pls

Ar verta pirkti namu kina?

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki.Kaip manot verta pirkt namu kina uz kokia 1200lt,nes ir filmu ziurejimui norisi geresnio garso ir zaidziant zaidimus noretusi didesnio efekto.Pinigu ant geros stereo sistemos kaip ir nelabai yra,tai nelabai zinau kaip cia daryt.Gal ka patartumet?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

siulau visgi pasitaupyti ir nusipirkti gera sistema. Poto i tas pigias net ziureti nenoretum, nebent labai jau skubi tai pirk gali ir uz tiek, bet kokybes ar tikrovisko garso tokio jau neisgausi su pigia, o ir kai atsiras pinigeliu nenoresi jos pakeist, nes visgi pinigus jau sumokejas. Tokia mano nuomone

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nelb supratau ka tavo nuomone reiskia STEREO, jei kalbi apie gera dvieju kanalu audio sistema, tai geras varijantas butu dvi s90, senos, nu bet tikrai geros kolokes, tau atstos ir vuferi ir prirkines koloneles, nu ir mano nuomone kambario vaizdo negadina, normalios bukles apie 450lt, ir koki skaitmenini stiprintuva pasiseskok kad svarus garsas iki koloneliu ateitu,, 1200lt nekainuos!

nu o stereo tau reiskia 5.1 ar 7.1. nu tai uz tokia kaina kazka tikrai gero nenupirksi!

beto uz panasia kaina namu kinu grso dazniu juosta nepilna buna, nors geresniu neteko paklausyti, sita dalyka retas kas pajaucia, yra kaip sakant tustuma tarp subo ir mazuju koloneliu, krc, zemokus daznius biski paaukstina, o biski aukstesni zema pazemina, mazdaug gali palyginti namu kino koks garsas ir koks garsas koncertiniu sistemu, tapati daina kitaip skamba, visai kitam diapazone nes profesionali audio sistema nu bent jau turetu visa dazniu juosta vienodu jautrumu atkurti, bet jei nejauti tai kam moketi daugiau jei skirtumo nepajusi!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki.Kaip manot verta pirkt namu kina uz kokia 1200lt,nes ir filmu ziurejimui norisi geresnio garso ir zaidziant zaidimus noretusi didesnio efekto.Pinigu ant geros stereo sistemos kaip ir nelabai yra,tai nelabai zinau kaip cia daryt.Gal ka patartumet?

uz tokia kaina padoru namu kina namam isigysi,juk ne visam kvartalui ruosiesi muzika leisti.normaliem namam, na butui ar kad ir namui pilnai pakanka padoraus namu kino kokiu nuo 650w kad butu bendras galingumas,pats turiu jau senai samsunga 650w,subas 100w. tai nzn kiek daugiau zemu dar galima ispesti kad kabary jau ir langai dreba ir kaimynu langai dreba, jei kaimynai negali nei teliko ziuret nei susisneket per ta vo muzika,filmus,zaidimus,tai nzn ar tai gerai labai,ir ar galesi naudot.siaip normaliai turi pinigu,gali isigyt uz daug pigiau normalu namu kina,aisku ne su bluray,ir ne truHD garsu,bet DD5.1 bei DTS is zaidimu isgirst per akis,filmus su AC3 garsu ziuret grynas malonumas,ar su DTS,jokia stereo sistema neprilygs.turiu omeni reikiaziuret i normalias firmas ir tiek,ziuret koks subas.ir kokia bendra galia.ir net nereikia isleisti visu pinigu kiek cia parasei,isleides daugiau nieko geriau neturesi.esme yra tame kiek gali ta garsa naudot,kur gyveni ,su kuo,ar vienas,ar ne,kam naudosi,ar megsti garsiai klausyt. siaip aisku labai gerai kai nori geros garso sistemos,o veliau tenka geras ausines pirkti ir kisti i ta gera namu kina.tai kam to reikia siaip.

