Golfvictor

Negaliu atsisiusti demo

Rekomenduojami pranešimai

Turiu tokia problema-noriu atsisiusti COD WaW, ir COD arcade, bet kai paspaudziu siustis man ismeta lentele, kad mano location is not available. Prisijungiau kaip anglas, tada sspecialiai del to susikuriau USA acounta, jokio skirtumo. Gal kas galite padeti? Ar cia jau niekaip neimanoma?

Redagavo Golfvictor

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

ir nebus imanoma, nes gyveni lietuvoj. Jie blokuoja kitu valstybiu IP adresus, nes tas contentas aceit skirtas tik UK ar US, kazkaip galvojau kad cia tik tokias salis kaip lietuva blokuoja, bet is norwegijos man ir neleido siustis.

net bandziau toki bajeri padaryt, kad daviau savo xbl accounto paswordus draugui kuris gyvena UK, jis uzstate siuntima GOW2 contento per xbox.com puslapi. tada as isijungiau xboxa, prisiloginau ir man pradejo siusiti :D

bet dziaugiausi neilgai, likus 1MB siuntimas sustojo, ismete kazkokia lentele, kad kazkas neatitinka ir failas tapo corrupted :D

vat taip sugadinau redeem coda flashback map packo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ir nebus imanoma, nes gyveni lietuvoj. Jie blokuoja kitu valstybiu IP adresus, nes tas contentas aceit skirtas tik UK ar US, kazkaip galvojau kad cia tik tokias salis kaip lietuva blokuoja, bet is norwegijos man ir neleido siustis.

net bandziau toki bajeri padaryt, kad daviau savo xbl accounto paswordus draugui kuris gyvena UK, jis uzstate siuntima GOW2 contento per xbox.com puslapi. tada as isijungiau xboxa, prisiloginau ir man pradejo siusiti ;)

bet dziaugiausi neilgai, likus 1MB siuntimas sustojo, ismete kazkokia lentele, kad kazkas neatitinka ir failas tapo corrupted ;)

vat taip sugadinau redeem coda flashback map packo.

na gana keista MS politika. :) negana to kad zaidimai prisegti prie regionu,tai dar is prie saliu atskiru ?? wtf!! suprantu kad butu EU ir USA versijos skirtingos ir jos neitu ant kitu konsoliu,ir siustis neleistu,bet kad budamas EU negali siutis EU zaidimo versijos tai absurdas tikrai.bet kas tiesa tai tiesa.cia jau taip yra su jais.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na gana keista MS politika. ;) negana to kad zaidimai prisegti prie regionu,tai dar is prie saliu atskiru ?? wtf!! suprantu kad butu EU ir USA versijos skirtingos ir jos neitu ant kitu konsoliu,ir siustis neleistu,bet kad budamas EU negali siutis EU zaidimo versijos tai absurdas tikrai.bet kas tiesa tai tiesa.cia jau taip yra su jais.

pvz manau kad ant map packu jie restrictionus uzdeda tam, kad publika butu kalbanti vien svaria anglu kalba, turbut labai jie daug nusiskundimu gauna, kad jungiasi visokie ir sneka rusiskai, pracuziskai ar etc.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.