LiquiD

Žuvo Lenkijos prezidentas Kaczynskis

Rekomenduojami pranešimai

Vojėėėėėėėėėėėėėėėėėėėėėėėėėėėėėėėėėėėėėza jėėėėėėėėėėėėėėėėėėėėėėėzau.

JUK NE LIETUVOS PREZIDENTĖ MIRĖ, ATSIGAUKIT. Tokia tregediją keliat, lyg čia būtų visi tie lietovos mirė...

pvz nuo mano namu iki lenkijos miesto suvalku, nepilnai 40km, o tas miektukas apie 15-20km nuo lietuvos sienos, tai nori pasakyti kad as tureciau labiau gaileti zuvusio zmogaus gyvenusio vilniuje iki kurio man 170km negu gyvenusio suvalku miestely vien del to kad vienas lietuvis kitas lenkas? atsimerk zmogau, kas tos lietuveles yra, iki kaimynu per valanda nuvaziuoti galim, kas del lenkijos, laisvai isileidzia lietuvius, pernai vasavra tikrai nevienas buvom nuvaziave, jie su mumis draugiskai sugyvena o toki issireiskimai kaip tavo nenorom vercia susigesti kad tu esi lietuvis, ir dergi ant visos musu tautos!

beja impaler, sinau zodzio laisve visa kita bet kaip pasirodysim jei lenkijos pilietis paskaitys tokius issireiskimus? as uz kad jis isnyktu!

Redagavo tadasas99

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Skaitau komentarus ir stebiuos... Jum ką prezidentas(-ė) yra toks svarbus žmogus? Jis(-i) yra toks pats žmogus kaip ir mes visi, tiesiog užima augštas pareigas. Jei mirė, tai reiškia buvo taip lemta, gi kiekvienam taip gali atsitikti. O jo diena jau atėjo matyt...

Net nematau prasmė ką nors dėl to daryt. Koks skirtumas jau, neprikels gi jo iš numirusių. Jei būtų dužęs lėktuvas su "paprastais" keleiviais, tai p* visai valdžiai būtų, paskelbtų per žinias ir tiek, o dabar jau, spėju, kaip ir skandalą padarys, kad čia kažkas kesinosi į jį ir bla bla bla. Vienu žodžiu, keistia man ta valdžia.

ir be to, čia tik mano nuomonė.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Skaitau komentarus ir stebiuos... Jum ką prezidentas(-ė) yra toks svarbus žmogus? Jis(-i) yra toks pats žmogus kaip ir mes visi, tiesiog užima augštas pareigas. Jei mirė, tai reiškia buvo taip lemta, gi kiekvienam taip gali atsitikti. O jo diena jau atėjo matyt...

Net nematau prasmė ką nors dėl to daryt. Koks skirtumas jau, neprikels gi jo iš numirusių. Jei būtų dužęs lėktuvas su "paprastais" keleiviais, tai p* visai valdžiai būtų, paskelbtų per žinias ir tiek, o dabar jau, spėju, kaip ir skandalą padarys, kad čia kažkas kesinosi į jį ir bla bla bla. Vienu žodžiu, keistia man ta valdžia.

ir be to, čia tik mano nuomonė.

biski placiau paziurek, kas tau sake kad vienas zmogus zuvo, pvz as matau me suvusi zmogu, nesvarbu kokios pazeigos jo buvo, bet staiga dingusia salies pagtindine valdzia, paskaityk keleiviu sarasa, prezidentas, amdasadoriai, ministrai, seimo nariai, net baznycio vyresnieji, lenkija ju visu per viena diena neteko, argi cia nematai tragedijos? nesutinki kad be valdzios mera tvarkos? pagalvok valstybes mastu kiek jegu ir lesu reikiakauja prezidento, seimo rinkimai, ministru is akies irgi nepaskirstysi, lenkija viska turi greitu kaiku padaryti, beveik palyginciau su nepriklausomybrs atkurimu, visa valdzia turi susikurti is naujo!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

beja impaler, sinau zodzio laisve visa kita bet kaip pasirodysim jei lenkijos pilietis paskaitys tokius issireiskimus? as uz kad jis isnyktu!