man pvz reikia gero garso,reikia didelio gero ,sodraus garso,svaraus. tai galiu gauti su savo namu kinu,bet...negaliu to naudot toj vietoj kur gyvenu,o klausytis ant minumum garso,kai negirdi puses garsu tai koks tolkas tada.

todel va sedziu su ausinem kai darau kazka sau,pvz losiu zaidimus.ar is filmo noriu gauti pilna efekta koki galima gauti is filmo ziurint namuose,ir deje namu kino naudot tam negaliu.

bet jei tu gali,tai isigyk koks patinka,ziurek i firma,galia.koki garsa palaiko,kokias jungtis turi.aisku optika butina,HDMI gali buti,bet gali ir nebut,tas nebutina is tikro.nes naudosi namu kina garsui ,o ne filmu ziurejimui.HDMI aisku graziai skamba ,bet jis ne garsui perduoti ten buna idetas.pilnai uztenka to ka galima isigyt uz normalia kaina.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nezinau nusipirakau as Microlab X27 namu kino sistema ir tikrai nesigailiu uz 450LT nors jo kaina visai kitokia yra (1089.57Lt pirkau pries 2.5 metus ,priestai buvo 1450.00lt) http://www.hqspeakers.com/microlab-x27/ arba http://www.deze.lt/products/MICROLAB_X-27_MLB-X27.htm ,seip del garso tai net du zajavus gavau is kaiminu, vienas buvo ispejimas kitas buvo baudele , pirmam aukste givenu tai penktas aukstas girdejo ,kaip uz tokia suma tikrai graziai skamba ,ne taip kai buna uz kokius 300lt nusiperki is meslingai skamba ,

(Tik nieko nesakyk! As ta suka pats uzmusiu! :nunchuks: ipac ta kaimine as jai dar padarisiu)

Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

seip del garso tai net du zajavus gavau is kaiminu, vienas buvo ispejimas kitas buvo baudele , pirmam aukste givenu tai penktas aukstas girdejo ,kaip uz tokia suma tikrai graziai skamba ,ne taip kai buna uz kokius 300lt nusiperki is meslingai skamba ,

(Tik nieko nesakyk! As ta suka pats uzmusiu! :P ipac ta kaimine as jai dar padarisiu)

tai va butent kad del to kiek gali naudot ta garsa ir yra problema,jei negali naudot,arba turi klausyt tyliai,tai tas pats kas nieko neturet isvis.tada tik ausines ant ausu ir pirmyn.ir namu kinam visiem atia.jei ne vienas dar namie gyveni tai reikia taikstytis su visais kitais zmonem irgi nu.

as daznai net filmus kurie man butu idomus tikrai perziuriu pats vienas su ausinem.nes klausyt tyliai,arba per telika tai jau geriau isvis to filmo net neziuret.daugiau nei puses garsu net negirdeis isvis. :nunchuks: man garsas svarbiau uz vaizda.vaizdai yra tai ka akys pagauna ir ka perduoa i smegenys tai nera toks didelis skirtumas kokio dydzio tas vaizdas bus,bet va garso tai niekaip neisivaizduosi,jei jo negirdi padoriai.jei Killzone 2 palaike DTS tai as ir norejau girdeti DTS garsa ,o ne koki stereo,ar per telika skarbonke klausyt. :nunchuks: tai isgirsti verta..tikrai.

ir jei filmas ir ne HD,bet su AC3 garsu bent jau tai as ir noriu per namu kina girdet ta pilna 5.1 AC3 garsa,o ne koki virtualu surrounda is stereo padaryta ar pan.del to aisku reikia kompe turet optini isejima.skirtumas tikrai yra kur filmo MP3 garsas ,o kur AC3.

