atomas

PlayStation Store

Rekomenduojami pranešimai

Nelabai supratau ka norejai pasakyti

išversiu paprasčiau, PS+ nemokami žaidimai nebeveiks, kai pasibaigs 30 dienų trial'as, jei žaidimus nusipirksi su PS+ nuolaida, jie veiks nors ir pasibaigs 30 dienų trial'as. Visi kiti nemokami PS+ blizgučiai (wallpapers, avatars, theme) pasiliks visam laikui.

WB programa tau suteiks visam laikui 2 PS3 žaidimus ir 2 PSP žaidimus (nesvarbu ar tu PS+ vartotojas ar ne)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Viskas, butent ta ir norejau isgirsti, pasitikslinti. dekui

Kokius zaidimus planuojate siustis? as tarp infamuos ir dednation :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Viskas, butent ta ir norejau isgirsti, pasitikslinti. dekui

Kokius zaidimus planuojate siustis? as tarp infamuos ir dednation :)

Na, bent jau man, tai tas Dead Nation kažkoks lievas atrodo, nors ir mėgstu zombius... Pats galvoju inFamous ir Wipeout HD...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu man vien tas atbaido dead nation kad jis is virsaus toks vaizdas, butu kaip L4D tai imciau iskarto :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

galetu imest i lista koki zaidima is PS1 kolekcijos, pvz red alert retaliation, arba klasikini zaidima draiver :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu jeigu tu klasikos megejas tai nereiskia, kad visiem kitiem patiktu, as manau jeigu imestu ps1 game tai daug nepatenkintu butu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu jeigu tu klasikos megejas tai nereiskia, kad visiem kitiem patiktu, as manau jeigu imestu ps1 game tai daug nepatenkintu butu.

nu tai juk viena is 5, visvien tik 2 te gali pasiimt, tai nematau kuom cia but nepatenkintu, jei nepatinka tai ir neimi :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu gal ir jo, bet supranti nedaug zmoniu megsta ta klasika, o jeigu ir megsta tai turi ant ps1 ar ant kokios konsoles ten beyra. O ir naujausiu zaidimu irgi negali siulyti nes kurejai jokio pelno negaus. Tai cia tokius ir pasiule zaidimus paprastesnius. Ir nematau ko cia kaikurie nirsta ps3 forume. Reikia dziaugtis, kad ir tiek gauna. Aisku kazkaip nepagalvota apie tokius zmones kurie jau turi visus situos zaidimus. Nu vienu zodziu as manau imsiu Infamous ir LBP.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dead Nation tikrai vertas dėmesio, neišbandę neklaidinkite žmonių. Mano nuomonę Wipeout, nebeturi tokio žavesio kaip ankstesnės jo dalys, mano nuomonę geriausias pasirinkimas Infamous/Dead Nation arba LBP/Infamous. Pats imsiu LBP ir Dead Nation ant eu acc, ant usa acc Infamous ir Wipeout. Nors visus žaidimus ir turiu, bet tikrai Sony sveikintinas dalykas, aišku labiau norėjau žaidimams DLC. O Klasika manau kaip tik atvirkščiai, patinka ji daug labiau visiems, nei nauji dabartiniai žaidimai :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na as irgi esu apsistojas ties deadnation ir infamuos, nes demo teko bandyti tai visai nieko jis man pasirode

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o as turbut situs paimsiu

Wipeout HD/Fury

Ratchet and Clank: Quest for Booty

nes kitus turiu

iskirus LPB kas kaip neuzveze manes :thumbup:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na bet tuos acountus reikejo iskarto pasidaryti pries ta nelaime, o dabar kas turejo viena tie ir pasims du :) nors nematau as ce jokios bedos, smagu kad isvis dave kaska naudingo :)ir seip galetu jau psn atsigauti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.