zaibatsas

neskaito kompaktu

Rekomenduojami pranešimai

nusipirkau pries metus nauja xbox 360 elite, tikrai daug nezaidziau, nenuchipinau ir pan., iskilo problema tokia kad ydejus bet kuri zaidima raso open tray ir viskas... nejaugi beda su lazeriu...? kompiuretis galima sakyti naujas visiskai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

nusipirkau pries metus nauja xbox 360 elite, tikrai daug nezaidziau, nenuchipinau ir pan., iskilo problema tokia kad ydejus bet kuri zaidima raso open tray ir viskas... nejaugi beda su lazeriu...? kompiuretis galima sakyti naujas visiskai.

Zinai man irgi taip buvo kol nepakeiciau xbox'o dvd-rom

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O tu meginai kitus zaidimus idet? man tai buna kad idedu zaidima ir raso open tray. dedu kita kartais irgi tapati ir ant kokio 4 disko vel veikia viskas normalei. pamegink gal cia nereikia net jaudintis :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kad nekurti tokios pat temos, paklausiu čia :

man nutiko tokia pat bėda : neskaito ne tik žaidimų bet ir audio CD .

Pakeičiau į kitą DVD-ROM įrenginį , bet vistiek neskaito . Rašo įdėjus DVD - "open tray" .

pagal puslapį http://www.360-hq.com/xbox-tutorials-15.html kiek supratau , tai gali būti dėl skirtingų firmware .

gal kas tiksliai galėtų pasakyti man kaip ten yra iš tiesų ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kad nekurti tokios pat temos, paklausiu čia :

man nutiko tokia pat bėda : neskaito ne tik žaidimų bet ir audio CD .

Pakeičiau į kitą DVD-ROM įrenginį , bet vistiek neskaito . Rašo įdėjus DVD - "open tray" .

pagal puslapį http://www.360-hq.com/xbox-tutorials-15.html kiek supratau , tai gali būti dėl skirtingų firmware .

gal kas tiksliai galėtų pasakyti man kaip ten yra iš tiesų ?

Tau reikia išsitraukti seno DVD raktą ir įrašyti jį į naują DVD. Jeigu X'as neflašintas tai bus puki proga tai padaryti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.