vilks

Xbox wireless joystikas

Rekomenduojami pranešimai

Nesupratau kas atsitiko.Buvau nusivezes boxa pas drauga,pazaidem biski,susidejau ir gryzau namo.Dabar bandau jungti,joystikas neisijungia,sumirksi zaliai ta X lempute ir vsio,viena karta sumirksi arba kelius kartus,arba kiek laikai paspaudes,vis skirtingai.

Joystikas sudego?Jei batarkes butu nusedusios,tai isijungtu vistiek manau,be to batarkes nelabai galejo nusesti,dar trys padalos berods buvo.

Su naujom batarkem veikia.Ech. :D

Redagavo vilks

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

man pradejo irgi joistikas nesamones daryt.losi losi,pradeda mirkstet,galiausiai ismeta lentele tipo please re-connect your wireless controller.Po to ijungi ir vel losi.o batarkuiu rodo kad dar 2/3 yra

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kokias dar padalas?. Ten ne padalas rodo, o pranesa, kad baterke baigiasi. nusipirkit du kraunamu komplektus ir problemu nebus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ZZ,kai pvz losi losi ir spaudi ta xbox mygtuka ant joistiko,tai ten virsui po kaire puse rodo taigi kiek batarkes liko :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu tiksliai rodo, niekad nebuvau pastebejes. :D naudingas dalykiuks :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jo as ir niekad nepastebejau to,nors tuo meniu daznai nuodojuos,bet man jau irgi buvo pasibaige batarkes,tai kol kas ikisau bet kokias,siaip reiks isigyt pakroveja

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tuo meniu as irgi daznai naudojuos,daina perjungt ar nueit y dashboarda kai uzknisa lost zaidima ir kai tingiu atsikelt ir isimt diska :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.