welnias112

Psp fat pakrowejas

Rekomenduojami pranešimai

Tai va nusipirkau psp praejo pora savaiciu ir nebeveike pakrovejas ten laidukai pasimate gal patraukiojo kaska... Kaune bazei buvau bet ten viska isvaiksiojau nera :) Akropoli topo centre ir nera. Gal zinot kur kaune galima rast ir koke kaina?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tai va nusipirkau psp praejo pora savaiciu ir nebeveike pakrovejas ten laidukai pasimate gal patraukiojo kaska... Kaune bazei buvau bet ten viska isvaiksiojau nera :) Akropoli topo centre ir nera. Gal zinot kur kaune galima rast ir koke kaina?

pa meistrus turetum rasti, apie kaina nzn bet apie 50lt turetu kainuoti!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na internete maciau 40lt.

nu tai kaip pvz as buvau rades laptopo pakroveja ir batke uz 20lt, gaila kad man netiko, kai pakrovejas nuo 90 iki kazkur 170lt o batkes nu nzn as i svo ieskojau tai 350lt, apie psp pakroveja, as tik mazdaug rasiau, gal ir 40lt, o gal tik papigu varijanta radai! :)

o sep as bandziau isijungti su tel pakroveju, 4.7v 500ma isijunge, o kad pakrauti, jei del saves, neplanuoji parduoti, as nebandziau, vet turetu pavykti, bandyk nuo kompo maitinimo, juodas minusas, raudonas 5v pliusas, kiek atsimenu psp 5v pakrovejas, o amperu tikrai uzteks, tik nesumaisyk pliuso ir minuso. kaip del saves kol neturi pakrovejo galesi pilnai naudotis!

tik as turejau psp fat, ir senokai, konkreciai neatsimenu pakrovejo duomenu, pirma pasiziurek ant pakrovejo dc ar ac ir kiek voltu!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

5v. o su nokios pakroweju tinka ar butina prikt?

neina su nokios bandziau per mazas...

beto jai ymanoma be parkowejo psp kraut nejunginejant jkiu laidu tai sakykit'

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai aišku, kad per mažas. Laidais naudokis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai taip fyskes skiriasi, krc as turejau uzbrickinta psp, isijungdavo tik su pakroveju, nusiveziau pas systra ir kol vaziavau issijunge, reikejo ijungt, tai nokijos pakrovejo laidus pridejau ir isijunge, bet as jungiau be batkes ir isemiau umd kad elektos maziau reiketu, esme kad su juo gali tik ijungti, bet zaisti ir batke krauti jis persilnas, amperu truksta, yra po 10lt universaliu trafuku, jie palaiko 5v, keturios fyskes buna, i psp turi tikti, bet irgi amperu truks, kazkodel trafukai virs 1.5 ampero bragus, pats sprevdziau tokia pacia problema su laptopo pakroveju, man reikejo 12v ir 4a, 100lt, jei uztektu 12v ir 0.5a kainuotu 10lt, tada ir pagalvojau apie kompo maitinima, ten yra ir 5v ir 12v ir jie kazkur po 10a, nauju kompu zymiai daugiau!

as tau siulyciau nuo seno pakrovejo nupjauk fuske prisuk laidus prie pc raudono ir juodo, per gala dezes issikisk laida ir turesi pakroveja!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.