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tas tai jo sutinku sutavim ,Killzone 2 zaisdamas beveik ant viso garso ant x27 ,net nustebau , kai pradziai neturejau Kino sistemos tai tikrai meslingai skambejo i pac per TV kaloneles ,jau tada geresnis garsas budavo per Ausines negu per TV , Bent jau filmus ziurint HD su AC3 tai pasaka man per namu sistema , bet aisku muzikite paklausyt per kokius baliukus ir smagu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sorry kad biski ne visai i tema, tik mazdaug aiskiau noriu kad zmogus suprastu, ta prasme is visu pusiu pasvertu, ka gauni su namu kinu jau jus paraset, as parasysiu ko netenki!

del ac3 ir kitu erdvinio garso efektu pilnai sutinku, nera cia ka kalbeti, tikrai ispudingai skamba, bet apie pati garso atkurima niekas nerasote, ta prasme cia vienas nuoroda idejes tai pazejau, rasyta atkuria 25-22000hz, va sitoj vietoj man ir nepatinka siolaikine audio technika, nerasyta kaip jis ji atkuria, pvz ant rusisku radiotechnikos lb aiskiai budavo diagrama pavaizduota, paziurai ir zinai ka perki, o db kaip vienas rase, paziurai galinguma, firma ir belieka tik tiketis kad geresnes firmos bus geresnis garsas, o kaip istikruju tai tik namie pasijunges suzinosi, o ir tai nekiekvienas pajus!

dar kas uzkliuvo man del X27 tai:

S/N: >80dB

Separation: >40dB

taigi pazekite, atkuria 80decibelu, bet atkuriamu dazniu skirtumas gali 40decibelu buti, tai gaunasi 50%, kazkuriuos garsus per puse tyliau atkurs, pasizekit s90 decibelu juosta, yra svyravimu, bet apie 10% gal net maziau, o cia 50% :nunchuks:

s90b foto, po s90b raidemis yra dazniu diagrama!

kazka bandziau papaisyti kad aiskiau butu apie ka kalbu, s90 zinau kad negalima lyginti su namu kinu, bet as lyginau atkuriama garsa, o ne garso efektus, nors su 5.1 geru stiprintuvu ir 5 s90 piltai isgautum, nu bet jau cia pergerai butu! :nunchuks:

post-25644-1271397181_thumb.jpg

post-25644-1271399075_thumb.jpg

Redagavo tadasas99

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sorry kad biski ne visai i tema, tik mazdaug aiskiau noriu kad zmogus suprastu, ta prasme is visu pusiu pasvertu, ka gauni su namu kinu jau jus paraset, as parasysiu ko netenki!

del ac3 ir kitu erdvinio garso efektu pilnai sutinku, nera cia ka kalbeti, tikrai ispudingai skamba, bet apie pati garso atkurima niekas nerasote, ta prasme cia vienas nuoroda idejes tai pazejau, rasyta atkuria 25-22000hz, va sitoj vietoj man ir nepatinka siolaikine audio technika, nerasyta kaip jis ji atkuria, pvz ant rusisku radiotechnikos lb aiskiai budavo diagrama pavaizduota, paziurai ir zinai ka perki, o db kaip vienas rase, paziurai galinguma, firma ir belieka tik tiketis kad geresnes firmos bus geresnis garsas, o kaip istikruju tai tik namie pasijunges suzinosi, o ir tai nekiekvienas pajus!

dar kas uzkliuvo man del X27 tai:

taigi pazekite, atkuria 80decibelu, bet atkuriamu dazniu skirtumas gali 40decibelu buti, tai gaunasi 50%, kazkuriuos garsus per puse tyliau atkurs, pasizekit s90 decibelu juosta, yra svyravimu, bet apie 10% gal net maziau, o cia 50% :nunchuks:

kazka bandziau papaisyti kad aiskiau butu apie ka kalbu, s90 zinau kad negalima lyginti su namu kinu, bet as lyginau atkuriama garsa, o ne garso efektus, nors su 5.1 geru stiprintuvu ir 5 s90 piltai isgautum, nu bet jau cia pergerai butu! :nunchuks:

