televizorius

Child gamertag'o sukūrimo problematika

Rekomenduojami pranešimai

Bandau kurti XBL gamertag'ą savo vaikui. Tiek mano paties, tiek vaiko LIVE account'ai yra su UK lokale. Bandant kurti XBL gamertag'ą vaikui prašo įvesti gimimo datą. Ją įvedus natūralu, kad Xbox'as atpažįsta, kad vaikas dar mažas ir toliau registraciją turiu daryti kaip tėvas su savo LIVE ID.

Pastringu toje vietoje, kai prašo įvesti mano kreditinės kortelės numerį/galiojimą/adresą amžiaus patikrinimui.

Viskas būtų OK. Tačiau nepriima mano kortelės adreso ir nežinau kodėl. Meta klaidą, kad can't verify MasterCard. Kortelės duomenis vedu tikrai gerus. Tačiau vedant billing address - reikia įvesti adresą/miestą/zip.

Nėra laukelis Country.

Ar čia tame ir bėda, kad XBOX galvoja, kad aš iš UK ir neleidžia įvesti šalies. Ir natūralu, kad viskas baigiasi klaida.

Esmė tame, kad padarius vaiko gamertag'ą galėčiau kontroliuoti su Family ir Child controlsais (pvz kiek laiko per savaitę žaisti ir pan.). Dabar pasibaigė tuom, kad sukūriau reguliarų account'ą.

Kas nors bandėt?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Turbūt ta pati situacija kaip si PS3 PSN. UK regione tepriima UK registruotas korteles. Ir kortelės registracijos adresas turi su tapti su account'o registracijos adresu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turbūt ta pati situacija kaip si PS3 PSN. UK regione tepriima UK registruotas korteles. Ir kortelės registracijos adresas turi su tapti su account'o registracijos adresu.

Tai gali būti, kad čia tas atvejis ir yra.

Bet kiek kvailoka.. jei tarkime aš kažką perku.. tai taip, sutinku, kad turi būti pririšta prie regiono. Bet čia tik amžiaus patikrinimui visa tai daroma. Tad galėtų amžiaus patikrinimui priimti kad ir afrikoje išduotą kortelę.

Na ką padarysi.. child controls'ų savo vaikui neuždėsiu :) Žais bilekiek laiko :)

Nors gal ir gerai. Dabar perskaičiau XBL forumuose, kad būnant child'u yra didelis hemarojus. Jei nėra 18 metų net negali kokių nors demo parsisiųsti. Arba visokių absurdu pilna.. tipo gali parsisiųsti žiaurų demo, tačiau negali pažiūrėti kokio nors žymiai vaikiškesnio žaidimo video.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai gali būti, kad čia tas atvejis ir yra.

Bet kiek kvailoka.. jei tarkime aš kažką perku.. tai taip, sutinku, kad turi būti pririšta prie regiono. Bet čia tik amžiaus patikrinimui visa tai daroma. Tad galėtų amžiaus patikrinimui priimti kad ir afrikoje išduotą kortelę.

Na ką padarysi.. child controls'ų savo vaikui neuždėsiu :) Žais bilekiek laiko :)

Nors gal ir gerai. Dabar perskaičiau XBL forumuose, kad būnant child'u yra didelis hemarojus. Jei nėra 18 metų net negali kokių nors demo parsisiųsti. Arba visokių absurdu pilna.. tipo gali parsisiųsti žiaurų demo, tačiau negali pažiūrėti kokio nors žymiai vaikiškesnio žaidimo video.

tai palik savo vaikui paparasta acc, o ant savo uzsidek passworda kad nepirpirktu ar neprisiustu nesamoniu (jei turi ms pointu).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai palik savo vaikui paparasta acc, o ant savo uzsidek passworda kad nepirpirktu ar neprisiustu nesamoniu (jei turi ms pointu).

Taip ir padariau.

Tik vaikui padariau ne paprastą account'ą o XBL. Šiaip.. kad galėčiau matyti darbem kada jis namie žaidžia, ką žaidžia, kiek scoro turi ir pan.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.