Ne į temą

sorry kad nesusivaldziau bet..... kas isnyktu? Lenkas? :thumbsup4:

rimtesne nata:

nu ka nukrito tai nukrito (jei istikro jie nukrito ;) ) taip vienu mostu nemazai valdzios nusikirto. kiek girdejau lenkijoje nera paruosta protokolu ka tokiu atveju daryti - kai dingsta valdantys asmenys, ju pakeitimo procedura ir t.t.

o cia prezidentas ne prezidentas irgi ispustas dalykas. nukrenta lektuvas, nuskesta keltas kur daug seimu su vaikais zuvo. per zinias 30 sec. reportaziuka parodo ir niekam toliau neidomu. Norit tragediju - keliaukit i afrika ( arba jei pinigu gaila uzteks ir i Lietuvos atitinkamas vietas) Aisku kai prezidentas nukrenta tai reikes rodyt dar menesi po to musu "publicistines" ir "rimtesnes" pokalbiu laidos dar pusmeti "tirs" kas cia istikro ivyko. Prezidentas MANO NUOMONE yra lyg salies vizitine kortele ir siek tiek diplomatas. realiai jis savo rankose laiko nedidelia galia. cia tik mes pradejom isivaizduoti kad jis labai svarbus kai pas mus grybauskaite grieztu tonu pradejo rekauti ir kelis NET atleido.

Nezinau, galbut nemazai daliai zmoniu pasirodys mano nuomone neetiska ir netoleruotina, bet kaip dabar pastebejau visada gan ramiai i tokius dalykus reagavau - gyvenimo ciklas. crew expendable.

Is politines (gal ir zmogiskosios) puse kalbant gaila kad mire, butu galejes nemazai padaryti kartu su Lietuva, Lietuvai ir Lenkijai. ziuresim kas bus

Beje prezidentas turejo skraidymo baime.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

biski placiau paziurek, kas tau sake kad vienas zmogus zuvo, pvz as matau me suvusi zmogu, nesvarbu kokios pazeigos jo buvo, bet staiga dingusia salies pagtindine valdzia, paskaityk keleiviu sarasa, prezidentas, amdasadoriai, ministrai, seimo nariai, net baznycio vyresnieji, lenkija ju visu per viena diena neteko, argi cia nematai tragedijos? nesutinki kad be valdzios mera tvarkos? pagalvok valstybes mastu kiek jegu ir lesu reikiakauja prezidento, seimo rinkimai, ministru is akies irgi nepaskirstysi, lenkija viska turi greitu kaiku padaryti, beveik palyginciau su nepriklausomybrs atkurimu, visa valdzia turi susikurti is naujo!

Tragedija ar ne, man tas pats, tiesą pasakius. Mūsų tai vis vien neliečia. Negi tu dabar pulsi kažką daryt? Manau, ne. NIEKO NIEKS NEBEPAKEIS. Čia tas pats, kaip su haičiu buvo, lt paaukojo dahuja litų, ir kas iš to? Jiem GAL ir geriau, bet mums tai ne, turi abipusė nauda būti, jie net nežino kas yra lietuva, ir, manau, nusispjaut jiem ant mūsų. Bet čia jau neįtemą. krč.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tragedija aišku baisi, bet žinokit laabai abejoju, kad jei sudužtų lietuvių delegacijos lėktuvas su prezidente, Lenkijoj toks pats šurmulys kiltų, kad net žaidimų forume vos ne gedulas skelbiamas...

Ir tos grąžios kalbos apie kaimynus ir panašiai... Lažinuosi, kad jei sužinotumėt jog gretimame daugebutyje mirė kažkokia bobutė, net į laidotuves nenueitumėt. Ką ten laidotuvės, net žvakutės neuždegtumėte svetimoje laiptinėje. Žmonės dažnai į savo tolimų giminaičių laidotuves neranda laiko ateiti, bet užtat kaip vienas, forumuose gailisi visiškai nepažystamų žmonių, vos ne balsu raudodami. Kažkokia masinė isterija.... O gal tiesiog toks mentalitetas - visur kur galime, stengiamės parodyti, kad esame labai draugiški ir užjaučiantys? O paskui kieme bendraamžį daužome vien dėl to, kad jis kitaip apsirengęs...

Aš užjaučiu žuvusių lėktuvo keleivių giminaičius, bet ne daugiau... Tikrai nevaizduosiu čia prieš kažką, kad man labai skaudu, kad net naktį nemiegosiu ir panašiai. Realiai man - dzin. Lygiai taip, kaip ir kai žūna, kiekvieną dieną, tūkstančiai žmonių visame pasaulyje. Vargšai lenkai neteko prezidento? O kai motina netenka vaiko? Arba kai vaikas netenka abiejų tėvų? Kuriate temas forumuose ir gailitės viešai? Ne. Nes jūs jų nepažystat. Geriausiu atveju pareiškiat užuojautą žodžiais arba mintimis, bet po pusvalandžio einat su chebra gert alaus, pamiršę aukų vardus. Aš lygiai toks pats, bet nevaidmainiauju, nes bent jau man - geriau beširdiškumas, negu veidmainystė.

