketi, susibazarinau su kazkokiu bicu, tai kokius 5 roudus palosem, po to man friend requesta atsiunte ir isejo. :P

Redagavo ViPeRkillz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.