blindside

Devil May Cry 3: Dante's Awakening ir Special Edition

Rekomenduojami pranešimai

na tai vat, turbūt nesi "hardcore action" megėjas, arba tau per sunku buvo, bet jei ir DMC per sunku, tai jau nebekalbu apie kitus žaidimus :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na zaidziau tik DMC 3 ir labai patiko :D reiks bandyt pereit wisa :D man apskritai patinka zaidimai kur turi koki sena ginkla siuo atweju karda ir dar gali gaut sautuwu ir pan :D:) patinka kapot wisokius monstrus :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tai nzn kazkaip jau pabodes sitas zaidimas ir aplamai visos devil may cry dalys ;) But it jus my opinion ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

That means your opinion is shit .. oj, sorry. Na tiesa, kad DMC geimplėjus visąlaiką buvo toks pats, bet pats žaidimas jau tikrai gana daug keisdavosi kiekvieną dalį, tai kaip čia pabost gali? ;) nebent persilošei.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

That means your opinion is shit .. oj, sorry. Na tiesa, kad DMC geimplėjus visąlaiką buvo toks pats, bet pats žaidimas jau tikrai gana daug keisdavosi kiekvieną dalį, tai kaip čia pabost gali? :) nebent persilošei.

Nu , bet as nesakiau , kad jis blogas :) tik pabodes. bet 3 dalies taip ir neperejau kazkaip su kamera labai susipykau :DDD

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jeigu pabodęs tai tik aš asmeniškai suprantu, kad per daug žaidei.. kaip kitaip gali pabost?

Kamera tikrai nekokia buvo, bet per daug sunkumų man nepadarė (:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.