korambas

ps3 online lagas

Rekomenduojami pranešimai

sveiki yra problema pastaruoju metu neimanoma normaliai zaidimu palost online.Neperseniausiai nusipirkau bad company 2 apsidziaugiau pradedu zaist lagina galvoju gal prais laikina ir nieks nepraina kiek zaidi tiek ir lagina pastoviai nezinau galvoju cia tik vienas geimas lagina ijungiu bad company 1 irgi tie patis nesamoningi lagai ijungiu gta 4 irgi zodziu visi online geimai lagina internetas zebra optimalus plius nesisikundziu del greicio siuncia normaliai uztenka, va bet kodel geima pradejo laginti visi is niekur nieko anskceu to nebuvo tik tada kai bc2 nusipirkau keista lb zinau kad online losti lb greito intiko nereike anskceu su trigubai letesniu eidavo lost be jokiu lagu ,gal kas susidure su tokai situacija ir man padetu dekuj.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

tai pabandyk per maršrutizaroriu (routeri) DMZ nusistatyt ant PS3. Gal padės arba klausk tiekėju, gal atlieka kokia profilaktika. Be to PS3 su naujausiu update'u sėdi?

Redagavo VeriGud

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

su naujausiu blem tikslei nepamenu gal kai iraseu naujause ubdeitai tai prasidejo sita nesamone man kiti minejo apie kazkokius portus na nzn atrodo teks skambit i teo ir klasut greiceuse

beto pas mane ne routeris o dsl modemas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tau skamginti i TEO ir panasiai neverta nes jie tik padeje rageli pasijuoks ir tiek. Uztenak uPNP ijungti kas intika dalija ir to pilnai uztenka. Aisku nustatant intika PS3 nustatymuose paziurek ar prie uPNP ka jis raso

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

buvo disable db ijungiau ji na nlb pajauciau skirtumo kad pageretu .o gali but del nat(network addres transaltion)?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tas itakos neturi. Su Battlefield esu pastebejes, kad kai pakliuni i leva serva (prastas risys/ lagina) tai meginant ieskoti kito servo visada vel pakliuni i ji. Cia veinas is minusu sio zaidimo online puses. Vienas is atveju meginciau susizinoti prie kokio IP yra meginama jungtis ir patikrinciau kurioj sali servas stovi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

BFBC2 ant PC galima rinktis i koki serva nori junktis ir dar rodo pinga prie servo, o ant PS3 negalima biski minusiukas yra ,nes man ir buvo ant BFBC2 Beta kokias dvi dienas lagino kaip velnias, o paskui vel gerai buvo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na viska sutvarkiau isiaiskinau kur saknys.dsl blokavo ip adresa. tai ps3 ip idejau i dmz ir viskas issiprende :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal gali placiau paaiskinti, nes mane ta pati problema istiko. Is anksto dekoju

Eini i savo routerio nustatymus per interneto narsykle (dazniausiai 192.168.1.1 arba 1.2 ar 2.1) tada ten susirandi DMZ ir i DMZ skirta laukeli ivedi ps3 IP ir tavo problema isspresta ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

DMZ padarius ruteri daugiau skirtas per Kabeli ar per Wi-Fi ? Seip PS3 pajunktas per Wi-Fi.

Ar niera skirtumo ?

Nes seip per DMZ man tik rodo PC IP

nebent kad PS3 neijunktas buvo ?

Seip idomumo deliai klausiu

Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

DMZ padarius ruteri daugiau skirtas per Kabeli ar per Wi-Fi ? Seip PS3 pajunktas per Wi-Fi.

Ar niera skirtumo ?

Nes seip per DMZ man tik rodo PC IP

nebent kad PS3 neijunktas buvo ?

Seip idomumo deliai klausiu

Nėra skirtumo. Nerodė, nes PS3 buvo nepajungtas tuo momentu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na viska sutvarkiau isiaiskinau kur saknys.dsl blokavo ip adresa. tai ps3 ip idejau i dmz ir viskas issiprende :thumbsup4:

Blokuoti IP negalejo, nes kitaip isvis neprisijungtum.

Skirtumas tarp DMZ ir upnp: upnp yra atidarome portai, kurie yra pareikalaujami. dmz - nukreipiami visi ateinantis is isores portai i nurodyta IP.

Saugumo sumetimais upnp saugesnis yra.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Eini i savo routerio nustatymus per interneto narsykle (dazniausiai 192.168.1.1 arba 1.2 ar 2.1) tada ten susirandi DMZ ir i DMZ skirta laukeli ivedi ps3 IP ir tavo problema isspresta :D

Gal galetum biski aiskiau paiskinti tieskur yra tie routerio nustatymai ? nes as turiu panase problema kai man fight night round 4 per online ziaurokai lagina : :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.