O dabar galit man priekaištauti ir sakyti koks aš netaktiškas, beširdis ir t.t. Bet prieš tai pagalvokit kiek mirė jūsų pažystamų (bent kartą matytų gyvai) ir kelis iš jų jūs apverkėte...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tragedija aišku baisi, bet žinokit laabai abejoju, kad jei sudužtų lietuvių delegacijos lėktuvas su prezidente, Lenkijoj toks pats šurmulys kiltų, kad net žaidimų forume vos ne gedulas skelbiamas...

Ir tos grąžios kalbos apie kaimynus ir panašiai... Lažinuosi, kad jei sužinotumėt jog gretimame daugebutyje mirė kažkokia bobutė, net į laidotuves nenueitumėt. Ką ten laidotuvės, net žvakutės neuždegtumėte svetimoje laiptinėje. Žmonės dažnai į savo tolimų giminaičių laidotuves neranda laiko ateiti, bet užtat kaip vienas, forumuose gailisi visiškai nepažystamų žmonių, vos ne balsu raudodami. Kažkokia masinė isterija.... O gal tiesiog toks mentalitetas - visur kur galime, stengiamės parodyti, kad esame labai draugiški ir užjaučiantys? O paskui kieme bendraamžį daužome vien dėl to, kad jis kitaip apsirengęs...

Aš užjaučiu žuvusių lėktuvo keleivių giminaičius, bet ne daugiau... Tikrai nevaizduosiu čia prieš kažką, kad man labai skaudu, kad net naktį nemiegosiu ir panašiai. Realiai man - dzin. Lygiai taip, kaip ir kai žūna, kiekvieną dieną, tūkstančiai žmonių visame pasaulyje. Vargšai lenkai neteko prezidento? O kai motina netenka vaiko? Arba kai vaikas netenka abiejų tėvų? Kuriate temas forumuose ir gailitės viešai? Ne. Nes jūs jų nepažystat. Geriausiu atveju pareiškiat užuojautą žodžiais arba mintimis, bet po pusvalandžio einat su chebra gert alaus, pamiršę aukų vardus. Aš lygiai toks pats, bet nevaidmainiauju, nes bent jau man - geriau beširdiškumas, negu veidmainystė.

O dabar galit man priekaištauti ir sakyti koks aš netaktiškas, beširdis ir t.t. Bet prieš tai pagalvokit kiek mirė jūsų pažystamų (bent kartą matytų gyvai) ir kelis iš jų jūs apverkėte...

nesuprantu, jus matot tik balta arba juoda, reik uzjaust arba nea, pats turejau atveji kai podis gyvas sudege, nesakau kad lenkijos valdzia man db labiau rupi, nesakau kad cia didesne tragedija negu kai vaikai mirsta ir panasiai, nu bet man gaila kaimynines valstybes, jei norite smerkite mane...

sudraskytas, turejau tokiu draugu kaip tu, TUREJAU! kai prireike man pagalbos pasirode kad jiem dzin, o padejo visiskai mepazystami zmones... as ne toks, galiu pasigirti

po laidotuviu alaus negeriu, negeriu apskritai, nu buvo atvejis, bet su zuvusio sunum geriau 3dienas nes jam reikejo kompanijos, reikejo uzsimirzti ir atsipalaiduoti, beja kazaip idomiai gavosi, per ta isgerima abu zmonas susiradom ir sekmingai vede gyvenam, abu po sunu turim!

beto kodel jums keista uzuojauta, gal patys neesate nieko neteke ir nesuprantate ka reiskia moralinis palaikymas sunkia akimirka, negi toki materialistai esate, jei nesunciam pinigu reiskiasi nerupi?

nesakau kad db puse metu sedesiu ir verksiu, as tik isreiskiu uzuojauta, bet gyvenimas turi testis!

keista kodel kaipkuriems asmenims sunku tai suprasti! negi playmanai per zaidimus daugiau nieko nemato?

