Justix

PSone žaidimai

Rekomenduojami pranešimai

sorry, pamirsau paminet, ten tam emuparadise dauguma zaidimu buna .ecm formato, kad isgaut is jo iso is ten to pacio saito parsisiusk .ecm tools ( turetu but prie kiek vieno zaidimo kai nori parsisiust ;) )

O ziurekite, dar vienas klausimukas, man vienas sio portalo narys sako, kad ps1 konsole, net nenuskaito cd-rw disku, bet as netikiu, jis sako, jog ji nuskaito tik cd-r...Ar cia tiesa?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

is tikro tai nei psx nei maziukas ps1 neskaito cdrw disku. bet teko forumuose skaityt, kad isideje kazkoki cipa i ps1 zmonem skaitydavo cdrw. ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O ziurekite, dar vienas klausimukas, man vienas sio portalo narys sako, kad ps1 konsole, net nenuskaito cd-rw disku, bet as netikiu, jis sako, jog ji nuskaito tik cd-r...Ar cia tiesa?

turetu skaityt ,ziurint koki paimsi ta rd rw diska,ir ziurint kokiam stovi lazeris,aisku nieksnegali pasakyt kad va tikrai skaitys. o siaip idomu butu suzinot del ko galima naudot cd rw diska zaidimui irasinet? ar tu ta zaidima pereisi,tada diska trinsi,ir rasysi kita zaidima? ;) labai brangus jau tie paprasti CD diskai? be to ta cd rw biski ibresi ir baigsis visas sumanymas,arba jei psx lazeris pasedes bus ,visai jo gali neimt,arba jei lievas diskas pats bus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tikrai neveiks, pats esu bandes neveike

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ziurkite, jeigu kam nesunku, pasufleruokite arba numeskite nuoroda iki tokio zaidimo...As nepamenu jo pavadinimo, tik atsimenu, man draugas buvo anksciau paskolines ji, jis tuomet man pasirode ziauriai idomus, taigi dabar vel uzsinorejau ji tureti, bet neatsimenu, nei jo pavadinimo...Ten veiksmas vyko kitoje planetoje, kazkoks zmogus buvo isskraidintas i kosmosa ir pateko i juodaja skyle, o tuomet ir prasidejo visas veiksmas, jis atsidure lygiai tokioje pacioje planetoje, kaip ir zeme, tik toje planetoje gyveno bezdziones, veliau ji uzdare i kalejima ir jis istruko ir pan. Na manau pavyks jums atgaivinti atminti ir galbut kasnors man pagelbesit, tikrai ji noreciau suzaisti!

P.S.-pagal si zaidima yra pastatyas filmas :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ziurkite, jeigu kam nesunku, pasufleruokite arba numeskite nuoroda iki tokio zaidimo...As nepamenu jo pavadinimo, tik atsimenu, man draugas buvo anksciau paskolines ji, jis tuomet man pasirode ziauriai idomus, taigi dabar vel uzsinorejau ji tureti, bet neatsimenu, nei jo pavadinimo...Ten veiksmas vyko kitoje planetoje, kazkoks zmogus buvo isskraidintas i kosmosa ir pateko i juodaja skyle, o tuomet ir prasidejo visas veiksmas, jis atsidure lygiai tokioje pacioje planetoje, kaip ir zeme, tik toje planetoje gyveno bezdziones, veliau ji uzdare i kalejima ir jis istruko ir pan. Na manau pavyks jums atgaivinti atminti ir galbut kasnors man pagelbesit, tikrai ji noreciau suzaisti!

P.S.-pagal si zaidima yra pastatyas filmas :)

gal antraip, pagal filma yra zaidimas :thumbsup4: planet of apes :D Redagavo LFXiksas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

vis bandau įsirašyti gran turismo 2 , daug versiju mėginau , bet vistiek neveikia . ar yra kas nors įsirašęs jį ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei dar kazkas siame forume, tai yra skiltyje ps1 yra likes gyvas, tai galbut man padesit, nes man labai reikia re 1 dalies, visur ieskojau, bet niekur nesugebu rasti...Buvau keleta bylu atsisiuntes, bet pasirodo, ten slus, tai yra us regiono zaidimas ir kai isirasiau i cd, sio zaidimo nenuskaite, nes manasis ps1 pirktas europoje, todel man ir reikia sles(europinio) re1.Dekoju is anksto kas pades!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei dar kazkas siame forume, tai yra skiltyje ps1 yra likes gyvas, tai galbut man padesit, nes man labai reikia re 1 dalies, visur ieskojau, bet niekur nesugebu rasti...Buvau keleta bylu atsisiuntes, bet pasirodo, ten slus, tai yra us regiono zaidimas ir kai isirasiau i cd, sio zaidimo nenuskaite, nes manasis ps1 pirktas europoje, todel man ir reikia sles(europinio) re1.Dekoju is anksto kas pades!

Am, siaip jei ps1 cipuotas, tai nera reiksmes kokio regiono zaidimas, visus tada paleidzia :) reiskias blogai irasei zaidima :) Redagavo LFXiksas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Am, siaip jei ps1 cipuotas, tai nera reiksmes kokio regiono zaidimas, visus tada paleidzia :) reiskias blogai irasei zaidima :)

Aisku, bet tai tada pasakyk man, kam raso tokius dalykus kaip sles ar slus, juk jei jau siuntiesi zaidima, tai aisku, kad cipuotas ir veiks bet kurio regiono zaidimai?Ir gal kasnors is tikruju gali numesti nuoroda i resident evil 1, nes as niekur nerandu, dabar neseniai parsisiunciau is snesorama.us viena byla, bet ten net nebuvo parasyta, jog ispanu kalba, o man butinai reikia anglu ir geriau, jog butu orginalus leidimas, o ne directors cut...Prasau, juk nemanau, kad siame forume, neatsiras bent vieno zmogaus, kuris zinotu, kur surasti si zaidima ir toki kokio man reikia...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bandei is Thepiratebay.com siustis ? manau zaidimas turetu buti iso formatu tada ir veikt turetu, na bent kai as konvertuoju ps1 zaidima ant psp veikia tik tada kai iso formatu konvertuoju.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bandei is Thepiratebay.com siustis ? manau zaidimas turetu buti iso formatu tada ir veikt turetu, na bent kai as konvertuoju ps1 zaidima ant psp veikia tik tada kai iso formatu konvertuoju.

Na supranti psp, tai ne ps1, as pats turiu psp ir jau buvau kelis psx zaidimus isirases, bet ten yra visai kiti formatai...Beje TPB trackeryje yra nemazai re1 bylu sumesta, bet kas is to, kai nei viena is ju neveikia, taip kaip turetu ir dar vienas dalykas, as juk prasiau nuoroda tikslia numesti, o ne siaip trackeri, nes jau daugelyje uzsienio ir lietuvisku trackeriu prasearchinau, bet nieko doro nepavyko....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Abejoju ar kas galetu numest linka kur 100% veiktu re1 nes neabejoju, kad mazai kas benaudoja ps1, juos zaidzia ant ps2 arba ant psp tai tikrai neatsiras daug zmoniu kurie pagelbes, nebent galetum ueit y kokia kompiuterine ir ten paklaust ar turi jie re1 manau turetu perrasyt uz 15~ lt kazkur seniau pats is kompiuteriniu pirkdavau zaidimus savo ps1 kur turejau kazkada.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.