atomas

PlayStation Store

Rekomenduojami pranešimai

The 12 deals of Christmas - deal #l

FIFA 14 (PS3)
Was €69.99/AU$99.95/£59.99, now €34.99/AU$44.95/£24.99

FIFA 14 (PS Vita)

Was €49.99/AU$69.95/£44.99, now €24.99/AU$32.95/£19.99

Nieko gero pirmasis deal'as, žiūrėsim ką toliau pasiūlys :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

eitu fifa updatint ant ps4 jei pirkciau dabar?

Apie upgrade programme:

http://uk.playstation.com/ps4upgrade/

Ir citate is PS Blog'o:

Now we have our answer as to why Sony excluded FIFA from the PS4 upgrade program in EU. £35 would have made for a cheap PS4 FIFA.
Redagavo Tii

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip čia dar niekas tokios naujienos neparašė? Trumpai: neveikia Redeem Code funkcija PSN, pats nebandžiau - patvirtint negaliu.

PlayStation Network announcement

UPDATE 3 (9.09pm GMT, 1st December): We have been working on the PSN service roll-out throughout the weekend and are continually increasing the availability of the voucher redemption functionality. The next phase of the roll out is to introduce the What’s New Activity Feed and Live Item in the Content Information Screen, which we will be able to update you on tomorrow. Thank you for your continued patience as we manage PSN to restore full service.

UPDATE 2 (9.22pm GMT, 30th November): Users will be aware that core network stability has returned throughout today and we are beginning the next phase of PSN service roll-out e.g. users will soon be able to progressively see the content info area for game titles. Voucher redemption continues to be controlled in order to cope with volume. We will have an update tomorrow. Thank you for your patience as we manage PSN to restore full service.

UPDATE 1 (11.22am GMT, 30th November): We are making progress in identifying the source of the current PSN disruption. Currently sign up, sign in, trials, store, online gameplay, share and community functionality is available. Redeem voucher is still not open to users. Further updates will be posted later today.

ORIGINAL POST: We are aware that users are experiencing some disruption to the PSN service. To minimise the inconvenience we have suspended the “redeem voucher” functionality whilst we investigate further. Unfortunately this means that money cards, product vouchers, PlayStation Plus vouchers, PS3-PS4 upgrade vouchers and any other vouchers for digital content are not redeemable at this stage. Other PSN features such as log-in, online multi-player gaming, PlayStation Plus trial, PS Store (excluding voucher redemption), trophies, messages, friends etc. are all available.

We apologise and will provide an update to this announcement soon.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane iš korteles nuima :)
arba papildau per paypal :)
Tai nematau aš čia didelės problemos, Update padarys ir viskas bus sutvarkyta :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

The 12 deals of Christmas - deal #2

Diablo 3 (PS3)
Was €59.99/AU$89.95/£49.99, now €39.99/AU$59.95/£29.99

Spelunky (PS Vita)
Was €14.99/AU$21.95/£11.99, now €6.99/AU$10.35/£5.49

Additional 10% discount for PS Plus members

Diablo kainą nuleido iki retail versijos kainos ir tai vadina nuolaidom  :D

Redagavo tymbarkFM

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Todėl ir neperku skaitmeninių kopijų, kai jos dar net su realybe nesueina. :D Ypač prekybos pradžioje.

Pvz., pirkau per savaitgalio išpardavimą Aliens Colonial Marines už ~3£. Čia tai protinga kaina. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne protinga kaina, o visiška labdara varguoliams... :trl:  Pats kai pamačiau Kane & Lynch kainas, norėjau pulti pirkti, bet tada prisiminiau, kad pas mane apie 15 žaidimų guli nepaliesti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As tai spinter cell hd trilogy pasiemiau o apie kane lynch tai jo gera akcija,bet kad atsiminau abu diskuose turiu tai nebepirkau :DD

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tai nei 1-Deal netiko ,nes futbolas man nežaidimas :)

nei 2-Deal, Diablo jau perėjas 100% tai kaip sakoma nekas man iš tu Deal'u dabar, gal kiti ir bus geresni :)

Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As tikiuosi, kad Persona 4 Golden bus deal, nes EU versija dar reiktu surinkti (US ir JP done) ir butu kaip tik gera 100th plat, nes GTA V uzsiglitchino :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vat aš irgi Vitai tikiuos P4G už prieinamą kainą :) Čia tikriausiai vienintelis žaidimas Vitai, kurio Sale noriu. Na gal Walking Dead dar, bet girdėjau, kad tas blogai veikia ant Vitos, pastovūs frame dropai. Gal kas turi?

