lewa

No sim

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki! Pastaruoju laiku iPhone kazkaip pradejo streikuoti.... Daznokai ekrane pasirodo uzrasas no sim bet buna kad pradingsta ir vel atsiranda ir kuo toliau tuo dazniau tai kartojasi. Kame gali buti problema? iPhone nekrito gyvenime telefonas yra nelauztas nes gamykliskai neristas. Girdejau kad galejo kontaktai ateiti sim korteles jungtyje bet telefonas nera krites todel nemanau kad tai imanoma. Gal kas buvo susidures su panasia problema? Dekoju uz atsakymus! :D

Redagavo lewa

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pacios sim korteles kontaktai labai apsidroze? Pabandyk pasikeisti kortele su tuo paciu numeriu i nauja

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na as irgi skaiciau kad del korteles gali buti -_- Sim korteles kontaktai padrosti nes daznokai keiciau korteles. Reikia pabandyti pakeisti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gali buti kad telefo kontaktai toje vietoje issiklibino ar kazkas jiems. pabandyti ikisti kanors kad prispaustu ta kortele ( bet kad butu galima istraukti po to -_- )

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man kartais buna, bet cia del to sim korteles deklo pacio, pajudinu ji prispaudziu labiau ir vejkia -_-

P.S. Mano tas deklas tiesiog neoriginalus, nes pametes buvau tai reikejo china made pirkti.

P.P.S. O kam keisti numeri? galima tesiog sim kortele pasikejst pasakyk pametei ir pagamins nauja su tuo paciu numeriu.

man kartais buna, bet cia del to sim korteles deklo pacio, pajudinu ji prispaudziu labiau ir vejkia :)

P.S. Mano tas deklas tiesiog neoriginalus, nes pametes buvau tai reikejo china made pirkti.

P.P.S. O kam keisti numeri? galima tesiog sim kortele pasikejst pasakyk pametei ir pagamins nauja su tuo paciu numeriu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.