toomcia

tenkaichi 2 secret sagos

Rekomenduojami pranešimai

sveiki,norejau jusu paklaust del tu tenkaichi 2 uzsleptu sagu,pvz esu perejas visa story ir raso kad story mano 91%,bet kazkur skaiciau kad kai nugali radita pacioj pradzioj su picolu kai leidzia zut arba laimet,nu krc kai laimi atsidencia saga fateful brothers,as ja visa perejau ir tada bvuo 95%,tai va dbr noreciau paklaust gal dar kas zinot ka reik padaryt kad dar kokiu slaptu sagu atsikoduot ir pereit story 100%,buciau labai dekingas

ACIU IS ANKSTO

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tai tu nueik intike pasižiūrėk kokius FAQ, man tai 100%, bet neatsimenu kaip aš ten tas kitas sagas atrakinau, beje jau nervina tos tavo temos pastoviai kažko klausinėji, gal sukurk vieną tenkaichi temą ir ten viską rašyk? mažiau mėšlo būtų..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ko cia zmogu uzsipuoliai gi forumai yra kad galetum paklausti ir gauti atsakyma o ne dar jieskoti kur nors isvis susinerivnau pamates tavo posta

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai tu nueik intike pasižiūrėk kokius FAQ, man tai 100%, bet neatsimenu kaip aš ten tas kitas sagas atrakinau, beje jau nervina tos tavo temos pastoviai kažko klausinėji, gal sukurk vieną tenkaichi temą ir ten viską rašyk? mažiau mėšlo būtų..

;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ko cia zmogu uzsipuoliai gi forumai yra kad galetum paklausti ir gauti atsakyma o ne dar jieskoti kur nors isvis susinerivnau pamates tavo posta

Dar klausi ko pristojau, nu va dabar žmogus pats paklausė ir pats rado to ką norėjo tai kokia temos prasmė?? Sukurtu vieną temą ir visus savo klausimus ten dėtų jau tikrai mažiau temų būtų nes dar kasnors pasiklys. Ždž užsirakink temą

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.