antinas

Rap

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, gal cia yra tokiu kurie prilaiko sita muzika? Ka klausot? : )

Redagavo antinas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

klausyt tai klausau. tik nemegstu stipriai gangsta'a-rappo (ahhh yeah, my hoes, my bi***es, my money ir t.t.) o toks kuris turi normalia lirika tai visada patinka.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

klausyt tai klausau. tik nemegstu stipriai gangsta'a-rappo (ahhh yeah, my hoes, my bi***es, my money ir t.t.) o toks kuris turi normalia lirika tai visada patinka.

Joks rap'as neturi normalios lyrikos, tai yra besirimuojantis freestyle su foniniu beat'u, o tu klausai sukomercinto slamsto new school hip-hop, r&b :D) Redagavo wader

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Joks rap'as neturi normalios lyrikos, tai yra besirimuojantis freestyle su foniniu beat'u, o tu klausai sukomercinto slamsto new school hip-hop, r&b :D)

taip! :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Joks rap'as neturi normalios lyrikos, tai yra besirimuojantis freestyle su foniniu beat'u, o tu klausai sukomercinto slamsto new school hip-hop, r&b :D)

Kodel rap'as negali tureti lyrikos? jei tu klausai tokio kuris neturi lyrikos prasmes tai tu ir klausyk. Gal but jis klauso biggie smalls, jo muzika nera labai ziauri kad nepatiktu daugeliui ir klausytu tik tie tikri negrai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kodel rap'as negali tureti lyrikos? jei tu klausai tokio kuris neturi lyrikos prasmes tai tu ir klausyk. Gal but jis klauso biggie smalls, jo muzika nera labai ziauri kad nepatiktu daugeliui ir klausytu tik tie tikri negrai.

To pacio B.I.G dainu zodziai yra is jo paties freestylo, gi jis viska rasesi ka jis rimavo, ir dauguma jo sampl'u yra isties zaiurus :D). As nesakau, kad jokie tekstai neturi prasmes, isiklausius old shool'o ar golden age'o atlikeju galima isties daug isgirst apie juoss supancia aplinka ar pati gyvenima. Lyrika tai zodziai, o dauguma hit'u neturejo svarios kalbos savo tekstuose

nezinau kaip kitiem, bet man daugiausia prasmes turintis track'as Redagavo wader

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na bet rap'as vistiek for ever : )

EDIT: O man patinka tas rap'as kuris kartais ikvepia pati bandyti rasyti arba uzdainuoti kartu dainuoti su daina.

Redagavo antinas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Daugiausiai uzskaitau tik lietuviska rap'a. Man jis labiausiai sueina.

MC Messiah, Domas karu , vieni is mano LT Rap'o favoritu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Daugiausiai uzskaitau tik lietuviska rap'a. Man jis labiausiai sueina.

MC Messiah, Domas karu , vieni is mano LT Rap'o favoritu.

Pagarba siam zmogui :rolleyes:

Pats irgi klausau tik lietuviska rap'a

Sakau, kad pats geriausias lietuvisko rap'o gabalas ir vienas is geriausiu (jai geriausias) lietuviskas gabalas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Ko jau ko, bet rusisko rap'o neapkenciu taip, kaip velnias baznycios :rolleyes:) Nepyk, cia tik mano numone

OHH shit, kaip nesveikai atidirbtas

sitas irgi superinis

kazko primena WTC, nors vienas is ju nariu ten ir yra :dribble:

kazkada atsisiunciau ju albuma, isbandyti kas per grupe, bet paklausius nebloga ispudi padare

Beat'u Dievas Madlib'as visad pribloskia

Redagavo wader

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ko jau ko, bet rusisko rap'o neapkenciu taip, kaip velnias baznycios :rolleyes:) Nepyk, cia tik mano numone

oki:)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.