Justix

PSone žaidimai

Rekomenduojami pranešimai

O ziurekite, o jeigu yra tokia situacija, jog kai psx zaidima atsisiunciau, jo formatas yra .iso arba .img, tai kaip tada veikti?!Nes man dar taip nebuvo, visada budavo bin+cue failai...O gal cia jau jokio cue nereikia, paprasciausiai iskart rasyti i diska ta .iso arba .img?Na laukiu pagalbos :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

O ziurekite, o jeigu yra tokia situacija, jog kai psx zaidima atsisiunciau, jo formatas yra .iso arba .img, tai kaip tada veikti?!Nes man dar taip nebuvo, visada budavo bin+cue failai...O gal cia jau jokio cue nereikia, paprasciausiai iskart rasyti i diska ta .iso arba .img?Na laukiu pagalbos :)

Taip, tiesiog rasyt ta faila ISO arba IMG jie abu tokie patys :) ir man labai idomu, kaip tu irasineji zaidimus, ar nus taip, kad diska kaip data cd rasai :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nelabai supratau, ka tu norejai pasakyti, bet jei norejai paklausti, kaip irasau zaidima i diska, tai naudoju imgburn programa, ten paspaudziu write image to disc, o tuo met dar nusistatau maziausia greiti ir irasineju...Bet vienas dalykas, kuris man neduoda ramybes, tai, kad, nors ir pasirenku 1x greiti, bet ziurekite, kas darosi:

Nuotrauka

Kaip matote, speed rate yra 16x, tai nelabai suprantu, tai jis nesupranta, manes ir turbut uzdeda daug didesni greiti, ar cia skiriasi speed rate ir write speed?Nu zodziu paaiskinkit... :D Man visus zaidimus irasineja taip- 16x, aisku jie veikia, bet man atrodo turetu buti kitaip...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

... Kaip matote, speed rate yra 16x, tai nelabai suprantu, tai jis nesupranta, manes ir turbut uzdeda daug didesni greiti, ar cia skiriasi speed rate ir write speed?Nu zodziu paaiskinkit... :wacko: Man visus zaidimus irasineja taip- 16x, aisku jie veikia, bet man atrodo turetu buti kitaip...

Taip gali būti dėl dviejų priežasčių:
  • Tavo naudojami CD-R kompaktai nepalaiko rašymo greičio, mažesnio nei 16x (mažai tikėtina);
  • Tavo naudojamas CD-RW įrenginys nepalaiko greičio, mažesnio nei 16x (labai tikėtina).
Bet kuriuo iš šių atvejų programa iš pradžių atsižvelgia į aparatūros galimybes, o tik po to į tavo pageidavimus, ir tik tada jai pradeda darbą pagal turimas galimybes. Tikiuos paaiškėjo :blink: Redagavo seud

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O jai man toks erroras kai as rasau xbox360 zaidimus yra, ka man daryti? Sorri kad neitema rasau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O jai man toks erroras kai as rasau xbox360 zaidimus yra, ka man daryti? Sorri kad neitema rasau.

tu ne tai kad ne i tema parasei, bet ir vapse sugebejai ne i ta konsoliu skilty parashyt, ir nesugebejai dorai net paaiskint kas per gedimas.... as tau uz tokias nesamones deciau banana....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Šiaip dauguma gerų žaidimų yra linkomanijoje, iš interneto drąsiai siųst nedrįsčiau - jau vienąkart parsipūčiau virusuotą tekken1. Šiaip jeigu reik kokio tekken3/Silent Hill/Res evil/tekken2/tekken1/mortal combat/THPS2/syphon filter/tenchu tai brūkštelk man į skype: matas-321 , mielai atsiųsiu.

Redagavo matasjega

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, yra beda del ecm formato , atsisiunciau converteri ir sukonvertuojai is ecm i bin . ir del kazkokiu preizasciu, uzima daugiau vietos negu man reiketu, netelpa i cd. Kaip sprest beda ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

paprastai paima jei irasineji su alcohol120 ir naudoji cd/rw diskasuki. pats db jau nebezinau koki zaidima atsisiust nes susidaro vaizdas kad internete liko tik pbp formato zaidimai. gal kas gali pasiuliti kokia programa kuri konvertuoja is pbp i iso?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

paprastai paima jei irasineji su alcohol120 ir naudoji cd/rw diskasuki. pats db jau nebezinau koki zaidima atsisiust nes susidaro vaizdas kad internete liko tik pbp formato zaidimai. gal kas gali pasiuliti kokia programa kuri konvertuoja is pbp i iso?

tas pats konverteris kuris konvertuoja is psone normaliu image i PSP formata juk konvertuoja ir atgal. nzn kad ir PSX2PSP .googlej ivesk rasi. su juo normaliai is PSP formato vel atgal i PSone image faila paversi.

beje jai nori normaliu PSX iso zaidimu, tai eik i http://www.pspisoz.com/ jokiu registaraciju,nieko,eini ir siunti iskart. ir ten tokiu zaidimu yra kur net nesam girdeja, didesnes kolekcijos psone zaidimu kaip ten tai sunku butu rast .

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

siandien kaip tik bandziau. 2 is eiles zaidimai konvertuoti atgal, o poto irasyti i cd veike bet be garso.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

siandien kaip tik bandziau. 2 is eiles zaidimai konvertuoti atgal, o poto irasyti i cd veike bet be garso.

gal kokias opcijas per konverteri pasidares buvai ar dar ka. cia jau nieko nepakeisi. siusk normalius tada psone zaidimus is pspisoz . na jau kitaip atgal neperconvertinsi, jei be garso buna reiskia kazka pakeite kai konvertavo,arba tavo TV nepalaiko to garso sistemos. ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

durniausia tai kad dar butu dzin pirkti zaidimus, bet lietuvoje dazniausiai buna su rusisku vertimu,kirilica dar galima tverti,bet kokio velnio reikia igarsinti goblino balsu...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

durniausia tai kad dar butu dzin pirkti zaidimus, bet lietuvoje dazniausiai buna su rusisku vertimu,kirilica dar galima tverti,bet kokio velnio reikia igarsinti goblino balsu...

tavo psone su cipu ar swapini ?. na tai rasykis ,nzn bent jau kur normalus image failai tai turi veikt tikrai. idomu kodel tie perkonvertuoti atgal i psone be garso eina? o per emule pvz meginai paleist juos jau perdares? irgi be garso ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ps cipuotas. man baigesi diskai laisvi negaliu patikrinti, jei gausis ar nesigaus kitu kartu parasysiudar parasysiu.

beja dekui uz nuoroda i pspisoz, regis jie visus ps1 iso zaidimus turi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.