na del muzikos klausymo per namu kina tai cia teisybe,nes per namu kina stereo garsu klausyt net neverta,turiu omeni kad yra rezimas stereo,bet jis toks lievas kad viena karta pamegini ir dingsta noras,taigi muzika is pc tenka leisti stereo,bet su namu kinu tenka daryt virtualu surrounda,tik tada girdesi visus pilnai zemus ir aukstus.aisku tai jau bus ne stereo,ziurint koks namu kinas aisku,kaip jis ta surrounda daro.pvz mano ne ttai kad sumaiso kanalus ir tada paskleidzia po visus 5.1 ,bet atskiria skirtingu garsus ir paleidzia juos per atskiras kolonkes,tas tiesa ,net nustebau pats is tikro.per stereo garsa to neisgirsi,pvz ta pati mp3 paleist galiu per paprasta mzu centra su stereo garsu,ir tada per namu kina,daug labiau isskaido garsus.bet cia mano namu kinas,kiti net neturi normalaus stereo rezimo,ir negali normaliai papratsa muzika klausyt,gaunasi jau ne kaip stereo atskiri 2 kanalai,bet jau eina is stereo primixuota ir paleista per visus.aisku klausymas jau nebe toks ,bet svarbiausia kad gerai skamba.bent jau man patinka taip klausyt muzika,turiu omeni paprasta stereo,visu zinomus mp3.

kas del garsu atkurimo,ziurint ka klausai.skirtingai, pvz kai kuriu zaidimu tas 5.1 garsa tikras meslas nesikeikiant.ypac kai kuriu racingu,kaip Forza, nu sorry bet man toks netinka,kai visas masinos garsas eina tik per centrine kolonke ,o per visas kitas nezinia kas.arba isvis niekas.nejauti jokios variklio galios,sienos ir grindys tikrai nedreba nuo kokio muscle caro kai uzgazuoji,jokiu zemu isvis nera.cia tai paskutinis shh visai.nepalyginsi kaip turetu buti is tikro juk,noriu civic varikli girdet taip kaip jis ir dirba,bet su muscle caru tai ne taip turi buti.turi drebet viskas nuo V8 variklio.turiu omeni garsas turetu but drebinantis viska,bet su tuo 5.1 nieko nebuna,tada paimi pakeioti garsa zaidimo i stereo ir per namu kina pasuroundini,va tada kaip reikiant dreba.nesuprantu ka jie ten dare su tuo garsu.dauguma zaidimu turi tikrai labai ispudinga garsa,ir zaidziant su 5.1 ar ant PS3 ir su DTS ,efektas tikrai nerealus.

nemanau kad vertetu abejoti garsiu firmu namu kinu garso atkurimu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na del muzikos klausymo per namu kina tai cia teisybe,nes per namu kina stereo garsu klausyt net neverta,turiu omeni kad yra rezimas stereo,bet jis toks lievas kad viena karta pamegini ir dingsta noras,taigi muzika is pc tenka leisti stereo,bet su namu kinu tenka daryt virtualu surrounda,tik tada girdesi visus pilnai zemus ir aukstus.aisku tai jau bus ne stereo,ziurint koks namu kinas aisku,kaip jis ta surrounda daro.pvz mano ne ttai kad sumaiso kanalus ir tada paskleidzia po visus 5.1 ,bet atskiria skirtingu garsus ir paleidzia juos per atskiras kolonkes,tas tiesa ,net nustebau pats is tikro.per stereo garsa to neisgirsi,pvz ta pati mp3 paleist galiu per paprasta mzu centra su stereo garsu,ir tada per namu kina,daug labiau isskaido garsus.bet cia mano namu kinas,kiti net neturi normalaus stereo rezimo,ir negali normaliai papratsa muzika klausyt,gaunasi jau ne kaip stereo atskiri 2 kanalai,bet jau eina is stereo primixuota ir paleista per visus.aisku klausymas jau nebe toks ,bet svarbiausia kad gerai skamba.bent jau man patinka taip klausyt muzika,turiu omeni paprasta stereo,visu zinomus mp3.

