atomas

PlayStation Store

Rekomenduojami pranešimai

O tu senos kortelės duomenis VISUS pakeitęs naujais? pažiūrėk, gal pamiršai kokią kortelės galiojimo datą pakeisti ar pan.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

PlayStation Network Scheduled Maintenance - 9th June 2010

Nuotrauka

PlayStation Network Scheduled Maintenance - 9th June 2010
Hello all,
The PlayStation Network will be taken offline for scheduled maintenance this Wednesday 9th June 2010 from 16:00 BST until 04:30 BST on Thursday 10th June.
During the maintenance, you will be unable to access the following services:
PlayStation Store
Account Management
Account Registration

You should still have access to PSN Sign-in and online play during the maintenance, provided that you have signed in recently. If you wish to play online during the maintenance, please ensure you sign in to PSN before 4PM on 9th June.

Further, the PlayStation Store will be updated at an earlier time than usual this Wednesday to allow you to make purchases before the maintenance kicks in. Don't forget, you can access the PlayStation Store via Remote Play on your PSP if you're away from home.

If you have any questions about this downtime, feel free to make a post below and one of the moderation team will get back to you!

Tai iki rytojaus nieko nenusipirksim ,ir nieko neparsisiusim , kaip ir Account Management Account Registration Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Gal netyčia atstatys galimybę atsiskaityti virtuonu... :)
Redagavo SudraSkytaS

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Va norejau pasiziuret dabar ar US acc galima prisijunkt prie PS3 Store bet net neprisilogino prie PSN netvork, paskui grizau prie UK acc tai ir neprijunge dabar meta man "PlayStation Network is currently undergoing maintenance" kaip sakoma oflaine dabar, o pries penkes minutes dar buvo galima ziuret Vidzone po ineta vaiksiot

Ir net nekrauna jau http://uk.playstation.com/ puslapio :)

Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jau krauna http://uk.playstation.com/, bet va ką rašo kai nori prisijungt

PlayStation Network is not available as it is currently undergoing maintenance. We apologise for the inconvenience caused while we carry out these essential updates. In the meantime, you can continue to explore the world of PlayStation at eu.playstation.com, and keep an eye on the PlayStation Network bar at the top of the PC version of the site to find out when the service is back up and running.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gameloft, developers behind countless mobile phone games as well as several PSN titles recently teased that they would be announcing a major PlayStation 3 related E3 announcement. And now the company has announced their next game for the PSN, exclusively for the PlayStation 3

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki,

Tai kaip eina pirkti USA store su SEB visa virtounu? kazkodel man neina? adresai tie patys,neduoda saskaitos papildyti...gal turite kas komentaru kodel?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nzn as perku is UK PSN ,is USA bandziau su mastercard neprieme tai ir nepirkau , o dabar net nebandziau ,Gal priimtu UK visa korta usa psn bet manau kam bandyt jei galima ir uk atsiskaitinet su uk korta psn

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki,

Tai kaip eina pirkti USA store su SEB visa virtounu? kazkodel man neina? adresai tie patys,neduoda saskaitos papildyti...gal turite kas komentaru kodel?

NEINA. Greičiausiai SEB apribojo pirkimus iš USA. Teks pirkti papildymo korteles.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, pats irgi pirkdavau su USA acc naudojausi SEB VISA kreditine viskas pirkosi puikiai, pato pradejo nebeveikti, tai itardamas, kad cia banko aptarnaujancio mano kortele kalte paskambinau paklausti ar ne ju cia daromi triukai su apmokejimais, zmogus kitam ragelio gale patikino, kad jie tikrai nieko nedare, ir jokie pirkimai is USA nera trugdomi is ju puses.

Kitas momentas, diena pries skambinant i banka as bandziau isigyti zaidimuka, taciau mano jo neleido isigyti mete klaidos koda, taciau pasiziurejus i saskaitos likuti, pamaciau jog PSN nuskaiciavo is manes 1doleri uz kazka.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man tas pats, rodo, jog nuskaite ten kazkokia keliu litu suma, butent playstation network, o papildyti wallet vistiek neina ir neiseina pirkti..su banku nesiaiskinau...nera kada...zodziu kaip suprantu neina pirktiir viskas,tik idomu del kokiu priezasciu? musu banko ar playstation?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O niekas nebandet rasyti i Sony kurnors tipo kodel nera galimybes pasirinkti Lietuvos kaip gyvenamosios vietos?

Del pirkimu PSN su virtuonu tai manau cia ne banko kalte, nes man sake banke, kad PSN USA pats atmeta apmokejima... :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man atrodo jau nevienas rase ,toki laiska Sony is Pabaltijos saliu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man atrodo jau nevienas rase ,toki laiska Sony is Pabaltijos saliu

Per maza pas mus rinka kad Sony kashka greitai keistu :) Kol kas turbut geriausias variantas tai pirkti PSN korteles ir pyldytis acc.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.