busido95

Lite-on sudege

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, taigi cia nesenai as uzsimaniau nusiflashinti x360 lite-on savo pastangomis, aisku cia pirmas kartas buvo.

Viska sujungiau, ir per ziopluma ikisau matinimo laida i diskasuki atvirksciai, ir kai pajungiau xbox 360 pradejo is vieno chip(ant kurio guma kaskokia uzdeta) dumai eiti, as issigandes isjungiau x360 ir po to viska sudejes ir ijunges xboxa rodo kad opening ir mirksi vien lempute, o taip dashboard veikia.

Kokie budai yra pataisyti?

Redagavo busido95

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

jei kernelis neaukstesnis nei 7 ta prasme nesiekia 8 tai jtagas ir trauki rakta, ir flashini nauja nusipirkes (arba pcb nebent gautum to modelio), turbut rakto jau nebeistrauksi nes is to dvd romo, jei viskas neigiama, gali boxa ismest, arba det kita dvd roma bet neflashintas bus ir turesi hmm kaip cia pasakius, brangu dvd player ;]]] (aisq veiks arcade, veiks games on demand ir kt is XBL) taigi sekmes. tau jos prireiks.

a fak dar pamirsau, istraukt nanda imanoma bet cia nebent esi ubber cool ir moki lituot laidus i IC pasigamint softa traukimui ir tiketis geriausio istraukus isimt rakta sugebet :DD bet nemanau.

Redagavo red-cat_eX

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

idek normalios rezoliucijos nuotrauka - gal nieko baisaus nenutike

koks skirtumas kaip ishore atrodo, as tau galiu sudegusia vaizdo plokste parodyt tu nk nematysi ten, cia ir nk nematysim, bet jei sudege tai sudege. ;//

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kai klausiau Vitano, tai jis pasake kad taupiciau ant naujo dvd-rom ir rakto, tai tikriausiai jis turi issisaugojas mano dvd rakta, teisingai?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai turi turet jei flashinta iskart pirkai nebeda ;DDD tik nesupratau ka turi galvoj del rakto ka jam moket reikes (ka galiu pasakyt jei reikes jau suka baisiai jis), Edmos paprasai nors garantinis pasibaiges ir tai dar turi isaugojes (cia draugui reikejo) ir duoda. tai nebeda tada, pasakysi info savo consoles jei ish jo pirkai, persiusi jam bapkes atsius suflashinta dvd-roma isidesi ir ramu ;]

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

b* nesveikas jis rimtai ;DDD derekis iki 100, edma 100+atsiuntimas tai apie 120 sumokejo draugas ir jam suflashino i 1.6 unstealth, nauja atsiunte ir viskas ore. o tas tai nesveikai eina sau..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gali buti kad nudege tik rezistoriai-saugikliai, tad je nuotrauka butu kokybiska tai matysis....

Ne į temą

aisku geriau kaip matau nieko neziureti - kiekvieno teise rinktis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gali buti kad nudege tik rezistoriai-saugikliai, tad je nuotrauka butu kokybiska tai matysis....

Ne į temą

aisku geriau kaip matau nieko neziureti - kiekvieno teise rinktis

siaip jo gali ir taip but ;] na matysim ikels ar ne... tada zinosim

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nuotrauka

Cia is google radau, i geltona kvadrata nekreipkit demesio.

Va kur apibreziau raudonai, tai is to pradejo dumeliai eiti.

Redagavo busido95

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nuotrauka

Cia is google radau, i geltona kvadrata nekreipkit demesio.

Va kur apibreziau raudonai, tai is to pradejo dumeliai eiti.

hmm turetu dar pc tau matyt siaip ji ir prie nando prieit, matai ta aplieta IC karstais klijais, tai ten stovi info. is jo tau reik isgaut rakta, apatinis berods kontroliuoja veikima motoru ir lazerio.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

hmm turetu dar pc tau matyt siaip ji ir prie nando prieit, matai ta aplieta IC karstais klijais, tai ten stovi info. is jo tau reik isgaut rakta, apatinis berods kontroliuoja veikima motoru ir lazerio.

Na pas mane windows 7 x64 bit, ir nelabai moku, gal tu galetum man per team viewer siek tiek padeti, as pajunkciau dvd-rom prie pc, tik man reik kad kas nors pabandytu isgauti rakta.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na pas mane windows 7 x64 bit, ir nelabai moku, gal tu galetum man per team viewer siek tiek padeti, as pajunkciau dvd-rom prie pc, tik man reik kad kas nors pabandytu isgauti rakta.

hmm padet negaliu jei nezinau ka biosas daro, jei BIOS'as mato DGS- tiek ir tiek LitON (panasiai tokius pavaidnimus) pasiseke rakta pats isitrauksi, pasijunges jungle ir isemes is iX'treme ;] rakta, tau traukt jo papildomai nebereiks, tada tik susipatchinsi fw, nusipirksi nauja dvd (is edmos patariu kaina mazesne) ir susiflashinsi (arba edma pats suflashins davus rakta)

beto tik istraukt rakta temoku ir supatchint fw, flashinu per dos'a nes kai tuscias flashas kimba windowsai, beto ne savo pc naudoju flashindamas, nes mano nepriima dvd kazko.

Redagavo red-cat_eX

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

paziurek kaip rezistoriukai virsuje kaireje puseje - ant ju parasyta 0 (viso 3 berods)- ar neapsivile, gerai laikosi.. nes buna kad tik jie nudega... dar yra ir kitoje vietoje berods

tiesa o koks dvd rom fw buvo ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.