Shliuzas

Folklore

Rekomenduojami pranešimai

Pavadinimas : Folklore / Japonijoje zinomas kaip FolksSoul: Ushinawareta Denshou / FolksSoul: The Lost Folklore

Zanras : Fantasy Action Adventure

Kurejas : Gaia / Game Republic (JP) http://www.gamerepublic.jp/

Leidejas: Sony

Konsole : PS3

Isleidimo data : JAV - Spalio 9, 2007

JP - Gruodzio 31, 2007

EU - Spalio 12, 2007

Nuotrauka

Is pradziu , kai pamaciau , kad zaidimas daromas Game Republic kureju ( jie sukure Genji , nekoki zaidima skirta PS3) , tai suabejojau ... bet kuo daugiau gilinausi i si zaidima tuo labiau man pradejo patikti. Prie Game Republic prisidejo ir Gaia , si kompanija ikurta Kouji Okada , kuris yra vadinamas Shin Megami Tensei tevu , taipkad pagalvojau ne viskas prarasta.

Zaidime galima bus pasirinkti viena is dvieju heroju Ellen arba Keats , juos bus galima keisti tarp chapter'iu. Ellen - mergina , kuri gauna laiska nuo savo mamos , kuri jau yra senai mirusi . Keats - zurnalistas , kuriam paskambina mergina ir praso pagalbos , bet poto jis suzino , kad ji istikruju jau kuri laika negyva. Du herojai susitinka mazame Doolin miestelyje , kuris ir yra vartai i pomirtini/pozemiu pasauli , kuri jiems ir teks tyrineti.

Zaidimo gameplay'us gan idomus , visa esme yra nugalint priesus galima istraukti is ju siela ir poto naudoti juos kaip ginklus kovojant su kitais priesais . Be to istraukiant monstru sielas yra neblogai panaudotas sixaxis valdymas , norint issiurbti siela reikia spausti R1 ir valdyma truktelti ant saves , paprasta , bet labai naturaliai iseina zaidziant. Stipresniu priesu ir bosu sielas istraukti prireiks tikslaus laiko truktelejimui , arba reikes daryti kitokius judedius kol priesas nusilps ir tada bus galima ji itraukti.

Pazaidus zaidimo demo isitikinau , kad zaidimo grafika tikrai ispudinga ir labai gerai dera su fantasy pasauliu . Muzika taipat siai pasakai tinkamai parinkta , nuo pianino iki karnavalo melodiju.

Kas dar nezino Folklore demo jau galima parsisiusti is PS Store.

Kas nemate sio zaidimu trailer'iu ar siaip sudomino , ziurekit ...

http://www.gametrailers.com/game/4861.html

Redagavo Shliuzas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Losiau abu demo , is JP PSN , ir kur buvo po E3 liktais exclusive demo , grazus geimas , bet as jo nepirksiu , nes esu nusiziurejes kazka kito jam jau pinigu nebera <_< . Mano nuomone tai pirmas geimas kuris gerai isnaudoja SIXAXIS pulta ( linksmakoti :sorry: , kaip zmones kurie neturi ka veikti sugalvojo -_- ) , beto grafiskai labai spalvingas ir grazus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kas šį žaidimą turit? Papasakokit įspudžių, nes man šio žaidimo demo tikrai very nice :innocent:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man tai truputį toks keistokas pasirodė, iš pradžių pagalvojau, kad čia mistinis.. tai galvoju gal ir visai normalei, bet kai pamačiau kad jie su super powers laksto, tai kažkaip ..nesiderina tie charakteriai ir tie powers :>

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.