kas del garsu atkurimo,ziurint ka klausai.skirtingai, pvz kai kuriu zaidimu tas 5.1 garsa tikras meslas nesikeikiant.ypac kai kuriu racingu,kaip Forza, nu sorry bet man toks netinka,kai visas masinos garsas eina tik per centrine kolonke ,o per visas kitas nezinia kas.arba isvis niekas.nejauti jokios variklio galios,sienos ir grindys tikrai nedreba nuo kokio muscle caro kai uzgazuoji,jokiu zemu isvis nera.cia tai paskutinis shh visai.nepalyginsi kaip turetu buti is tikro juk,noriu civic varikli girdet taip kaip jis ir dirba,bet su muscle caru tai ne taip turi buti.turi drebet viskas nuo V8 variklio.turiu omeni garsas turetu but drebinantis viska,bet su tuo 5.1 nieko nebuna,tada paimi pakeioti garsa zaidimo i stereo ir per namu kina pasuroundini,va tada kaip reikiant dreba.nesuprantu ka jie ten dare su tuo garsu.dauguma zaidimu turi tikrai labai ispudinga garsa,ir zaidziant su 5.1 ar ant PS3 ir su DTS ,efektas tikrai nerealus.

nemanau kad vertetu abejoti garsiu firmu namu kinu garso atkurimu.

matai abejoti, ar nea nzn, bet jei tavo namu kinas atkuria gera garsa nenoretum pasipuikuoti? kaip radiotechnika darydavo, prieky koloneliu aiskiai matomoj vietoj, nu galetu bent manuale buti! nors aisku buna parasyta iskaripymu lygis, bet irgi nesuprasi, ar normaliu ar maximaliu garsu!

sep kazkada turejau, toki mp3 garsiuka, kaip rasyta nuo 10 iki 30 000hz, kaip sakant pradeda zemu uzima ir baigia aukstu cypimu, paleidi ir lb aiskiai jauciasi, kai garsumas dideja ir mazeja, kuri dazni sunkiau atkuria ant to patyleja!

sep aisku kazko lb gero nekiekvienas gali nusipirkti, nu bet kai svarbios info nezinai, tai man primena kates maise pirkima! zinotum tai galetum rinkdamasis palyginti su kitais!

Redagavo tadasas99

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Oi kiek cia priraset.Aciu uz patarimus.As is namu kino ir nesitikiu su geru garsu klausyti tos muzikos,nors kai as tiek suprantu apie ta garsa tai man turetu gal ir neblogai but :D Svarbiausia butu filmai ir zaidimai.Gal kas galit pasiulyt koki nebloga ta namu kina,kad zinociau panasiai i ka daugiau reikia kreipti demesi ir pns.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

svarbiausia turi zinoti kiek galios tau reikia, o del zaidimu nerasei is ko zaisi, jei is pc zaisi, tai turi ziureti kad butu 6 iejimo kanalai, tai toki pati garsa koki duoda kompas ir girdesi, jei jungsi hdmi tai pats naezinosi, gal is 2 kanalu paskirsto garsa i 6 kanalus ir normalaus garso neturesi!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Per XBOX 360 ruosiuosi zaist :D

tai cia bus hdmi jungtis? nu sunkokas varijantas, tau svarbiausia kiek suprantu kad butu is xboxo geras garsas, kokiu budu jis vadinamu "aux" rezimu dirba paruotuvej nebus parasyta, o pardavejas tikrai ne kiekvienas tau pasakys, belieka isetis, pasizeti kas stovi pardej ir paskui ieskoti info apie konkrecius modelius!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

...

taigi pazekite, atkuria 80decibelu, bet atkuriamu dazniu skirtumas gali 40decibelu buti, tai gaunasi 50%, kazkuriuos garsus per puse tyliau atkurs, pasizekit s90 decibelu juosta, yra svyravimu, bet apie 10% gal net maziau, o cia 50% :D

kazka bandziau papaisyti kad aiskiau butu apie ka kalbu, s90 zinau kad negalima lyginti su namu kinu, bet as lyginau atkuriama garsa, o ne garso efektus, nors su 5.1 geru stiprintuvu ir 5 s90 piltai isgautum, nu bet jau cia pergerai butu! :D

