tankas789

Xbox 360

Rekomenduojami pranešimai

Gal zinot kas gali buti as losiu gta 4 ir man kartais uzlagina na nedaug o vos vos pastebimai ir seip buna kai losiu koke saudykle kartais jaucesi lagas ce normalu ? gta 4 neorginalus rasau zaidimus su XDVDMulleter 1x greicio man 1 syky buvo xbox sugedes 3 lemputes uzsidege bet garantinis pataise xbox 2006 metu paskui variau atrist xbox meistras pakeite dvdrom liteona ir atriso

Redagavo tankas789

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

turbūt žaidimus paleidinėji iš dvd romo, dėl to nespėją užsikrauti tekstūros. taip visada bus dėl, to kad dvd rom lėčiau veikia nei hdd. siūlau dar pavalyti diską, gali būti dulkės. jei neturi hdd, bandyk leisti žaidimus per usb, vis greičiau nei dvd, bet iki hdd dar toli

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ne del to kad neirasytas i hdd.man irgi kai losiu gta4 is hdd ir per miesta greitai vaziuoju tai nespeja krauti teksturu :) .tai vaziuoji gatve tik pyst is niekur nieko stulpas atsiranda :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ne del to kad neirasytas i hdd.man irgi kai losiu gta4 is hdd ir per miesta greitai vaziuoju tai nespeja krauti teksturu :huh: .tai vaziuoji gatve tik pyst is niekur nieko stulpas atsiranda :lol:

Pravalyk hdd cache ir bus normaliai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip ir kur pravalyti ta hdd cache ?

ir man taip nera kad nespeja krauti viska speja stulpai neatciradineja sale bet seip jaucesi lagas o ypac kai greit vaziuoji arba didelis susisaudymas

Redagavo tankas789

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kas buna kai formatuoji hdd xbox ? seivai dinksta ar ne ?

nu o tai ka daro format ? viskas dingsta...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O ka daryti kad dvd rom nebrayzytu disku? nes pastebejau kad man braizo yra mazu daug ibrezimu

Nejudint x'o zaidimo metu(jei zaidimas neirasytas i HDD), jei nori kad nebraizytu rasyk i HDD.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu ne vistiek nesuprantu gta 4 yrasytas y hdd ir vistiek kai uzsisuka lagina 3mieste pradejo kai vaziuoji medzei pries nosy atciradinet ;)

ar man eitu kaipnors pajunkti hdmi kabely prie teliko lcd 84cm ? pas mane xbox nera hdmi junkties gal yra kokiu pirkt junkciu ?

girdejau kad per hdmi vaizdas geresnis nes seip gta 4 nekaip atrodo ypac toli vaizdas matos kvadraciuku ir seip kaskaip susilieja

Redagavo tankas789

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.