Redagavo tadasas99

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nesuprantu, jus matot tik balta arba juoda, reik uzjaust arba nea, pats turejau atveji kai podis gyvas sudege, nesakau kad lenkijos valdzia man db labiau rupi, nesakau kad cia didesne tragedija negu kai vaikai mirsta ir panasiai, nu bet man gaila kaimynines valstybes, jei norite smerkite mane...

sudraskytas, turejau tokiu draugu kaip tu, TUREJAU! kai prireike man pagalbos pasirode kad jiem dzin, o padejo visiskai mepazystami zmones... as ne toks, galiu pasigirti

po laidotuviu alaus negeriu, negeriu apskritai, nu buvo atvejis, bet su zuvusio sunum geriau 3dienas nes jam reikejo kompanijos, reikejo uzsimirzti ir atsipalaiduoti, beja kazaip idomiai gavosi, per ta isgerima abu zmonas susiradom ir sekmingai vede gyvenam, abu po sunu turim!

beto kodel jums keista uzuojauta, gal patys neesate nieko neteke ir nesuprantate ka reiskia moralinis palaikymas sunkia akimirka, negi toki materialistai esate, jei nesunciam pinigu reiskiasi nerupi?

nesakau kad db puse metu sedesiu ir verksiu, as tik isreiskiu uzuojauta, bet gyvenimas turi testis!

keista kodel kaipkuriems asmenims sunku tai suprasti! negi playmanai per zaidimus daugiau nieko nemato?

Ne į temą

Pasiskaityt savo žin. dar kartą, matos prieštaravimas sau.

Bent jau aš neužjaučiu, nes nematau tikslo. Kas man ir mums iš to? Dabar lenkam tik rūpi sava šalis, o ne kažkokia lietuva, nes dabar turi imtis tam tikrų priemonių, kad atstatytų valdžią. Nu gerai, gal ir išgirs tas mūsų užuojautas, bet vėl gi, manau, mes iš lenkų išgirsime tik "dėkui už užuojautą ir bla bla bla", o kitą dieną jau jie užmirš, kad iš vis mes egzistuojam.

Čia apie verkimą užsiminei. Aš iš vis nesuprantu to, kam verkti dėl ko nors, yra gi pasakyta Niekas nevertas tavo ašarų, o tas kuris vertas, tavęs nepravirkdys. Tai va.

Redagavo isstatu1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Bent jau aš neužjaučiu, nes nematau tikslo. Kas man ir mums iš to? Dabar lenkam tik rūpi sava šalis, o ne kažkokia lietuva, nes dabar turi imtis tam tikrų priemonių, kad atstatytų valdžią. Nu gerai, gal ir išgirs tas mūsų užuojautas, bet vėl gi, manau, mes iš lenkų išgirsime tik "dėkui už užuojautą ir bla bla bla", o kitą dieną jau jie užmirš, kad iš vis mes egzistuojam.

Čia apie verkimą užsiminei. Aš iš vis nesuprantu to, nahui verkti dėl ko nors, yra gi pasakyta Niekas nevertas tavo ašarų, o tas kuris vertas, tavęs nepravirkdys. Tai va.

nu maladiec lietuviai, jei kaimyno namas dega tai visi tik pasisildyti subega, vandens nei vienas neatnes, o jei pamatys kad baigia uzgesti tai dar bendzino uzpils, kad ilgiau sildytis galetu, juk gesinti neapsimoka, man jokios naudos nebus! GEDA!

ANEKDOTAS sutrumpintai:

velnias naujokui pristatineja katikus su sielom:

pirmas:- cia vokieciai, sita saugok kaip savo aki, jei vienas pabegs, tai paskui pasikvies pagalbos ir grys saviskiu islaisvinti!

antras:- cia rusai, sita gali maziau saugoti, jei vienas pabegu tai tik snapso parsinesti ir atgal sugryztu!

trecias:- o sitam lietuviai, i sita gali visai demesio nekreipti, jei vienas bandytu islipti tai saviskiai atgal isitemptu!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu maladiec lietuviai, jei kaimyno namas dega tai visi tik pasisildyti subega, vandens nei vienas neatnes, o jei pamatys kad baigia uzgesti tai dar bendzino uzpils, kad ilgiau sildytis galetu, juk gesinti neapsimoka, man jokios naudos nebus! GEDA!

ANEKDOTAS sutrumpintai:

velnias naujokui pristatineja katikus su sielom:

pirmas:- cia vokieciai, sita saugok kaip savo aki, jei vienas pabegs, tai paskui pasikvies pagalbos ir grys saviskiu islaisvinti!

antras:- cia rusai, sita gali maziau saugoti, jei vienas pabegu tai tik snapso parsinesti ir atgal sugryztu!

trecias:- o sitam lietuviai, i sita gali visai demesio nekreipti, jei vienas bandytu islipti tai saviskiai atgal isitemptu!

Nu degė kaimyno namas neperseniausiai. Ir kas? Tiesiog stovėjau ir žiūrėjau. O tu galvoji, spėju, kad jei atneščiau vandens, tai ką nors pakeistų? o gi nieko. Gaisrininkai porą valandų gesino, o tu čia apie kibirus vandens kalbi.

