nithmare

Kiek gaučiau už tokį XBOX 360?

Rekomenduojami pranešimai

Kiek gauciau uz savo xbox

Konsole 2006 metu galo.

Belaidziai du pulteliai

Maitinimo blokas

A/V Kabelis su scart adapteriu

HD TV laidas

HDD 60GB

Flashinta i naujausia versija

40 neorginalus zaidimai

Pries metus keista motinine

Redagavo audirs4

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

i falcon man taip atrodo nes blokas 175W tai kiek gauciau?

Redagavo audirs4

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki,idomu kiek gauciau uz savo xbox 360 slim.konsole pagaminta 11-02-23.komplektacija:

3 tulpiu laidas i tv

scart perejimas

2 org zaidimai fifa 11 ir prototype

org pultas

maitblokas

ausines

250gb hdd

taip pat yra instrukcijos

konsole nefleshinta,pal regiono

Redagavo MPBG

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki,idomu kiek gauciau uz savo xbox 360 slim.konsole pagaminta 11-02-23.komplektacija:

3 tulpiu laidas i tv

scart perejimas

2 org zaidimai fifa 11 ir prototype

org pultas

maitblokas

ausines

250gb hdd

taip pat yra instrukcijos

konsole nefleshinta,pal regiono

700-800 max

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Konsole Balta falcon

Belaidziai du pulteliai Balti

Ausines Baltos

Maitinimo blokas 175W

HD TV laidas

HDD 229GB Neoriginalus

Flashinta LT+1.9

40 neorginalus zaidimai i Acme DVD

Papildomi 2 ausintuvai 2200RPM

Redagavo audirs4

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, kiek gaučiau už Xbox 360 Slim 4 GB (OFW 9504) su 250 GB hdd, su naujausiu dashbordu atrištas į LT+ 1.0 versiją, su vienu originaliu pulteliu ir antru neoriginaliu, hdmi geros kokybes laidu, originaliu žaidimu Dragonball Raging Blast, plius didziulė kruva neoriginaliu ir senesnių ir naujų žaidimų (visi puikiai veikiantys, išskyrus tie žaidimai kurie turi AP2,5 apsaugą), dėžė, dokumentai, paprastas tulpinis laidas į TV. Vienintelis trukumas, kad DVD romas atsidaro tik su pulteliu, neveikia tas sensoriukas, dar pridėčiau flashiuką su originaliu KEY ir OFW tam kad galėtų laisvai persiflashinti. Tai va, kiek galėčiau gauti už šitą gėrį? B)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, kiek gaučiau už Xbox 360 Slim 4 GB (OFW 9504) su 250 GB hdd, su naujausiu dashbordu atrištas į LT+ 1.0 versiją, su vienu originaliu pulteliu ir antru neoriginaliu, hdmi geros kokybes laidu, originaliu žaidimu Dragonball Raging Blast, plius didziulė kruva neoriginaliu ir senesnių ir naujų žaidimų (visi puikiai veikiantys, išskyrus tie žaidimai kurie turi AP2,5 apsaugą), dėžė, dokumentai, paprastas tulpinis laidas į TV. Vienintelis trukumas, kad DVD romas atsidaro tik su pulteliu, neveikia tas sensoriukas, dar pridėčiau flashiuką su originaliu KEY ir OFW tam kad galėtų laisvai persiflashinti. Tai va, kiek galėčiau gauti už šitą gėrį? :thumbsup4:

Atsizvelgiant i tai, kad cia 9504 gali gaut 800lt, o gal ir truputi daugiau, nes yra vienas originalus zaidimas ir antras neoriginalus pultelis, o kai 0225 bus flashinami, tai daugiausiai 700lt gausi. Dar priklauso kaip islaikytas xbox'as.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Konsole Balta falcon

Belaidziai du pulteliai Balti

Ausines Baltos

Maitinimo blokas 175W

HD TV laidas

HDD 229GB Neoriginalus

Flashinta LT+1.9

40 neorginalus zaidimai i Acme DVD

Papildomi 2 ausintuvai 2200RPM

Gal kokius 600

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, man irgi parūpo kiek gaučiau už savo XBOX360, jei pardavynėčiau. ;)

XBOX 360 Elite Jasper 120GB - Flashintas į LT+ 1.9 (yra dar du nemokami LIVE acc po 1 mėn, plius dar duočiau ~4 kodus su 48h LIVE)

Du pulteliai (juodas ir baltas)

HDMI, Component, AV kabeliai (dar SCART perejimas)

Dvi ausinės (juodos ir baltos)

Guitar Hero 5 gitara

Mad Catz Cyborg F.L.Y. 9 vairalazdė (visiškai nauja)

2 org žaidimai (Guitar Hero 5 be defektų ir MW2 su defektu subraižytas diskas, iš disko jis neveikia, tačiau jis yra įrašytas į HDD, todėl pasileidžia iš org)

~60 neorginalių žaidimų visi jie įrašyti tik į Verbatim diskus

Taip pat pridėčiau DVD-Key, kad galėtu pats persiflashinti (jei tai kiek nors pinigų prideda prie sumos, tai gerai)

Taigi kiek mano XBOX 360 vertas šiuo metu?.. Dėkui.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

'Boxo komplektacija nebloga, tai ir gautum manyčiau neblogai. 700-800lt, kokiam kvailesniam ir daugiau galėtum. ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

'Boxo komplektacija nebloga, tai ir gautum manyčiau neblogai. 700-800lt, kokiam kvailesniam ir daugiau galėtum. :)

Tik 800lt? :) Manau atskirai viskas brangiau kainuotu... Jei pardavynėsiu tikrai atskirai viską...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tik 800lt? :) Manau atskirai viskas brangiau kainuotu... Jei pardavynėsiu tikrai atskirai viską...

Tai rašiau, kad ir daugiau gali, bet man tokia kaina nrml atrodo.. Pagal mane, flashintas praranda kažkiek kainos, nes buvo ardytas ir pan, daug neapsimoka, nes jau slimą gali gerą nusipirkt, kuris turi Wi-Fi ir kinect ready. Nu, čia mano nuomonė yra. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai rašiau, kad ir daugiau gali, bet man tokia kaina nrml atrodo.. Pagal mane, flashintas praranda kažkiek kainos, nes buvo ardytas ir pan, daug neapsimoka, nes jau slimą gali gerą nusipirkt, kuris turi Wi-Fi ir kinect ready. Nu, čia mano nuomonė yra. :)

Ardytas, neardytas, koks skirtumas, juk svarbiausia, kad būtu prižiūrėtas, o pas mane X360 tikrai saugomas ir prižiūrimas. :) Na dėkui, už nuomonę, gal dar kas pareikš savo nuomonę?.. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As tai manau, kad 900lt gali gaut uz tokia komlektacija, nu paziurek arcade jasper'ius pardavineja naudotus po 500lt, cia dar 120gb HDD, tai jau 560lt + MW2(20lt) =580lt, paskui antras pultelis +70lt=650lt, madcatz controlleri, jei naujas manau +100lt=750lt, GH gitara su zaidimu +130lt=880lt, uz zaidimus ir ausines antras dar gali 20 lt paimt, o gal ir daugiau, tai is viso gaunasi 900lt :)

Redagavo IGNOLTA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.