Rekomenduojami pranešimai

Silent Hill: Downpour has been delayed, Konami has confirmed.

It launches during the first quarter of 2012 - so at some point January to March.

Downpour, the eighth Silent Hill game, was due out in November on PlayStation 3 and Xbox 360.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

naujas gameplay video su siokiu tokiu spoiler free town exploration

http://www.youtube.com/watch?v=n3JkI3fCuw8&feature=mfu_in_order&list=UL

..daug klajojimo ,mazai priesu, tuscias miestas..gali laisvai isvaiksciot miesta..man tai patinka :whistling: nes gera tmosfera tokia ..ir siaip..nusimato geras SH

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labai man primena Alan Wake, labai laiksiu sio zaidimo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kaskaip persviesu

na cia ne alan wake. o siaip tamsos bus ir tai parode ankstesni video, o cia gal tiesiog tokia mapo dalis kurioj labiau rukas ,kaip ir matosi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

brightness cia uzsuktas kazko ant tu screenu, jau buvo rodyti tokie vaizdai ir jie pakankamai tamsus, buvo, vien i marskinius paziurejus galima atskirt o paskutinis screenas is tiek light source neimanoma tokia sviesia aplinka sukurt OVERBRIGHT. MY JOB HERE IS DONE

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pagaliau SH dalis gris prie 1,2,3 dalies stiliaus. Nes pasdtarosios dalys buvo geriausios ir labiausiai silent hilliskos.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man tai sita labai patinka kaip american ghost town recreatina, visa atmosfera man pasakiska. beto jau preordered gausiu marskinelius dar

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu ka, pirmas yspudis ziauriai geras, palosiau kokia 20 min ir galiu pasakyti, zaidimas vertas demesio, cia yra mano nuomone, o kaip kiti mano,cia jau ju reikia klausti. Nu ziuresim kas toliau bus...:(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na už sh 1 ar 2 negeresnis, didžiąją laiko dalį atrodo, kad žaidžiu NE silent hill, combat sistema medinė, kažkaip nelimpa man visai, voice actingas kartais juokingas, sakykim, tokioje siaubingoje situacijoje per ramūs dialogai būna. Kas patinka tai muzika ir atmosfera, labai gražiai padaryta viskas, na ir story labai įdomiai rutuliojasi, norisi vis daugiau ir daugiau žaisti, kad viską sužinotum :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki uzstrigau vienoje vietoje kur reikia train station koda suvesti norint traukini ijungti is raidziu spalvotu A B C D E gal kas nors prejote ta vieta? :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki uzstrigau vienoje vietoje kur reikia train station koda suvesti norint traukini ijungti is raidziu spalvotu A B C D E gal kas nors prejote ta vieta? :rolleyes:

Jo piratai dziauges kad taip anksti gavo ta zaidima, o Legalams teks dar palaukti kaip visada

Teks luktelti tau kol atsakima gausi , nevisi tokie greiti kaip tu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.