atomas

PlayStation Store

Rekomenduojami pranešimai

The 12 deals of Christmas - deal #l

FIFA 14 (PS3)
Was €69.99/AU$99.95/£59.99, now €34.99/AU$44.95/£24.99

FIFA 14 (PS Vita)

Was €49.99/AU$69.95/£44.99, now €24.99/AU$32.95/£19.99

Nieko gero pirmasis deal'as, žiūrėsim ką toliau pasiūlys :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

eitu fifa updatint ant ps4 jei pirkciau dabar?

Apie upgrade programme:

http://uk.playstation.com/ps4upgrade/

Ir citate is PS Blog'o:

Now we have our answer as to why Sony excluded FIFA from the PS4 upgrade program in EU. £35 would have made for a cheap PS4 FIFA.
Redagavo Tii

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip čia dar niekas tokios naujienos neparašė? Trumpai: neveikia Redeem Code funkcija PSN, pats nebandžiau - patvirtint negaliu.

PlayStation Network announcement

UPDATE 3 (9.09pm GMT, 1st December): We have been working on the PSN service roll-out throughout the weekend and are continually increasing the availability of the voucher redemption functionality. The next phase of the roll out is to introduce the What’s New Activity Feed and Live Item in the Content Information Screen, which we will be able to update you on tomorrow. Thank you for your continued patience as we manage PSN to restore full service.

UPDATE 2 (9.22pm GMT, 30th November): Users will be aware that core network stability has returned throughout today and we are beginning the next phase of PSN service roll-out e.g. users will soon be able to progressively see the content info area for game titles. Voucher redemption continues to be controlled in order to cope with volume. We will have an update tomorrow. Thank you for your patience as we manage PSN to restore full service.

UPDATE 1 (11.22am GMT, 30th November): We are making progress in identifying the source of the current PSN disruption. Currently sign up, sign in, trials, store, online gameplay, share and community functionality is available. Redeem voucher is still not open to users. Further updates will be posted later today.

ORIGINAL POST: We are aware that users are experiencing some disruption to the PSN service. To minimise the inconvenience we have suspended the “redeem voucher” functionality whilst we investigate further. Unfortunately this means that money cards, product vouchers, PlayStation Plus vouchers, PS3-PS4 upgrade vouchers and any other vouchers for digital content are not redeemable at this stage. Other PSN features such as log-in, online multi-player gaming, PlayStation Plus trial, PS Store (excluding voucher redemption), trophies, messages, friends etc. are all available.

We apologise and will provide an update to this announcement soon.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane iš korteles nuima :)
arba papildau per paypal :)
Tai nematau aš čia didelės problemos, Update padarys ir viskas bus sutvarkyta :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

The 12 deals of Christmas - deal #2

Diablo 3 (PS3)
Was €59.99/AU$89.95/£49.99, now €39.99/AU$59.95/£29.99

Spelunky (PS Vita)
Was €14.99/AU$21.95/£11.99, now €6.99/AU$10.35/£5.49

Additional 10% discount for PS Plus members

Diablo kainą nuleido iki retail versijos kainos ir tai vadina nuolaidom  :D

Redagavo tymbarkFM

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Todėl ir neperku skaitmeninių kopijų, kai jos dar net su realybe nesueina. :D Ypač prekybos pradžioje.

Pvz., pirkau per savaitgalio išpardavimą Aliens Colonial Marines už ~3£. Čia tai protinga kaina. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne protinga kaina, o visiška labdara varguoliams... :trl:  Pats kai pamačiau Kane & Lynch kainas, norėjau pulti pirkti, bet tada prisiminiau, kad pas mane apie 15 žaidimų guli nepaliesti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As tai spinter cell hd trilogy pasiemiau o apie kane lynch tai jo gera akcija,bet kad atsiminau abu diskuose turiu tai nebepirkau :DD

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tai nei 1-Deal netiko ,nes futbolas man nežaidimas :)

nei 2-Deal, Diablo jau perėjas 100% tai kaip sakoma nekas man iš tu Deal'u dabar, gal kiti ir bus geresni :)

Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As tikiuosi, kad Persona 4 Golden bus deal, nes EU versija dar reiktu surinkti (US ir JP done) ir butu kaip tik gera 100th plat, nes GTA V uzsiglitchino :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vat aš irgi Vitai tikiuos P4G už prieinamą kainą :) Čia tikriausiai vienintelis žaidimas Vitai, kurio Sale noriu. Na gal Walking Dead dar, bet girdėjau, kad tas blogai veikia ant Vitos, pastovūs frame dropai. Gal kas turi?

Redagavo tymbarkFM

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.