merou

Xbox 360 problema

Rekomenduojami pranešimai

sveiki, gal ir buvo tokia tema taiau tikslaus atsakymo neradau.. Zodziu, apie xbox nelabai ka numanau, pirktas 2008.10men HDD 60GB ir dabar visi nauji zaidimai nepasileidzia. girdejau kad reikia kazkoki patcha parsisiust is xbox live, bet pas mane neprisijungia prie mano neto.. gal kur kitur problema? ka daryt kad eitu nauji zaidimai? siunciuosi is LM.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

jauciu tu jau banintas, jei neprisijungia.

zodziu pas tave turbut yra sena firmware (nulauzimas) reiketu nueiti pas meistra ir jis tau ja atnaujintu. pasiderintum ten su juo. kaina darbu neturetu buti didesne nei 50 LT.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

viskas problema isspresta.. pas mane del interneto nustatymo neprijungdavo xbox, nusinesiau pas draugeli console jis prijunge prie savo neto, per ~ 30min parsiunte tris update's ir dabar viskas veikia :) simple

dar norejau pasiklausti, gal kas zinot kaip atskirti parsisiuntus zaidima su kokia wave struktura jis? kad rasant nesugadinus dvd :/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

viskas problema isspresta.. pas mane del interneto nustatymo neprijungdavo xbox, nusinesiau pas draugeli console jis prijunge prie savo neto, per ~ 30min parsiunte tris update's ir dabar viskas veikia :) simple

dar norejau pasiklausti, gal kas zinot kaip atskirti parsisiuntus zaidima su kokia wave struktura jis? kad rasant nesugadinus dvd :/

360wave patcher rodo kokia wave, arba buna parasyta toje vietoj is kurios siuntiesi, na pvz. prie zaidimo aprasymo. Redagavo IGNOLTA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

360wave patcher rodo kokia wave, arba buna parasyta toje vietoj is kurios siuntiesi, na pvz. prie zaidimo aprasymo.

Cia turi omenyje tokia programa?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.