Ne į temą

krč, nebetesiu pokalbio toliau, nematau tikslo, nes niekas tuo nieko nepasieks. Laiko gaišimas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sudraskytas, turejau tokiu draugu kaip tu, TUREJAU! kai prireike man pagalbos pasirode kad jiem dzin, o padejo visiskai mepazystami zmones...

Žmogau, pasakyk tai mano DRAUGAMS ir jie tau papasakos apie tai koks aš esu ir ką aš galiu padaryti dėl SAVŲ, ir tada gal suprasi, kad manęs visai nepažysti ir truputį ne prie tų priskiri.

Matau nelabai supratai ką aš norėjau parašyti ir dėl to kilo labai didelis nesusipratimas. Tiesiog paskaityk dar kartą mano tekstą, ramia galva, ir gal suprasi, ką aš ištikrųjų rašiau. Ir tas tavo pavizdys truputį ne vietoje (aš irgi esu netekęs artimų žmonių...). . Abejoju, kad dabar atsisėstum ir gertum su NEPAŽYSTAMU 3dienas. Geriausiu atveju - išreikštum užuojautą, paspaustum ranką ir nueitum savo keliais. Ir taip pasielgtų kiekvienas, ir tai yra normalu. Ir nemanau, kad paskui kelias dienas forume ar gatvėje aptarinėtum nepažystamo skausmą. Šį atvejį su lėktuvo katastrofa tiesiog labai išpūtė žiniasklaida, ir žmonės pagauti tos bangos masiškai pradėjo gailėtis vargšų lenkų, nors jei paskaitytume kriminalus, greičiausiai rastume ne vieną šios savaitės straipsnį, apie žuvusius Lietuvoje (gal net gretimame name) kažkieno tėvus ar vaikus. Kodėl lenkai vertesni didesnės užuojautos ir dėmesio, negu pavienės LIETUVIŲ šeimos? Todėl, kad tai, šią akimirką - MADINGA (tinkamesnio žodžio nerandu, bet manau suprasi ką aš turiu omeny). Ir vat šita veidmainystė, man tiesiog šlykšti...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Čia apie verkimą užsiminei. Aš iš vis nesuprantu to, nahui verkti dėl ko nors, yra gi pasakyta Niekas nevertas tavo ašarų, o tas kuris vertas, tavęs nepravirkdys. Tai va.

Bukas vaikas esi ir ne tau tokias temas komentuoti. Ir dar plius esi sup**tas savanaudis. Zmogus kitam nelaimeje padeda ne del naudos, o del zmogiskumo. Gal kai paugesi ir apsitrinsi gyvenime, tada suprasi apie draugyste, broliskuma ir uzuojauta kitiems. Ir dar-paziureciau kaip kariuomeneje istvertum su tokiu mastymu-"kam as jam turiu padeti, kas man is to". Ir dar-"Lietuva" rasoma is didziosios raides.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet tai vistiek, jei Lietuvos seimas išmirtų, tai čia ne gedulas, o šventė būtų manau...

Redagavo Moo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kokia šventė? Taigi kitos mordos perimtu juos ir vėl skųstusi lietuviai, kad seimas nesugeba dirbti savo darbą.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jūsų požiūris kaikurių irgi tik juoda arba balta. Aš šią temą parašiau tik, kad pasidalint "naujiena", kurią šiaip visi būtų išgirdę vienaip ar kitaip poros val. bėgyje. Ir man tikrai ta lenkų 'katastrofa' nėra kažkokia tragedija, kaip ir Haičio drebėjimas. Tiesiog tai įvykis, kai supranti, kad kitiems gali būti sunku ir pareiški žodinę ar materialinę užuojautą ir nesitiki gauti kažko atgal. Ir supranti, kad ta žodinė užuojauta nieko nepadės, bet vistiek- žmogiškumas juk. Ir kaip sakė, jeigu tavęs tai neliečia, tu atlikai savo žmogišką pareigą ir eini gert alaus su draugais, nes kaip jau minėjau- tas įvykis neliečia tavęs.

Pavyzdžiui kiek žmonės priaukoja Lietuvoje globos namams ar ligoninėms vaikų? Milijonus. Bet dėl to juk (beveik) niekas iš mūsų jokios naudos nepajus, bet aukojimas vyksta. Pagalvokit- jeigu Lietuvoj prasisuktų koks žemės drebėjimas- ir kiti žiūrėtų pochujistiškai į viską, nebūtų labai linksma..?

Žodžiu, ką norėjau pasakyt yra tai, kad mums gali būti po**ui ant nukentėjusių, bet turime turėti kažkiek žmogiškumo, kad bent mintyse pareikšti kažkokią užuojautą ir toliau gyventi taip, kaip gyvenom.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.