puffy

del ps2 atcipavus

Rekomenduojami pranešimai

sveiki man sendien atcipavo ps2 ir man kaskodel rodo nespalvotai zaidimus ka daryti ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

sveiki man sendien atcipavo ps2 ir man kaskodel rodo nespalvotai zaidimus ka daryti ?

Persenas televizorius tavo ,bet seip ant kaikuriu zaidimu daznai buna pasirinkti Mhz 60 ar 50 tai pasirink 50 turetu spalvotai rodyti.

P.S kur chipavai?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nju nera geras , kaskoks grundig , padare per savaite nes veze lyg i kauna pas kaskoki edmi ar ka , bet man kitus bet negalima kaipnors pakeisti ta hertsu kieki ar ka kad veiktu ir pas mane ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nju nera geras , kaskoks grundig , padare per savaite nes veze lyg i kauna pas kaskoki edmi ar ka , bet man kitus bet negalima kaipnors pakeisti ta hertsu kieki ar ka kad veiktu ir pas mane ?

na keista,bet pamegink pas ka nors prie naujesnio teliko pajungt ir pasiziurek ka rodys,siaip bus del teliko,nors pajungia ir ne prie tokiu senienu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bandziau viskas buvo gerai , nu o pas mane gal nera tokiu hertsu , o kaip reikia prijungti ps2 prie pc ekrano ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bandziau viskas buvo gerai , nu o pas mane gal nera tokiu hertsu , o kaip reikia prijungti ps2 prie pc ekrano ?

Patikek, tai yra sudetinga, ir reikalauja papildomu lesu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jei cipavo - neswarbu ntsc ar pal visi turi eiti. puffy skambink edmai ir destyk jam situacija susidariusia, jis geriau uzh mus patars ir pasakys kame cia saknys.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Persenas televizorius tavo ,bet seip ant kaikuriu zaidimu daznai buna pasirinkti Mhz 60 ar 50 tai pasirink 50 turetu spalvotai rodyti.

P.S kur chipavai?

jei nezinai geriau patilek kita karta,daznis cia ne prieko ,

ir dar idomu is ko sprendi kad jo telikas seniena,juk jis pasake tik pavadinima,,kas tu aiskeregys gal ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jei nezinai geriau patilek kita karta,daznis cia ne prieko ,

ir dar idomu is ko sprendi kad jo telikas seniena,juk jis pasake tik pavadinima,,kas tu aiskeregys gal ?

Jis pasake pavadinima po viso sito idiotas tu gal? Vienas dalykas man ir mano draugams yra taip buve...Beto juk sako kad pas jo tevu kambary ant naujesnio tv normalei rodo. Tai savaime ajsku kad jo kamabary telikas persenas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

reikia zinot koks cipas . Jei turi nustatymu menu , tai pabandyk parinkti video setings - PAL50.

Dar neaisku ar jis mano cipuotas... ;) . Koks cipas?

Jei nezinai ,parasyk i emaila serijinio numerio paskutinius keturis skaicius , kada mazdaug buvo cipuotas ir ps2 modeli (scph-xxxx). Paziuresim...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.