nithmare

Kiek gaučiau už tokį XBOX 360?

Rekomenduojami pranešimai

Ne į temą

Vadinasi pas mane yra pirmasis, kuris gavo. Nori nusipirkti pigiai? Jei ne Jasperis ten yra, grąžinsiu 2x kiek sumokėsi. Tinka? :)
Ne į temą

maitbloki ir pulta dar parduosi ir iki kito dasidesi. va tau ir jasperis, girdejau kad ir jie perkaista,tik labai retai :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki, idomu kiek uz savo gauciau, ivertinkit. :book:

Xbox 360 Elite 120GB Jasper.

1 Juodas pultelis.

Visi laidai, papildomai HDMI laidas ir VGA laidas.

Deze su popieriais.

~20 zaidimu.

Nebanintas.

Flesintas i LT.

Gera bukle, nesubraizytas, nesudauzytas, kaip naujas.

600 max, į skelbiu.lt gali dėt 650 dėl derybų :book:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Vadinasi pas mane yra pirmasis, kuris gavo. Nori nusipirkti pigiai? Jei ne Jasperis ten yra, grąžinsiu 2x kiek sumokėsi. Tinka? :)

gal gali placiau apie tai papasakot? kaip gavai, kiek laiko turejai, kur laikei, kaip zaisdavai ir tt.

ps. surasyk kuo dagau info, po to permesiu situos postus i RROD tema.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano patarimas visiems :)

ziurekit kokia situacija skelbimuose, uz kiek pardavineja kiti ir kokius jie pardavineja, i tai atsizvelge ir derinkit kaina. Cia vertina zmones, kurie gaudosi, o skelbimus ziuri visokie :]

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kazin kiek as gauciau uz savo xbox 360 slim 4gb, naudotas kazkur pora men, kartu yra 2 originalus zaidimai (gears of war 2, star wars the force unleashed), originalus vga kabelis ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tokios komplektacijos naujas 699lt, todėl gali kokius 650-750lt prašyt, nes žaidimai yra gi. :)

Redagavo Moo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Geriausia dėt kuo didesnę kainą, o paskui po šiektiek ją numetinėti, nes lietuviškas principas, kad kuo brangesnis tuo geresnis :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Geriausia dėt kuo didesnę kainą, o paskui po šiektiek ją numetinėti, nes lietuviškas principas, kad kuo brangesnis tuo geresnis :)

Tai kur nebus, jei nauja preke parduotuvėje tai kaina nežmoniškai didele, dažniausiai metų senumo prekės su senom kainom pasilieka, todėl jei nori ką nors gero nusipirkt turi daugiau pinigėlių plot.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

labas vakaras, :)

Gal galit pasakyti kiek kainuoja Jasperio j'taginimas, ir kiek jis vertes prideda consolei (pinigine prasme)?

:D cia siaip durnas klausimas, durnesnio nesugalvojau, nes va katik prisijungiau prie sito forumo, ir paskaiciau sita skilti. Ir kaip supratau kad flashita console vertingesne tai pamaniau kad j'taginta turetu buti aukso verta ;)

Geriausia dėt kuo didesnę kainą, o paskui po šiektiek ją numetinėti, nes lietuviškas principas, kad kuo brangesnis tuo geresnis ;)

Deja manau cia ne lietuvio principas o kokio amerikono. Lietuvis manau mano (jau geriau rizikuosiu pirksiu pigesne o jei suges tai pasitaisysiu, visvien pigiau iseis :) )

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

labas vakaras, ;)

Gal galit pasakyti kiek kainuoja Jasperio j'taginimas, ir kiek jis vertes prideda consolei (pinigine prasme)?

:D cia siaip durnas klausimas, durnesnio nesugalvojau, nes va katik prisijungiau prie sito forumo, ir paskaiciau sita skilti. Ir kaip supratau kad flashita console vertingesne tai pamaniau kad j'taginta turetu buti aukso verta ;)

Deja manau cia ne lietuvio principas o kokio amerikono. Lietuvis manau mano (jau geriau rizikuosiu pirksiu pigesne o jei suges tai pasitaisysiu, visvien pigiau iseis :) )

Ne į temą

Koks kernel'is?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kiek gaučiau už tokį xbox?

Xbox 360, 2008-02, falconas

Garantiniai lipdukai yra, nebuvo pradarytas

Jokių RROD nėra

Komplekte maitblokis bei component laidas (nėra džoistiko, bet dabar esu pasiskolinęs, tad galėsit išbandyti pilnai)

Taigi jokių defektų nėra, viskas veikia puikiai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gal 400lt gautum nes maciau pilnos komplektacijos arcade 400lt.

Ne į temą

siaip abejojiu ar kas pirks

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

300 litų vertas toks xbox, būtent už tiek aš savo pardaviau + naują valdymo pulta pridėjau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kiek gaučiau už tokį xbox?

Xbox 360, 2008-02, falconas

Garantiniai lipdukai yra, nebuvo pradarytas

Jokių RROD nėra

Komplekte maitblokis bei component laidas (nėra džoistiko, bet dabar esu pasiskolinęs, tad galėsit išbandyti pilnai)

Taigi jokių defektų nėra, viskas veikia puikiai.

Dek 400lt, jei nepirks nuleisk iki 350lt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

xbox 360 , pagaminimo data 2006 galas. JTAG , komplekte 120gb hdd , bevielis pultelis , maitinimo blokas , VGA kabelis , component kabelis. Kiek vertas?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.