Rekomenduojami pranešimai

sveiki gal kas perejot vieta bibliotekoje kur reikia suvesti trijuose laikrodziuose romeniskais skaiciais valalndas durys ten kaip banko saugyklos

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

sveiki gal kas perejot vieta bibliotekoje kur reikia suvesti trijuose laikrodziuose romeniskais skaiciais valalndas durys ten kaip banko saugyklos

Atsakymas skaidreje, pastate turejai rasti, o kambaryje prie tu duru gali ja perziureti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kiek domėjaus tai valdymas turbūt prasčiausias iš visų SH,nes downpour daugiau orentuotas į veiksmą,o kovot dažnai.Daug kas sako ,kad priešų dizainas tikrai ne koks,silpnas,įgarsinimas ir muzika gera,bet dialogai cheesy truputi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pabandžiau ir aš šį žaidimą. Įspūdis labai teigiamas, nes žaidime yra ne tik klasikinių Silent Hill, bet ir SH Shattered Memories elementų. Ko man labiausiai trūksta, tai pagrindinio personažo komentarų sąveikaujant su aplinka, kas man labai patikdavo ankstesniuose Silent Hill. Dar gal galėtų ir durys nesidarinėt, o būt tik durų atvėrimo garsas, kaip 2-3 SH dalyse.. Bet čia mažmožis, tam turėsim Silent Hill HD Collection :grt:

Smagu, kad buvo grįžta prie ankstesnės Silent Hill koncepcijos, kuri pasižymi tuo, kad miestelis kiekvienam žmogui atrodo vis kitaip ir neretai atspindi jo vidinį pasaulį.

P. S. Gaila, kad žaidimo pradžioje padarytas teigiamas pasirinkimas nieko nepakeitė bent jau tuo metu (chebra, perėjusi šią vietą, mane supras.

Redagavo chem232

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

P. S. Gaila, kad žaidimo pradžioje padarytas teigiamas pasirinkimas nieko nepakeitė (chebra, perėjusi šią vietą, mane supras).

pabaigos priklauso nuo padarytu pasirinkimu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pabaigos priklauso nuo padarytu pasirinkimu.

Ne į temą

As usual in Silent Hill Nuotrauka

Matyt ne man vienam užkliuvo, kad niekur žaidime nėra kodo atrakinti spintelei, kuri yra vos įėjus į Silent Hill miestelį. Šį kodą gauna tik legaliai žaidimą užsisakę žaidėjai. Vienas iš veikiančių kodų yra 171678. Gausit papildomų ginklų.

Redagavo chem232

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Silent hill nesu zaides nuo pirmos dalies, turbut daug prardau nezaides sio zaidimo daliu? Nors pirma dalis tai patiko ir visada jauciau siam zaidimui simpatija, bet filma mates simtus kartu ir neatsibosta man...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Silent hill nesu zaides nuo pirmos dalies, turbut daug prardau nezaides sio zaidimo daliu? Nors pirma dalis tai patiko ir visada jauciau siam zaidimui simpatija, bet filma mates simtus kartu ir neatsibosta man...

Ne į temą

na buvai per mazas anais laikais tikriausia juos zaist :) tai dabar pats laikas pradet gali nuo 2 dalies kaip tik. arba lauk HD versiju 2,3 daliu. bet 4 dali irgi verta sulost. kaip ir Homecoming , kad ir kaip ten ji kritikuot galima ,bet nera blogas zaidimas. tikrai pasimk pirma ankstesnes dalis. verta zinok. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Tikrai daug praradai, kolega.. Ypač, jei jauti šiai serijai simpatiją. Tokiu atveju tiesiog privalai pereiti Silent Hill 1-4 bei Origins dalis. Turi PS2, tad tau jokių problemų nebus. Šios dalys sudaro pačią Silent Hill esmę, viską supindamos į vieną painią, nors ir ne visur aiškiai susisiekiančią, istoriją. Na, o vėliau gali pereiti ir SH Shattered Memories, Homecoming bei Downpour. Šie žaidimai išlaiko mistiką, bet juos galima jau priskirt kitai Silent Hill 'erai'.

Pas mane žaidimo pereita jau 18 procentų. Kol kas baisiausias matytas dalykas buvo (net kojos aptirpo pamačius)

Room 302

Redagavo chem232

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na as galvoju laukt remake 2,3 dalies nes mano ps2 sugedes ir neketinu jo taisyt... na jo pirma dali zaist tikrai buvau permazas, ir anglu beveik nesarinau tada dar ,nelabai supratau kaip zaist reikia o tokiuose mastymo zaidimuose viska skaityt reikia isigilint i viska jai nori suprast zaidima ape ka jis kodel viskas taip vyksta ir pan...atsimenu pirma dalies labai nedaug perejau iki mokyklos kur pieninu reikejo sugrot kazkokia melodija :D) siaip visa ta mistika mane ir zavi silent hill..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na as galvoju laukt remake 2,3 dalies nes mano ps2 sugedes ir neketinu jo taisyt... na jo pirma dali zaist tikrai buvau permazas, ir anglu beveik nesarinau tada dar ,nelabai supratau kaip zaist reikia o tokiuose mastymo zaidimuose viska skaityt reikia isigilint i viska jai nori suprast zaidima ape ka jis kodel viskas taip vyksta ir pan...atsimenu pirma dalies labai nedaug perejau iki mokyklos kur pieninu reikejo sugrot kazkokia melodija :)) siaip visa ta mistika mane ir zavi silent hill..

Ne į temą

tai pasimk PC versijas ir sulosk. jei dar nei 1 dalies neperejas tai isvis..nu reikia reikia. tai tiesiog reikia padaryt jei nori kaip reikiant nakti pasisiurpint :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na pirma dali as zaides daug seivus gaves buvau tai paklaidziojes esu po ta zaidima nemazai:D nzn man ant pc kazkaip nepatinka zaist. nors ir nebloga turiu...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na pirma dali as zaides daug seivus gaves buvau tai paklaidziojes esu po ta zaidima nemazai:D nzn man ant pc kazkaip nepatinka zaist. nors ir nebloga turiu...

Ne į temą

Na, juk ir ant PC Silent Hill serija labai gerai žaidžiasi, tik reikia turėt pultelį, nes žaidimui klaviatūra ir pele Silent Hill 2-4 dalys labai prastai pritaikytos. Visai neseniai perėjau Silent Hill 3 ant 1080p (1920x1080) rezoliucijos, tai žaidimas nuostabiai atrodė. Įdomu, ką gero remake'as pasiūlys :D

Redagavo chem232

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jai iseis prisijungt pc prie tv tai tada tikrai pereisiu :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.