Roolis

LG Viewty pagalba.

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki,

gal galėtumėt padėt?

Esmė ta, kad aš įtariu, jog LG KU990, naudoja internetą, nors aš nepasijungęs.

Ar taip gali būt? Ar išeitu visus interneto nustatymus ištrinti?

Ačiū,

Tadas aka Roolis

P.S. Labai prašau, jei padėsit duosiu padėka ir visus savo taškus, labai dėkoju :rolleyes:

Redagavo Roolis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Seip kiek zinau , ant mano Nokia 5800 jei pasijiungi ineta ir po 5min nieko nepadarai isai pats atsijungia, pas mane prie rysio rodo antenele arba buna G3.5 jei junguos per Wi-fi tai rodo kad wi-fi ijiunktas ,as ir seniau taip galvodovau kad rija man interna, ir galvojau kad saskaita ir tuo paciu, bet deje nieko nerija man , bet cia ant Nokia ant LG nezinau kokie ten perametrai yra, ir kaip ten viskas viksta, seip parametrus galima istrint interno ,tik reik pajieskot gerai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nezinau kokia pas tave kalba tai lietuviskai butu: telefono nustatymai , galimybe prisijungti , prieigos taskai ir ten visi nustatymai interneto , o angliskai : phone settings , connectivity ,access points ir ten velgi bus visi nustatymai , kuriuos istrynus prie interneto tikrai neprisijungs :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Is savo patirties galiu pasakyti kad kai kurie telefonai priskaiciuoja pinigu uz interneta nors ji ir neini tiesiog karta iejus kazkas issijungia ir visada kazkiek nuskaiciuoja lt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nezinau kokia pas tave kalba tai lietuviskai butu: telefono nustatymai , galimybe prisijungti , prieigos taskai ir ten visi nustatymai interneto , o angliskai : phone settings , connectivity ,access points ir ten velgi bus visi nustatymai , kuriuos istrynus prie interneto tikrai neprisijungs :notworthy:

Va, va.

Buvau čia bet man neišeina ištrint. Tiesiog tokio mygtuko nėra.

Pas tave yra? :/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.