televizorius

Nemokamas Arcade žaidimų įsirašymas?

Rekomenduojami pranešimai

Tarkime aš nusipirkau kokį Arcade žaidimą. Nueinu pas kitą žmogų, prisijungiu savo gamertag'u ir į jo konsolę tą žaidimą parsiunčiu. Tada jis jungiasi su savo gamer tag'u ir žaidžia tą žaidimą. Aš namie irgi žaidžiu ant savo konsolės tą patį.

Įmanoma čia taip?

Bent jau nematau, kokie galėtų būti apribojimai.

Ir jei taip yra įmanoma.. tai prasineši pro savo chebrą su konsole ir prisirenki legalių Arcade geimsų. Ar kaip?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Dėja ne, tavo draugas galės tus žaidimus žaisti, tik tada, kai tu su savo account'u ir jis su savo account'u būsite prisijungę prie LIVE ant tos pačios konsolės.

Vos tik atsijungsit nuo LIVE tavo draugui šis žaidimas užsirakins ir pavirs i Trial versiją.

Redagavo plastiks

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na viskas kaip ir aišku.

O kaip visokių DLC, themes ir kt. atveju? Ar man su savo XBL būtina būti prisijungus toje pačioje konsolėje, kad draugelis galėtų pvz mano nupirktą Fallout'o DLC žaisti? Ar čia tas būtinumas būti prisijungus abiems galioja tik Arcade žaidimų atveju?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na viskas kaip ir aišku.

O kaip visokių DLC, themes ir kt. atveju? Ar man su savo XBL būtina būti prisijungus toje pačioje konsolėje, kad draugelis galėtų pvz mano nupirktą Fallout'o DLC žaisti? Ar čia tas būtinumas būti prisijungus abiems galioja tik Arcade žaidimų atveju?

DLC rakinami prie konsoles. taskas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Su DLC lygiai taspats kas ir su Arcade. Kai tu pasijungi į LIVE kitoje konsolėje su savo profiliu, visos tavo licenzijos (nupirkti žaidimai, dlc) "parsiunčiamos" į tą XBOX'ą, bet jos galioja tik tuo metu kol tu, licenzijų savininkas, esi prisijungęs į LIVE, kitaip sakant, kol tu sėdi LIVE ant kitos konsolės viską ka tu buvai nupirkęs, gali naudoti ir kiti, bet tik atsijungsi nuo LIVE, tavo draugam viskas užsirakins.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

OK. Tada tarkime turime situaciją tokią: aš ir mano vaikas turime po gamertag'ą ant vienos konsolės namie. Aš su savo accountu nuperku visokio stuff'o, priinstalinu geimų ir t.t.

Tai kaip suprantu mano vaikas su savo XBL accountu (kuris yra paprastas.. ne gold) galės visu mano parsiųstu turiniu naudotis?

Vienintelė sąlyga, kad aš tuo accountu būčiau prisijungęs?

Ar tikrai du XBL accountai gali vienu metu būti prisijungę iš vienos konsolės?

PS: bandau suprasti ar apsimoka turėti du gamertag'us namie, bet pirkimus daryti tik iš vieno gamertag'o. Su manuoju gamertag'u naudotis vaikui šiek tiek darosi rizikinga (jau netyčia pripirko jis man arcade geimsų). Bet tuo pačiu noriu, kad jis, prisijungęs su savo vardu galėtų žaisti mano vardu jau dabar nupirktą turinį.

Redagavo bullka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip.

Tarkim tavo vaikas žaidžia kąnors ir užsinori kokį Arcade palošti, jis paims antrą joystick'ą ir prijungs tavo profilį, tada galės džiaugtis visu tavo nupirktu gėriu :) Bet viskas turi vykti online, tačiau kai žaidimas jau pasikraus ir jis pradės jį žaisti, galima atsijungti nuo LIVE, jeigu pavyzdžiui kambaryje tėra vienas kabelis ir jo reikia kitam šeimos nariui prie PC, tačiau žaidimą išjungus, jam paleisti vėl reikės prisijungti į LIVE :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai paskutinis klausimas:

1. Kaip vyktų tas mano gamertag'o prijungimas prie LIVE su kitu joysticku? T.y. kokia procedūra step by step: paimi joystick'ą kitą ir spaudi and joysticko kryžiuką, iššoka langas, spaudi sign in? Kažkaip nežinojau, kad dašborde galima paėmus kitą joystick'ą vienu metu prijungti kitą account'ą.

2. Ar Arcade žaidimų statistika (gamescore ir seivai) kaupsis tokiu atveju mano sūnui?

3. Ar yra tokie reikalavimai (prisijunginėti tėvui prie XBL) jei sūnus nori žaisti į diską instaliuotus žaidimus (iš kompaktų). Turbūt nėra jokio poreikio ir čia tie galioja reikalai tik online pirktam turiniui (arcade, dlc ir pan.)?

Ačiū.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

1. Taip ir prisijungi kaip jau pats pasakei :D

2. Taip, tavo sūnus galės vykdyti achievemen'tus, išsaugoti žaidimą.

3. Instaliuotą žaidimą gali žaisti betkas, savaime aišku tada kai diskas viduje :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.