Redagavo tymbarkFM

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• todel, kad is witcherio tu jau zinai ko tiketis, o cia visiskai naujas IP. ir dar tikrai niekas neaisku apie ka. labiausiai uzkliuva, kad boba negrazi ir veiksmas kazkur kosmose. pirmas ispudis nekoks, bet palaukim. niekas gi nevercia preorderio daryt. pamatysim kazka daugiau tada gal jau aiskiau bus ar labiau hatint ar po truputi didinti smalsuma. vistiek cia gi naughty dog. kokybes standartai pas juos auksciausi
    • na filmas visada visas bus diske ir jam nereiks jokio patcho ar dlc  cia visai kitas reikalas. as irgi buciau pilnai uz tai, kad tureti patinkanti zaidima savo kolekcijoj, bet deja pilno zaidimo diske nera turbut jau nuo ps3/xbox360 laiku (butrent tada atsirado zaidimu patchai konsolese). butu labai gerai jei po kazkiek laiko kai zaidimas pilnai supatchintas ir su visai dlc butu isleidziamas fiziniu pavidalu, bet deja tas neapsimoka. gamepass  tai nuoma. labai gerai jei nezinai kas per zaidimas bet gal ir noretum ji pabandyt. o jei nepatinka tv su xbox gamepassu tai tam yra konsoles. xbox tampa servisu ir kuris butu pasiekiamas visur visiems ir ant bet ko... tuoj bus taip, kad pasileidinesi ant ps5 zaidima ir pirma ka pamatysi bus "Xbox Gamestudio" va kaip dabar su naughty dog naujausiu pristatytu zaidimu... daug hate'o, bet jei butu ps+ galima butu isbandyt nemokamai ir tada jau nusprest ar verta isigyti i savo kolekcija ar ne.. o kas del licenzijos tai ji ne visai tavo... gali but, kad zaidima turi nusipirkes, o jis jau isimtas is eshopo butent del kazkokios pasibaigusios licenzijos (panasiai kaip su senais gta. isimti is paduotuviu nes baigesi licenzija muzikai) o naujose zaidimo versijose tu muzikos ganalu paprasciausiai nera. ir siaip diskai dabar labiau kaip budas pigiau pazaisti zaidima. nupirkai, perejei, pardavei.. tai kuom ne prenumerata?
    • Suprantu tavo ironija, bet tikrai galiu pasakyti pasižiūrėjus ar man patinka ką matau ar ne. Palygink su Witcher IV anons treileriu ir viskas bus aišku.
    • @WirmiS, mintys išsakytos neblogos. Gal būt tai bus ateitis, į kurią mus visus taip stumia, bet tai tikrai tinka nevisiems. Taip man patinka Netflix ir aš turiu ne tik jo, bet ir beveik visų stramingų prenumerata, bet neturiu Gamepass (PS+ turiu dėl onlaino). Žiūrėti filmą ir žaisti yra pramoga, bet visgi nėra tapatus dalykai. Aš žaidžiu tik tuos žaidimus, kurie man TIKRAI patinka, nes tai reikalauja laisvo laiko, kurio su amžiumi (iki tam tikros ribos) darosi vis mažaiu. Todėl aš labai smarkia pasirenku kam man skirti tą laisvaaikio laiką. Nepatikėsi, bet dar per kelis metus nesu paleidęs ne vieno PS+ gaunamų žaidimų, nes ko man reika praktiškai viską nusiperku. T. p. turiu ir gan nemenka fizinių movie diskų kolekcija tais pačiais sumetimais. Nežinau gal tai amžius, gal old school, bet aš nenoriu tik įjungti TV su įmontuotu Gamepasu ir kažką tai streamingu pažaist. Noriu turėti fizinę konsole, nupirkta žaidimą (nebūtinai fizinį diską), bet mano asmenynę licenciją. Kažakaip taip.
    • Na xbox po truputi tampa ne konsoline, servisu. o kaip zinia kompanijos pinigus uzdirba butent is parduodamo softo bei zaidimu, o ne is gelezies. microsoftas susipirko developerius ir dabar tampa vienu is stambiausiu leideju. xbox tampa prieinamas visur: telefone, tv, amazon fire stick. bet kas kas turi prieiga prie interneto tampa xbox. zaidimu biblioteka? kokia jei beveik visi zaidimai skaitmeniniai. diskai tampa tik kaip raktas, kad galetum atsisiust zaidima. diske dabar tik dalis zaidimo arba tokia jo versija kurios be patcho nepazaisi. baigsis zaidimo licenzija, jis dings is online parduotuviu ir tas diskas taps bevertis. Kitas dalykas del gamepass. cia gi tas pats netflix tik skirtas zaidima. tai stabilios pinigines iplaukos microsoftui. vien kaip padidejo prenumeratoriu skaicius isejus naujam COD. plius MS nepamirso ir konsoliu, nors tai jau nera prioritetas. MS dirba ties kazkokiu nintendo switch "konkurentu". kas del series s. taip visi supranta, kad tai sioks toks stabdis, bet vistiek zaidimai ganetinai gerai sukas ant jo. didziausia problema, kad si konsoliu karta lyginant su praejusia yra labai labai silpna. tiek hardwaro patobulejimu tiek exlusivu atzvilgiu. tas pats ps5 kiek jau jis gavo tu exlusivu? tikru, o ne ps4 remasteriu? sony beveik nebeturi jokiu pranasumu tik savo varda ir zaideju prisirisima. tas pats sony zingsnis i PC rinka. tai labiau desperacija norint uzdirbti. playstationui 30 metu ir jie niekad neleido zaidimu ant pc. o dabar kaip viskas pasikeite. atsirado gamepass analogas, zaidimai ant pc. beveik nera exlusivu. o dar prisiminkim kaip visais budais sony stengesi pamaisyti MS isigyti Activision. kiek teismu, apeliaciju.... o paziurim i zaidimu kieki kuris iseis is MS.. ir jie iseis ant visu konsoliu. MS jau ruosias kastuveliu pinigeliam srebti.. ir kaip patys ms sneka, tai dar ne pabaiga su developeriu pirkimais... p.s. sorry, bet nenaudoju as lietuvisku raidziu
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos