Justix

PSone žaidimai

Rekomenduojami pranešimai

naudok nero... dings problema

Be to cia nieko blogo, jeigu tos bylos formatas, kuria parsisiunciau yra .ecm?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

O tai ka daryt?Resident Evil as parsisiunciau is to paradise tinklapio butent su tokiu formatu .ecm ir man butinai sio zaidimo reikia, o tai tipo jis niekaip neveiks budamas tokiame formate?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

konvertuot i iso arba iskleist ji ir rasyt paprastai kaip data cd, bet re 1 nedaug ima geriau atsisiusk is kitur resident evil directors cut

O kaip tik to ir norejau paklausti, as maciau ta prierasa Directors cut, tai pagalvojau, kad cia kazkokia nauja re dalis :), o is tikruju kas cia yra tokio?Ir gal patartum su kokia programa konvertuoti i iso?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ten papildyta galim sitaip sakyt versija, daugiau pabaigu ir t.t. pagooglink tutorialo ;] siaip su winraru iskleisk ir rasyk su nero kaip data cd ant psx geimo irasymo greicio turetu veikt.

Redagavo red-cat_eX

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ten papildyta galim sitaip sakyt versija, daugiau pabaigu ir t.t. pagooglink tutorialo ;] siaip su winraru iskleisk ir rasyk su nero kaip data cd ant psx geimo irasymo greicio turetu veikt.

Bet winrare nera zemesnio greicio kaip 16x.... :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gosh rimc su tavim nesusnekesi, jau failo nemoki iskleist ? bandyk ta savo faila su winrar atsidaryt visa turiny ismest i kokia papke veliau atsidaryt nero pasileist data cd sudet visus iskleistus failus (ten kur padejai ten ir rasi kelk ne papke) ir rasyk

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gosh rimc su tavim nesusnekesi, jau failo nemoki iskleist ? bandyk ta savo faila su winrar atsidaryt visa turiny ismest i kokia papke veliau atsidaryt nero pasileist data cd sudet visus iskleistus failus (ten kur padejai ten ir rasi kelk ne papke) ir rasyk

Tu manes nesupratai ir beje as pats nesamone pasakiau, as moku iskleisti beje ta winrar faila, tai yra resident evil as iskleidziau naudodamasis Winrar programa ir kaip sakiau jis issikleide man ir tau nezinomu .ecm formatu....Tuomet bandziau su nero irasineti i cd-r diska, bet pastebejau kad ten maziausias greitis 16x, tai as to ir klausiu ka daryti, nes 16x yra per daug didelis greitis, beje ka tik irasiau su nero (16x) greiciu, nuejau prie ps1 idejau diska ir paleidau, bet niekas nepavyko, ismete ta balta ekrana su uzrasu sony computer entertaiment, o veliau ta juoda ( be jokio playstation logo-keista...) ir daugiau niekas nevyko....Kazka as negerai darau, jau nusibodo, turbut neimanoma irasyti zaidimu i diskus.... :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

zodziu

darai open with tam failui pasirenki winrara (moki ?)

iskleidi is to erm ar koks jis ten as apie ta faila

atsidarai nero express renkiesi data cd sudedi failus iskleistus ten spaudi next desinej pusej yra varnele paspaudi ant jos kairys sonas isikleidzia speed skilty pasirenki reikiama greiti viskas, turetu veikt beto gal i dvd rasai nes dvd max 16x cd max x52

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane isvis max yra net 48x :), o maziausiai 16x...Maziau nera, o reikia kad butu 2x, kitose programose ( ne nero) yra toks pasirinkimas net kaip 2x arba 4x, o sioje nera...Beto ta .rar faila kai atsisiunciu, ji sudaro tas vienintelis ecm formato failas, ir kai ji isextraktinu i kuria nors pc vieta, nieko doro nesigauna, nes ji irasau i diska ir playstatione visvien neveikia tas zaidimas...

Be to dar noreciau pridurti, jog blogai pasakiau, mano failo formatas yra ne .ecm, o .bin.ecm

Redagavo Justix

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Daugbe PS1 zaidimu PS1 zaidimai prisiregistruoji ir susirades zaidima siunti, jei nepakaks tasku accaunte, brukstelk man i PM duosiu savo, as nebenaudojo jo jau senai, tai prisikaupe siuntimo tashku labai daug.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Daugbe PS1 zaidimu PS1 zaidimai prisiregistruoji ir susirades zaidima siunti, jei nepakaks tasku accaunte, brukstelk man i PM duosiu savo, as nebenaudojo jo jau senai, tai prisikaupe siuntimo tashku labai daug.

Galite man padeti?!Jau 100 disku prarasiau cd-r ir i nei viena neisiraso zaidimas ( programa imgburn ), tai galbut mano dvd-rw skaitytuvas, net nenuskaito cd-r disku?Svarbiausia raso per irasymo programa, jog burning complete, o kai idedi diska, pasirodo i ji nieko neirase.....Mano kompo kietasis diskas yra:LITE-ON DVDRW LH-20A1H ATA device....Prasau padekite jau nezinau ka bedaryti ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane isvis max yra net 48x ;), o maziausiai 16x...Maziau nera, o reikia kad butu 2x, kitose programose ( ne nero) yra toks pasirinkimas net kaip 2x arba 4x, o sioje nera...Beto ta .rar faila kai atsisiunciu, ji sudaro tas vienintelis ecm formato failas, ir kai ji isextraktinu i kuria nors pc vieta, nieko doro nesigauna, nes ji irasau i diska ir playstatione visvien neveikia tas zaidimas...

Be to dar noreciau pridurti, jog blogai pasakiau, mano failo formatas yra ne .ecm, o .bin.ecm

programa lieva naudoji matyt ir neduoda rinktis greicio,jokie zaidimai tau neis jei tokiu greiciu rasysi.nes PS1 cdromas tik pirmo greicio kiek zinau,na gal ie butu galima dar kokiu 4x greiciu kept,,bet tirkai ne daugiau.

siaip ar tikrai visa tai verta sitiek vargo.? kaip galima iskarpyti zaidimus,tai kam juos tada is viso losti dar jei jau nori po kelis i viena CD susimest.losk per pc pasijung PS1 ar PS2 pulteli ir jausmas bus kaip lostum su PS1. ;)

ka verta tai orgus kelis turet su orgu PS1.tas tai dar verte t uri bent.ir siaip jausmas labai geras kad va turi orga PS1 ir dar zaidimus kelis. ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sorry, pamirsau paminet, ten tam emuparadise dauguma zaidimu buna .ecm formato, kad isgaut is jo iso is ten to pacio saito parsisiusk .ecm tools ( turetu but prie kiek vieno zaidimo kai nori parsisiust ;) )

Redagavo LFXiksas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.