O S/N reiskia garsumo lygi?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• Suprantu tavo ironija, bet tikrai galiu pasakyti pasižiūrėjus ar man patinka ką matau ar ne. Palygink su Witcher IV anons treileriu ir viskas bus aišku.
    • @WirmiS, mintys išsakytos neblogos. Gal būt tai bus ateitis, į kurią mus visus taip stumia, bet tai tikrai tinka nevisiems. Taip man patinka Netflix ir aš turiu ne tik jo, bet ir beveik visų stramingų prenumerata, bet neturiu Gamepass (PS+ turiu dėl onlaino). Žiūrėti filmą ir žaisti yra pramoga, bet visgi nėra tapatus dalykai. Aš žaidžiu tik tuos žaidimus, kurie man TIKRAI patinka, nes tai reikalauja laisvo laiko, kurio su amžiumi (iki tam tikros ribos) darosi vis mažaiu. Todėl aš labai smarkia pasirenku kam man skirti tą laisvaaikio laiką. Nepatikėsi, bet dar per kelis metus nesu paleidęs ne vieno PS+ gaunamų žaidimų, nes ko man reika praktiškai viską nusiperku. T. p. turiu ir gan nemenka fizinių movie diskų kolekcija tais pačiais sumetimais. Nežinau gal tai amžius, gal old school, bet aš nenoriu tik įjungti TV su įmontuotu Gamepasu ir kažką tai streamingu pažaist. Noriu turėti fizinę konsole, nupirkta žaidimą (nebūtinai fizinį diską), bet mano asmenynę licenciją. Kažakaip taip.
    • Na xbox po truputi tampa ne konsoline, servisu. o kaip zinia kompanijos pinigus uzdirba butent is parduodamo softo bei zaidimu, o ne is gelezies. microsoftas susipirko developerius ir dabar tampa vienu is stambiausiu leideju. xbox tampa prieinamas visur: telefone, tv, amazon fire stick. bet kas kas turi prieiga prie interneto tampa xbox. zaidimu biblioteka? kokia jei beveik visi zaidimai skaitmeniniai. diskai tampa tik kaip raktas, kad galetum atsisiust zaidima. diske dabar tik dalis zaidimo arba tokia jo versija kurios be patcho nepazaisi. baigsis zaidimo licenzija, jis dings is online parduotuviu ir tas diskas taps bevertis. Kitas dalykas del gamepass. cia gi tas pats netflix tik skirtas zaidima. tai stabilios pinigines iplaukos microsoftui. vien kaip padidejo prenumeratoriu skaicius isejus naujam COD. plius MS nepamirso ir konsoliu, nors tai jau nera prioritetas. MS dirba ties kazkokiu nintendo switch "konkurentu". kas del series s. taip visi supranta, kad tai sioks toks stabdis, bet vistiek zaidimai ganetinai gerai sukas ant jo. didziausia problema, kad si konsoliu karta lyginant su praejusia yra labai labai silpna. tiek hardwaro patobulejimu tiek exlusivu atzvilgiu. tas pats ps5 kiek jau jis gavo tu exlusivu? tikru, o ne ps4 remasteriu? sony beveik nebeturi jokiu pranasumu tik savo varda ir zaideju prisirisima. tas pats sony zingsnis i PC rinka. tai labiau desperacija norint uzdirbti. playstationui 30 metu ir jie niekad neleido zaidimu ant pc. o dabar kaip viskas pasikeite. atsirado gamepass analogas, zaidimai ant pc. beveik nera exlusivu. o dar prisiminkim kaip visais budais sony stengesi pamaisyti MS isigyti Activision. kiek teismu, apeliaciju.... o paziurim i zaidimu kieki kuris iseis is MS.. ir jie iseis ant visu konsoliu. MS jau ruosias kastuveliu pinigeliam srebti.. ir kaip patys ms sneka, tai dar ne pabaiga su developeriu pirkimais... p.s. sorry, bet nenaudoju as lietuvisku raidziu
    • ne nu aisku paziurejus traileri iskart gi galima pasakyt ar zaidimas bus hitas ar failas
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos