Charisma

100Lt Sriftas (fontas)

Rekomenduojami pranešimai

sweiki , tj wat turiu as toki viena projekteli su 100lt banknotu , ir niekur nerandu srifto (fonto) kuris atitiktu 100lt banknoto srifta.

gal kas galit padeti ?

isanksto dekuj

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ne į temą

Ah tu begedi , turgui bandisi ikist padirbtus pinigelius :down:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Ah tu begedi , turgui bandisi ikist padirbtus pinigelius :down:

Ne į temą

hah :DD , nea cia vestuviu proga reiki pinigu pridirbti su kitokiu tekstu ir portretu :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

wow! Uz tai gali ir sesti. Man atrodo ten yra vienas is Arial bet ne tas orginalus, be to, kurioj vietoj reikai tau to fonto? Na tipo vietoj kokio uzraso?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

wow! Uz tai gali ir sesti. Man atrodo ten yra vienas is Arial bet ne tas orginalus, be to, kurioj vietoj reikai tau to fonto? Na tipo vietoj kokio uzraso?

Uztenka kamputi, koki bruksniuka padet ir nebus kopija, o uz tai nepasodins :down: Siaip nebutu lengviau atsiskanuot ir tada atsispausdint, jai butent reik banknotu? :D

Redagavo Shotgun

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mes su klasiokais buvom padare 10 LT kopija, dvipuse aišku, dar truputi paglamžem, kad atrodytu kaip tikra, tai mokyklos valgykloi būtume apsipirke, bet juoktis pradejom tai suprato, kad kažkas netaip, po to pakniso prota, vos direktoriaus neiškviete :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man reikia visa teksta pakeisti , textas jau pasalintas tik nerandu atitinkamo srifto .

nesijaudinkit nepasodins , banknotas visiskaj kitajp atrodo , uzdejau kauno katedra ir vietoj daukanto , lietuviu porele :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.