mikizs

iPhone 4

Rekomenduojami pranešimai

Idomu :notworthy: Bet kaina tai bus diiiiidziuuule tikrai. ;/

Ir jis kazkoks storesnis ;/

Dėl kai nors nieks dar nieko negali pasakyti.Bet storesnis todėl ,kad turi 40/80gb atmintį.O kaip telefonui manau tai tikrai yra daug. :nunchuks:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

jei jis ir storesnis, tai tikrai ne del atminties. Juk yra modelis su 64 GB ir ten ta flash atmintis tikrai neuzima daug vietos telefone. Taigi, bus privaryta kokiu nors dar nauju dalykeliu

Redagavo usblaidas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tai cia vistiek taip neitikimai, isjunge, kazkas jau turejo ir pamete toki daikta. :notworthy:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai as nesakau, kad jis nepasirodys. Tesiog sakau, kad yra dar tokiu, kurie netiki. As seip irgi nelabai tikiu. Man itikinamesne versija butu ta, kad tai tik kinietiska kopija be jokios OS :notworthy:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai as nesakau, kad jis nepasirodys. Tesiog sakau, kad yra dar tokiu, kurie netiki. As seip irgi nelabai tikiu. Man itikinamesne versija butu ta, kad tai tik kinietiska kopija be jokios OS :notworthy:

Nemanau, kad čia kinitiška versija.Kažkaip dar manau kinų kopijos tikrai nepasiekė tokio lygio, kad telefone sugrūstų 80gb atmintį :nunchuks:

(bet tai tik mano nuomonė)

Redagavo creative348

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vakar įvyko Iphone 4G pristatymas san franciske, nenorėjau kopijuot, nes labai daug nuotraukų, todėl numesiu link'a, patys pasižiurekit: http://www.mobili.lt/lt/pasaulio_naujienos/iphone_4.html

Keli faktai apie naujaji iphone:

# 114.3 x 58.7 x 9.3, 140g

# 640 x 960, 3.5" ekranas, Retina Display technologija, kontrastas 800:1, S-IPS technologija

# akselerometeris, giroskopas (gravitacijos palaikymas)

# iki 32 GB vid. atminties

# HSDPA/Wifi b/g/n/ /GPS

# baterija - 300 val. budėjimo trukmė, pokalbiai iki 7 val;, Wifi iki 7 val; video peržiūrėjimas iki 10 val., muzikos klausimas iki 40 val.;

# 5 MP kamera, HD video filmavimas (720p@30fps)

# Apple A4 procesoris

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.