atomas

PlayStation Store

Rekomenduojami pranešimai

gal kas mestis norit ant GTA VICE CITY STORIES ? arba duot atsisiust ? buciau dekingas,,,,, arba liberty city stories ? arba gta 3 ? arba gta vice city ? arba san andreas ? arba the warriors ? arba manhunt ? buciau lb dekingas.

nemanai kad kaip naujokui labai jau daug cia uzsiprasei,suprasciau viena graju o dabar vos ne visa list'a,nemanau kad zmones dalis tau savo acc tik del to kad tu galetum gerbiamasis ta viena zaidima atsisiust,nes pvz kaip as pas mane is ps store apie 15 zaidimu priktu gal yra,tai tipo tik ta viena siustumeis kurio tau reiktu? aisku kad ne,nebent esi protiskai atsilikes,neiisizeisk,bet cia ne ismaldos forumas. Jei nori zaidimu eik uzdarbiauk padek mociutei bulves ravet duos pitaka nu va prasau jau turesi biski pinigo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

nemanai kad kaip naujokui labai jau daug cia uzsiprasei,suprasciau viena graju o dabar vos ne visa list'a,nemanau kad zmones dalis tau savo acc tik del to kad tu galetum gerbiamasis ta viena zaidima atsisiust,nes pvz kaip as pas mane is ps store apie 15 zaidimu priktu gal yra,tai tipo tik ta viena siustumeis kurio tau reiktu? aisku kad ne,nebent esi protiskai atsilikes,neiisizeisk,bet cia ne ismaldos forumas. Jei nori zaidimu eik uzdarbiauk padek mociutei bulves ravet duos pitaka nu va prasau jau turesi biski pinigo.

Benchekas - senbuvis, LM'e tikrai aktyvus, pardaves zaidimu jam, viskas su juo gerai, bet suprantu del ko taip rasai ir nekaltinu :) Mano pacio dl list'as virs 700 titles, is kurio tikrai nemaza dalis yra pirkta ir acc nesidalinciau, bet visgi atsiranda, pas ka, pvz, 'GTA-only' account ir pasidalintu:>

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano pacio dl list'as virs 700 titles, is kurio tikrai nemaza dalis yra pirkta ir acc nesidalinciau

pas mane pati ~550, tikrai neduočiau savo acc

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dabar visi parašykim kiek pas ką žaidimų PSN :thumbup:

Ne į temą

cia jau tam atskiros temos reiktu,nes ne ta tema apie tai kalbet :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

November PlayStation Plus update:

Leaving PS Plus

23rd October: Far Cry 3

23rd October: Mafia 2

23rd October: Spec Ops The Line (NBA 2K13 in UAE)

23rd October: Street Fighter X Tekken

23rd October: Touch My Katamari

Entering PS Plus

PS3

23rd October: Metal Gear Rising: Revengeance

23rd October: Remember Me

PS Vita

23rd October: Oddworld Strangers Wrath

23rd October: MotorStorm RC

That's some pretty big games, which alone seem to make up the cost of the subscription. We can't wait to see even more valve once PS4 joins the list.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Niiice, pagaliau teks isbandyti MGR:Revengeance. Senokai jau apie sita sukosi mintys, kad reikia isigyti, bet vis kazkaip nesinoredavo permoketi, tai taip ir neisejo to padaryti. :notworthy:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nežinau kokioj temoj įdėt tokią naujieną, tai dedu čia, visgi susiję.

PSN EU issues mass password reset as “precautionary measure”

Sony has issued a mass mandatory password reset on the European PlayStation Network, although there has been no security compromise.

European PSN users have reported numerous sign in issues over the past few hours. According to a support reply on the PlayStation forums, the reason is that Sony has requested users change their passwords.

“We monitor PSN account for any irregular activity. If such activity is detected we will sometimes reset passwords,” a support team member said.

“This was done purely as precautionary measure and there was no specific evidence that any accounts had be compromised.”

The Sony representative reiterated that “there is nothing specific to worry about” and said that “only a small number of users” had been affected. No further details of the irregular activity are available, for security reasons. It’s probably a good time to reset your password anyway; it’s best done a on a regular basis, and if you get it over with now the new password will be fresh in your mind when you set up your PS4 on November 29.

Prieš kelias dienas turėjau būtent šią problemą, kad nepavyko prisijungti su mano senu slaptažodžiu, tad teko atkūrimą daryt. Įdomu kokia ta "irregular" activity... Buvo dar kam nors taip?

Redagavo tymbarkFM

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nežinau kokioj temoj įdėt tokią naujieną, tai dedu čia, visgi susiję.

Prieš kelias dienas turėjau būtent šią problemą, kad nepavyko prisijungti su mano senu slaptažodžiu, tad teko atkūrimą daryt. Įdomu kokia ta "irregular" activity... Buvo dar kam nors taip?

