TOharo

Xbox 360 belaidzio pultelio problema

Rekomenduojami pranešimai

Laba diena, susiduriau su sia problema ir nutariau jusu paklausti, galbut kasnors ja issprende ir turi atsakymu. Beda didele, "mire" belaidis pultelis. Keiciau baterijas, meginau ir kraunamas ir paprastas ivairiu kainu baterijas. Paspaudes pagrindini migtuka neisijungia ne viena sviesele, nereaguoja visiskai. Buvau viska atsisukes, laidai nenupuve, tvarkingi. Internete ieskojau sprendimu, neradau.. net xbox 360 support tinklalapyje atsakymo neradau ir i email ponai neatsako, todel butu malonu jeigu kas pasidalintu savo patirtimi ir sprendimais. Aciu :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Laba diena, susiduriau su sia problema ir nutariau jusu paklausti, galbut kasnors ja issprende ir turi atsakymu. Beda didele, "mire" belaidis pultelis. Keiciau baterijas, meginau ir kraunamas ir paprastas ivairiu kainu baterijas. Paspaudes pagrindini migtuka neisijungia ne viena sviesele, nereaguoja visiskai. Buvau viska atsisukes, laidai nenupuve, tvarkingi. Internete ieskojau sprendimu, neradau.. net xbox 360 support tinklalapyje atsakymo neradau ir i email ponai neatsako, todel butu malonu jeigu kas pasidalintu savo patirtimi ir sprendimais. Aciu :D

jis isijungia dar palaikius "Start" Mygtuka :D pamegink :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jis isijungia dar palaikius "Start" Mygtuka :D pamegink :)

"START" mygtukas nepadejo, vis ieskau sprendimo.. katik pakrautos sviezios baterijos ir nereaguoja. beja gal kas zino ar galima jungti pulteli prie xbox jeigu jis yra belaidis ir naudoti be bateriju.. zodziu is wireless padaryti su laidu.. galbut pas mane is bateriju itampos negaudo ar kazkas panasaus?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Siandiena meginau ijungti ir nepavyko. Laikiau tvarkingai, svarus ir neapdauzytas. Karta gal buvo nukrites nuo xbox kuris yra paguldytas ant grindu, bet manau tai itakos neturi. Kontaktai prie bateriju svarus, viena spyruoklyte maciau 2mm korozijos apimta. Pataria su soda apvalyti bet soda gali pakenkti chipui. Gal yra koks budas ji prijungti laidu arba kitaip ji ijungti ar tiesiog taip buna su jais.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Siandiena meginau ijungti ir nepavyko. Laikiau tvarkingai, svarus ir neapdauzytas. Karta gal buvo nukrites nuo xbox kuris yra paguldytas ant grindu, bet manau tai itakos neturi. Kontaktai prie bateriju svarus, viena spyruoklyte maciau 2mm korozijos apimta. Pataria su soda apvalyti bet soda gali pakenkti chipui. Gal yra koks budas ji prijungti laidu arba kitaip ji ijungti ar tiesiog taip buna su jais.

cia tavo vienintelis pultelis ? jei ne, tada pabandyk apkeisti baterry pack ( ar kaip ten jis) su kito pultelio packu, jei veiks, tada reiskias ten tam packe yra blogai su kontaktais :D man panasiai yra buve, truputeli paputus ir su atsuktuvu ji pajudinus, truputi pakelus i virsu tuos metaliukus , padejo :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

cia tavo vienintelis pultelis ? jei ne, tada pabandyk apkeisti baterry pack ( ar kaip ten jis) su kito pultelio packu, jei veiks, tada reiskias ten tam packe yra blogai su kontaktais :D man panasiai yra buve, truputeli paputus ir su atsuktuvu ji pajudinus, truputi pakelus i virsu tuos metaliukus , padejo :)

Deja vieninteli turiu, todel neturiu su kuom palyginti. Ar yra kok budas prijungti man ji su laidu? Ar uz Kiek butu galima nusipirkti laidini. Niekaip nepriverciu jo isijungti. Reikia jauciu su kuom mainyti i koki ps3 primokant arba ps2 ir to uztektu, nes Kiek esu girdejes jog su xbox konsolemis daug bedu. Jeiku kas zinot sprendima, vis dar laukiu pagalbos

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.