malina565

Ar galima pasijunkti hd grafika?

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki gal galit atsakyt i klausima viena?Taigi pirkau xboxa 360 be hd grafikos priedo,ir noreciau paklausti ar butu galima ja kaipnors pajunkti ,nes pas mane yra laidas ant jo uzrasyta pakeist knopke nuo av iki hd ,bet pakeiciu hd ir jungiu ant plazminio teliko ir neveikia tai cia gal kitoki laida reik pirkt ar kaip? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Be kokio HD? Pas tave Xeon? Kad nera net HDMI lizdo? Tai tada sujunk ne R/W and Yellow laidais. O zalias melynas ir raudonas atrodo. Pagal spalvas sujunk, ir tada daryk HD.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu yra kai perki xboxa buna su hd lizdu man rodos ar kaip ten ,o kitur tik av ,bet pas mane yra ant laido perjunkt i hd grafika ,nors perjungiu bet neveikia ,nes as pirkau man sake ,kad be hd cia, o pas mane rodo kad galima perjunkt i hd

Redagavo malina565

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai kiek supratau pas jy boxas be hdmi jungties, eina is tos placios jungites ir av ir hd, tai tau reikia sujungt ne tik scarto laidus (geltona, raudona, balta) bet ir kitus (kaip kazkas jau minejo zalia, melyna ar kokius ten) y vietas sukist ir tik tada hd veiks.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Parasyk normaliai kelintu metu boxas, ir kokios jungtys yra tavo telike. O tai dabar nelabai kas ka ir supranta.

O be to laidas NEGALI buti su 6 jungtim.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai pajungt į teliką 2 raudonus, baltą, mėlyną ir žalią laidus , ir tada perjungsi tą laidą ant hd ir viskas veiks...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Parasyk normaliai kelintu metu boxas, ir kokios jungtys yra tavo telike. O tai dabar nelabai kas ka ir supranta.

O be to laidas NEGALI buti su 6 jungtim.

kaip negali jei yra su 6 jungtim Componentai boxo.sesta jungtis yra ta geltona tulpe prie senu teliku jungt.

pas mane laidas su 6 jungtim yra tie zali,melyni ir kiti

na tai juos pajungi i telika tas tris spalvas ir dar tuos 2 garso,raudona ir balta.ant laido perjungi ta i HD.tada ijungi telika.ijungi boxa.per telika parenki iejima ta i kuri pajungei,Component. ir viskas.tada eini i boxo display menu ir ziuri kokia reza.parenki i 720p ,ar 1080i ar 1080p jei telikas palaiko.tai ir yra HD.tiek ziniu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kaip negali jei yra su 6 jungtim Componentai boxo.sesta jungtis yra ta geltona tulpe prie senu teliku jungt.

na tai juos pajungi i telika tas tris spalvas ir dar tuos 2 garso,raudona ir balta.ant laido perjungi ta i HD.tada ijungi telika.ijungi boxa.per telika parenki iejima ta i kuri pajungei,Component. ir viskas.tada eini i boxo display menu ir ziuri kokia reza.parenki i 720p ,ar 1080i ar 1080p jei telikas palaiko.tai ir yra HD.tiek ziniu

Tiksliai, suklydau, na nenorejau samoningai klaidinti , tiesiog paskaiciavau penkias spalvas, o ne laidus :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.