Man taip irgi buvo. Teko susigalvot naują slaptažodį :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

PdGaCP7.png

Kaškaip kainos akis bado. Ar čia tokie valiutu konvertavimai jusų manymu normalūs? Atrodo jei us 60$ kainuoja tai cia paimsim ir zenkliuka pakeisim iš $ į £ ir baigta. Kaskaip išvis sunku suvokti kaip digital versija gali būti brangesnė už paprastą versiją...

The PlayStation Store has finally went live on PS4 in the UK, so we’ve been able to check and confirm the exact file size and pricing of each digital game that’s on there so far, from the rather small Resogun to the huge Killzone: Shadow Fall.
Killzone Shadow Fall: 38.2GB – £52.99
Call of Duty: Ghosts: 31.8GB – £54.99
FIFA 14: 9.9GB – £62.99
Battlefield 4: 36.4GB – £62.99
Need for Speed Rivals 16GB – £62.99
Knack 34.8GB – £52.99
Assassin’s Creed IV: Black Flag: 21.7GB – £57.99
Resogun: 460MB – £12.79 (Free with PS+)
LEGO Marvel Super Heroes: 6.4GB – £52.99
NBA Live 14: 9.3GB – £62.99
Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition: 21.7GB – £52.99
Just Dance 2014: 22GB – £42.99
Contrast: 2.3GB – £12.79 (Free with PS+)
Super Motherload: 393MB – £11.99
Trine 2: Complete Story: 2.6GB – £14.49
Putty Squad: 818MB – £13.99
Madden NFL 25: 13.1GB – £62.99
Angry Birds Star Wars: 1.5GB – £32.99
Warframe 4.1GB – Free

So, there you have it, straight from the PlayStation Store. Some of those prices are quite steep, with the sports games at £62.99, so is it really worth attempting to go all digital this generation? Probably not, unless plastic boxes become extremely expensive to produce, driving boxed game prices higher.

cnwe.jpg

Lenkai irgi pasipiktine. 304* 0,84 = 255lt

Redagavo kiberboi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Net baisu pažiūrėti į tokias skaitmeninių versijų kainas. Bet, jeigu perka žmonės, aišku, kūrėjai laikys tokias kainas. Kodėl turėtų nesinaudoti proga uždirbti iš avių bandos. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nieko keisto nematau,kainos dideles ne del to,kad nori pasipelnyti,o patys pagalvokit pvz bet koks zaidimas kuris iseitu ryt jo,jau ps store butu idetas tu galetum jy parsisiust ir instaliuoti ir zaisti laimingas jau po keliu valandu kai zaidimas isleistas buvo,o tuo tarpu didzioji dalis kuri turi laukti versijos diske netur tokios tiesiogines galimybes isbandyti zaidima viskas logiska

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Plius sumokėjus ta suma žais tai nevienas vartotojas o du aišku ir vienas gali, va tau ir kaina 
O kai būna akcijos PS Store, nemokami žaidimai ir šiaip apkarpytos kainos būna

nieko keisto nematau,kainos dideles ne del to,kad nori pasipelnyti,o patys pagalvokit pvz bet koks zaidimas kuris iseitu ryt jo,jau ps store butu idetas tu galetum jy parsisiust ir instaliuoti ir zaisti laimingas jau po keliu valandu kai zaidimas isleistas buvo,o tuo tarpu didzioji dalis kuri turi laukti versijos diske netur tokios tiesiogines galimybes isbandyti zaidima viskas logiska

