GorDo

HDMI

Rekomenduojami pranešimai

O tai kai jungi per LCD TV irgi reik nsuipirkt VGA laidą ar jis nič nieko neprideda?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

kam tas VGa ? vga reikia jugniant prie monitoriaus,o prie LCD jungi per HDMI ar komponentini

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kam tas VGa ? vga reikia jugniant prie monitoriaus,o prie LCD jungi per HDMI ar komponentini

Gal delto nes pasmane core sistema ir hdmi porto nera

parasyta pacoi pradzoj temos

o VGA yra tam kad butu isgaunama kuo geresne kokybe nes tas komponentinis yra paskutinis s !

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

skirtingi LCD telikai skirtingai sutaria su VGA boxo kabeliu del to ne visada vga gali rodyt geriau uz komponentini,bet siaip tai jei toks tv turi ir vga jungti,kodel neismeginus su vga,prie gero suderinamumo su tv,vga rodys tikrai geriau,o su moniku isvis gali turet ir visus 1920 x 1080 ,nors realiai to skirtumo nematyti tarp 720p ir 1080p ant mazos istrizaines

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

skirtingi LCD telikai skirtingai sutaria su VGA boxo kabeliu del to ne visada vga gali rodyt geriau uz komponentini,bet siaip tai jei toks tv turi ir vga jungti,kodel neismeginus su vga,prie gero suderinamumo su tv,vga rodys tikrai geriau,o su moniku isvis gali turet ir visus 1920 x 1080 ,nors realiai to skirtumo nematyti tarp 720p ir 1080p ant mazos istrizaines

Tai va pasmane 40 inchu telikas skirtumas didziulis tikrai ;)

Ne į temą

P.S pasigirsiu, ;) Pirkau viena ispirmuju Halo3 kopiju ,Dabar tikrai Nesigailiu kad pirkau VGA

Nes kaip ir sakiau Skyrtumas bent jau man Didziulis (aisku grafikos atzvilgiu ;)) ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

GodBiT, o tu užsienyje pirkai, ar jau Lietuvoj pirma laiko parduoda? Beje ta "viena pirmųjų tai viena iš pirmųjų 1.5milijono ;)
Redagavo Amber01

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

GodBiT, o tu užsienyje pirkai, ar jau Lietuvoj pirma laiko parduoda? Beje ta "viena pirmųjų tai viena iš pirmųjų 1.5milijono :lol:
Ne į temą

Pirkau netu special edition su Knyga dar :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

beje gal zinot kada bus premium hdmi lietuvoj? nes reiketu man su hdmi,nes mano lcd turi 2xhdmi jungtis,o componento neturi,galima pajungti vga-component tiktai,bet sitas naudojamas kitam tikslui,tai hdmi tikrai nepamaisytu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

beje gal zinot kada bus premium hdmi lietuvoj? nes reiketu man su hdmi,nes mano lcd turi 2xhdmi jungtis,o componento neturi,galima pajungti vga-component tiktai,bet sitas naudojamas kitam tikslui,tai hdmi tikrai nepamaisytu.

na tai elite imk,jau yra,o tie nauji dar greit taip nepasirodys lietuvoj

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O Smirgelis :) Deja šnipų, Microsoft'e neturim, o ir gandų jokių negirdėt, kaip ten bus :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O noreciau pasiteirauti Kokia kokybe as isgauciau ant LG Flatron F700P monitoriaus,jo max rezoliucija yra 1920 x 1440 (65Hz) arba 1280 x 1024 (85Hz) tj kaip ar man apsimoka pirkti ta vga hd av kabeli? Gal ir offtopic taciau lb prasau atsakyti kokia grafika ant jo galeciau isgauti?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O noreciau pasiteirauti Kokia kokybe as isgauciau ant LG Flatron F700P monitoriaus,jo max rezoliucija yra 1920 x 1440 (65Hz) arba 1280 x 1024 (85Hz) tj kaip ar man apsimoka pirkti ta vga hd av kabeli? Gal ir offtopic taciau lb prasau atsakyti kokia grafika ant jo galeciau isgauti?

jei neturi jokio HD teliko tai aisku jung prie moniko,gautum max kiek isnesa tavo monikas,o kalbant apie kokybe,tai cia konkeciai ne visai zaidimo kokybe keiciasi,o tik rezoliucija,cia ne visai teip kaip ant pc,jei jau low ,tai ir rezoliucija maza ir visi efektai low,cia viskas liek tas pat,tik aukstesne rezoliucija duoda tikslesni,labiau detalizuota vaizda,grazesni,siaip kad ir bet koki monika turint verta pirkti VGA laida ir jungtis prie moniko,pamirskit jus tuos senus tv :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.