Jimboo6

Dviratis ~1200Lt

Rekomenduojami pranešimai

Pirkti deveta yra tikrai geras varijantas. Bet bukit atsargus, girdejau neviena atveji kai atsirasdavo tikrasis dviracio seimininkas ir nei pinigu nei dviracio

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Va, plentinukas, mokejau ~250lt ir dar gavau padangu komplekta. Isvaizda nera pati geriausia, jis nera pirmos jaunystes, bet veikia idealiai: jokios astunkes, stabdziai puikiai veikia, pavaros idealiai metos. Ir nereikejo 1200Lt kad paiimt gera dvirat...

P.S. Ten kur vairo iskisa, tai ten nesurudyje, o tepaluota.

post-38787-0-85955800-1336723348_thumb.jpg

Redagavo Prototype

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Renku nauja dvirati, dar pora menesiuku ir projektas bus baigtas, iklesiu parodyti kai visos detales bus sudetos

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Va, plentinukas, mokejau ~250lt ir dar gavau padangu komplekta. Isvaizda nera pati geriausia, jis nera pirmos jaunystes, bet veikia idealiai: jokios astunkes, stabdziai puikiai veikia, pavaros idealiai metos. Ir nereikejo 1200Lt kad paiimt gera dvirat...

P.S. Ten kur vairo iskisa, tai ten nesurudyje, o tepaluota.

Neblogas bet man asmeniskai nlb :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kadangi nenoriu kurti naujos temos , noriu paklausti kame problema ? pastoviai kai stabdau priekiniai stabziai CYPIA :) ir labai nervina ! :) kame problema

p.s pas mane paprasti stabziai su kaladelem :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kadangi nenoriu kurti naujos temos , noriu paklausti kame problema ? pastoviai kai stabdau priekiniai stabziai CYPIA :) ir labai nervina ! :) kame problema

Megink kaladeles keist

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sutepk kaladeles! :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kad naujos kaladeles ;D

nieko nepadarysi, gal prasidirbs kaskiek ir nebecyps. Kita kart pirk geresnes kaladeles, kokias jagwire ar promax, apie 20-25 litus. tos po 4 litus nei stabdo neik ka, tik cypia

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.