Aišku bet jei tu gyveni kokiam UK ir padaręs preorder tai ir taip ryte gautum ta žaidimą 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• todel, kad is witcherio tu jau zinai ko tiketis, o cia visiskai naujas IP. ir dar tikrai niekas neaisku apie ka. labiausiai uzkliuva, kad boba negrazi ir veiksmas kazkur kosmose. pirmas ispudis nekoks, bet palaukim. niekas gi nevercia preorderio daryt. pamatysim kazka daugiau tada gal jau aiskiau bus ar labiau hatint ar po truputi didinti smalsuma. vistiek cia gi naughty dog. kokybes standartai pas juos auksciausi
    • na filmas visada visas bus diske ir jam nereiks jokio patcho ar dlc  cia visai kitas reikalas. as irgi buciau pilnai uz tai, kad tureti patinkanti zaidima savo kolekcijoj, bet deja pilno zaidimo diske nera turbut jau nuo ps3/xbox360 laiku (butrent tada atsirado zaidimu patchai konsolese). butu labai gerai jei po kazkiek laiko kai zaidimas pilnai supatchintas ir su visai dlc butu isleidziamas fiziniu pavidalu, bet deja tas neapsimoka. gamepass  tai nuoma. labai gerai jei nezinai kas per zaidimas bet gal ir noretum ji pabandyt. o jei nepatinka tv su xbox gamepassu tai tam yra konsoles. xbox tampa servisu ir kuris butu pasiekiamas visur visiems ir ant bet ko... tuoj bus taip, kad pasileidinesi ant ps5 zaidima ir pirma ka pamatysi bus "Xbox Gamestudio" va kaip dabar su naughty dog naujausiu pristatytu zaidimu... daug hate'o, bet jei butu ps+ galima butu isbandyt nemokamai ir tada jau nusprest ar verta isigyti i savo kolekcija ar ne.. o kas del licenzijos tai ji ne visai tavo... gali but, kad zaidima turi nusipirkes, o jis jau isimtas is eshopo butent del kazkokios pasibaigusios licenzijos (panasiai kaip su senais gta. isimti is paduotuviu nes baigesi licenzija muzikai) o naujose zaidimo versijose tu muzikos ganalu paprasciausiai nera. ir siaip diskai dabar labiau kaip budas pigiau pazaisti zaidima. nupirkai, perejei, pardavei.. tai kuom ne prenumerata?
    • Suprantu tavo ironija, bet tikrai galiu pasakyti pasižiūrėjus ar man patinka ką matau ar ne. Palygink su Witcher IV anons treileriu ir viskas bus aišku.
    • @WirmiS, mintys išsakytos neblogos. Gal būt tai bus ateitis, į kurią mus visus taip stumia, bet tai tikrai tinka nevisiems. Taip man patinka Netflix ir aš turiu ne tik jo, bet ir beveik visų stramingų prenumerata, bet neturiu Gamepass (PS+ turiu dėl onlaino). Žiūrėti filmą ir žaisti yra pramoga, bet visgi nėra tapatus dalykai. Aš žaidžiu tik tuos žaidimus, kurie man TIKRAI patinka, nes tai reikalauja laisvo laiko, kurio su amžiumi (iki tam tikros ribos) darosi vis mažaiu. Todėl aš labai smarkia pasirenku kam man skirti tą laisvaaikio laiką. Nepatikėsi, bet dar per kelis metus nesu paleidęs ne vieno PS+ gaunamų žaidimų, nes ko man reika praktiškai viską nusiperku. T. p. turiu ir gan nemenka fizinių movie diskų kolekcija tais pačiais sumetimais. Nežinau gal tai amžius, gal old school, bet aš nenoriu tik įjungti TV su įmontuotu Gamepasu ir kažką tai streamingu pažaist. Noriu turėti fizinę konsole, nupirkta žaidimą (nebūtinai fizinį diską), bet mano asmenynę licenciją. Kažakaip taip.
    • Na xbox po truputi tampa ne konsoline, servisu. o kaip zinia kompanijos pinigus uzdirba butent is parduodamo softo bei zaidimu, o ne is gelezies. microsoftas susipirko developerius ir dabar tampa vienu is stambiausiu leideju. xbox tampa prieinamas visur: telefone, tv, amazon fire stick. bet kas kas turi prieiga prie interneto tampa xbox. zaidimu biblioteka? kokia jei beveik visi zaidimai skaitmeniniai. diskai tampa tik kaip raktas, kad galetum atsisiust zaidima. diske dabar tik dalis zaidimo arba tokia jo versija kurios be patcho nepazaisi. baigsis zaidimo licenzija, jis dings is online parduotuviu ir tas diskas taps bevertis. Kitas dalykas del gamepass. cia gi tas pats netflix tik skirtas zaidima. tai stabilios pinigines iplaukos microsoftui. vien kaip padidejo prenumeratoriu skaicius isejus naujam COD. plius MS nepamirso ir konsoliu, nors tai jau nera prioritetas. MS dirba ties kazkokiu nintendo switch "konkurentu". kas del series s. taip visi supranta, kad tai sioks toks stabdis, bet vistiek zaidimai ganetinai gerai sukas ant jo. didziausia problema, kad si konsoliu karta lyginant su praejusia yra labai labai silpna. tiek hardwaro patobulejimu tiek exlusivu atzvilgiu. tas pats ps5 kiek jau jis gavo tu exlusivu? tikru, o ne ps4 remasteriu? sony beveik nebeturi jokiu pranasumu tik savo varda ir zaideju prisirisima. tas pats sony zingsnis i PC rinka. tai labiau desperacija norint uzdirbti. playstationui 30 metu ir jie niekad neleido zaidimu ant pc. o dabar kaip viskas pasikeite. atsirado gamepass analogas, zaidimai ant pc. beveik nera exlusivu. o dar prisiminkim kaip visais budais sony stengesi pamaisyti MS isigyti Activision. kiek teismu, apeliaciju.... o paziurim i zaidimu kieki kuris iseis is MS.. ir jie iseis ant visu konsoliu. MS jau ruosias kastuveliu pinigeliam srebti.. ir kaip patys ms sneka, tai dar ne pabaiga su developeriu pirkimais... p.s. sorry, bet nenaudoju as lietuvisku raidziu
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos