no0ne

Del Skaitomu DVD,CD

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki,

Kas gali būti,jei Mano x360 skaito iš PC į CD įrašytą muziką,bet neskaito CD/DVD kompaktuose esančių filmų?

Čia normalu ?

THX.PEACE.

Redagavo no0ne

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

nerodo xbox filmu sukompresintu, bandziau ir per rakta i harda isikelt, neturi decoderiu greiciausiai :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki,

Kas gali būti,jei Mano x360 skaito iš PC į CD įrašytą muziką,bet neskaito CD/DVD kompaktuose esančių filmų?

Čia normalu ?

THX.PEACE.

na grynus dvd filmus tai turetu rodyt o siaip ta pasiskaityk cia http://www.videora.com/en-us/Converter/Xbox360/video.html

deje nei is cd ,nei is dvd ,nei is hdd xbox 360 nerodo jokiu video formatu,tik is pacio pc hardo arba jei atsisiunti i boxa is

Xbox Live Marketplace

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tik WMV formatą skaito Xbox'as.

jo bet i jo pacio harda tai negali nieko i mest,nei is jokiu usb raktu ar cd,is niekur nieko neskaito

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

audioCD galima nuripinti i bokso hdd, taip pat susitvarkius streaminga, galima ziureti video mpg, wmv, kaikuriuos avi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

audioCD galima nuripinti i bokso hdd, taip pat susitvarkius streaminga, galima ziureti video mpg, wmv, kaikuriuos avi.

tai va butent kad tik streaminti galima,na streaminant tai galima ziureti ir avi,tik reikia isimesti atitinkama coderi kuris convertuos divx,xvid realiu laiku ir leis per boxa ziuret http://www.jakeludington.com/xbox/20060321..._streaming.html

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai blogai kad neskaito.. kai nera ka lost sakau koki filma paziuresiu,bet... :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

zinok atvirksciai , tokie spec. namu kinai neskaita nelegaliu DVD , mana keli pazistami tokius tur. O pirka naujus , brangius ir nesamone nusipirka , cia nzn kaip yra , bet man skaita viska ir man gerai :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai blogai kad neskaito.. kai nera ka lost sakau koki filma paziuresiu,bet... :)

na tai kai nera ka lost tai pasijung boxa prie pc ir streamink viska tiesiai is pc

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.