ch0k3

Mass Effect 3

Rekomenduojami pranešimai

O tai ko tikejaisi? Pilno SP?

Ne, tikėjausi kažko daugiau - geresnio reaper'ių įžengimo, daugiau jausmų... Vienu žodžiu man kažko trūko. Tikiuosi, jog pilname žaidime tas kažkas bus. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Aš kiek žaidžiau Mp, tai ten tik prieš priešus buvo išgyvent, o jūs apie kokį Mp čia kalbat?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu man MP tai nieko įdomaus nebuvo, gal kai išeis pilna versija, bus daugiau navarotų ir žaist įdomiau bus, bet turbūt vis tiek prie BF3 liksiu. :D Tačiau žaidimą vis tiek parsisiūsiu, nes Demo SP žiauriai patiko. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Šiaip patarčiau net nebandyt lošt ME3 nepalošus pirmų dviejų dalių :D Tiesiog susidarysit klaidingą įspūdį ir galiausiai nesiorientuosit žaidime.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mass Effect 3 ‘Take Earth Back’ Extended Trailer

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=huS0KauGzbw&feature=channel

dasidejo 1 minute . tai kam isvis reikejo apkarpytos versijos..kazi dar laukt extended Diretor's Cut versijos ? :up:

bet kokiu atveju epic treileris :grt:

ME3 bus iskarto ir digital pavidale isleidimo diena prieinamas ir PSN.

Sony has announced on theUS PlayStation Blog that Mass Effect will be available to download straight from the PlayStation Network when the game hits retail shelves on March 6th 2012.

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dezute ir jos turinys. Na jau zinome, kad xbox versija is 2 disku.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Prieš keletą valandų torrentuose atsirado. Pagalvojau, " jau turėtų šiandien arba rytoj atisrast torrentuose.". Specialiai nuėjau į LM ir žiūriu jau tupi :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ns ka. Siek tiek pazaidziau ME3. Idomu tai, kad leidzia pasirinkti 3 zaidimo stilius - action, role play ir story. As, kaip tikras RP'eris, pasirinkau role play. Na kol kas dar nebuvo tiek svarbiu pasirinkimu, kad galeciau komentuoti kazka apie juos. Vienintelis minusas, kuri iki siol radau, tai LABAAAAAAI didele spraga tarp 2 ir 3 dalies. Mano manymu, jiems reikejo isleisti koki nors filmuka (panasiai kaip Dead space dare), paaiskinanti ivykius po ME2 pabaigos. Nes darbar, bent jau man asmeniskai, nebuvo aisku kaip ir kas ir del ko ten vyksta >< . Ziurint i veiksmo scenas zaidime, matyti visokiu popsiniu zaidimu itaka : daug sprogimu, slidinejimu, ko nelababai budavo praeitose dalyse (bet cia matyt del "multiple choice" zaidimo). Tai va, playmanai, kol kas galiu pasakyti tik tiek, kad zaidimas yra tikrai labai geras, bet su viena nemaza spraga, kuri trukdys zmonems, kurie zaidzia tokius zaidimus del istorijos - spraga tarp ME2 pabaigos ir ME3 pradzios.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

LABAAAAAAI didele spraga tarp 2 ir 3 dalies. Mano manymu, jiems reikejo isleisti koki nors filmuka (panasiai kaip Dead space dare), paaiskinanti ivykius po ME2 pabaigos.

Ne į temą

Bus tas filmukas, vadinsis Mass Effect: Paragon Lost, ir jis būtent paaiškins ME 3 priešistorę :whistling:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu ka, ka tik perejau visa game, ziauriai patiko, zaisdamas, negalejau atsitraukti nuo ekrano, taip uzvede sis game;) Po keliu dienu aisiu dar karta pereiti, nes zaidas yra nuostabus 10++/10 :D Bus pratesim, man taip atrodo, nes ant gale matese, kad bus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu ka, ka tik perejau visa game, ziauriai patiko, zaisdamas, negalejau atsitraukti nuo ekrano, taip uzvede sis game;) Po keliu dienu aisiu dar karta pereiti, nes zaidas yra nuostabus 10++/10 :D Bus pratesim, man taip atrodo, nes ant gale matese, kad bus.

Per kiek laiko praėjai? Vykdei ir papildomas misijas ar tik pagrindines? Redagavo Vinsanty

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.