atomas

PlayStation Store

Rekomenduojami pranešimai

nu demo jau leidzia siustis puciuosi dabar visas is eiles demuskes. error kolkas nebuvo konkreciau dar nieko nebandziau laukiam rytojaus tikekimes freebiu gaut... bet skaiciau kad tipo jei veliau nei balandzio 20 ar kada registruotas akauntas tai nieko negausi :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

NU tai pries ta nulauzima jei neturejai acc, tai nieko ir nebus, as daba LBP demuske pazaidziau, kaskaip uzkabino, tai manau reikia imti vietoj InFamuos, bet niekaip neapsisprendziu :/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip sekasi pasijungti i japan psn store? Man kazko meta pranesima, kuri laki mano vaizduote vercia i kazka panasaus kaip" this service is not available in your region".

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

WTF?WTF? vel man ta pati erora meta, pries tai viskas tvarkoj buvo, dabar vel meto, o welcome back pamirsk, tik uzeinu-na iskart eroras. Jums gaunasi siustis ir gauti ta 30 days free trial membershiP? nu nafik!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

JO man irgi error meto, tai vis cancel cancel ir viskas ok buna, ignoruok tu juos ir viskas :thumbsup4: jau dead nation parsisiunciau, daba burnouta,ir infamuos varau :rofl:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

VISKAS, GALUTINAI ISTASKE. Zodziu, vis mete man erorus per networka pagal nuotaika. Pagaliau nugalejau ir leido pasikeist pasworda, del pc neturejimo ejau pas drauga, nuejau ir pasikeiciau passworda seno acc kai dar pries Kaledas susikuriau. Kadangi ilga laika man mete tuos erorus ir kitas nesamones ir net negalejau aktyvuot emailo linko del psw keitimo, nes server under maintenance, tai susikuriau nauja psn acc. taipogi nauja ir ps3 acc, na, kur pacioj pradzioj, kur trofejai ir etc. Dabar bandau prisijungti prie seno ir man ismeta "You cant log in using another user email adress (ID). " WTF?! cia del to, kad nauja konsole, ar kas? nes taipogi senoji senai ylod gavo ir nebera, tad cia turejau nauja ps3 acc nes nera to sign in, tik gali create new user pradzioj, o del psn bug'u susikuriau ir nauja psn acc. tai dabar jau nebegalesiu net uz sena prisijungt, nekalbant apie welcome back bonusus? Aciu labai.

P.S. susikuriau nauja user'i ir kai reikejo sign up; for PSN spaudziau use an exsicting PSN acc ir vistiek, meta "theres another user already using....." ka daryt?

Redagavo dasecast

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip pasiimti tuos nemokamus žaidimus?

Einu account management -> transaction anagement -> services list -> ir tuščios eilutės.....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

paprastai parsisiusk is playstation store. Ieini i pss ir ten bus welcome back nuoroda ant jos paspaudi ir uzsisakai pss+ ir siunties.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

paprastai parsisiusk is playstation store. Ieini i pss ir ten bus welcome back nuoroda ant jos paspaudi ir uzsisakai pss+ ir siunties.

Dėkui, pagaliau pencininkas susigaudė :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki. reikia patarimo. nusipirkau konsole o joje jau sukurtas psn acauntas. kaip man susikurti nauja. dekuj

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.